Красота27.05.2024

Кожата ми обича слънцето...

...но само когато е добре защитена

+2 снимкиКожата ми обича слънцето...

Знаете ли, че кожата е най-големият орган в тялото ни и играе решаваща роля в защитата ни от външни фактори? Въпреки това, когато става въпрос за излагане на слънце, синя светлина и замърсяване, тя реагира с редица проблеми като изморен вид, сивкав тен, раздразнения и други, понякога по-серизони последствия.

ЗАЩО UV ЛЪЧИТЕ СА ТОЛКОВА ОПАСНИ ЗА КОЖАТА?

Основните UV лъчи, които достигат до земната повърхност са UVA, UVB и UVC. За щастие по-голяма част от UVC се абсорбират от стратосферата, но UVA и UVB са много опасни и могат да причинят различни раздразнения.

UVA ЛЪЧИ - Запомнете A като AGING

UVA лъчите проникват по-дълбоко в кожата, в сравнение с UVB и причняват различни кожни изменения и увреждания, които водят до почти всички форми на преждевременно стареене включително бръчки и тъмни петна.

UVB ЛЪЧИ - Запомнете B като BURNING

UVB лъчите засягат горните слоеве на кожата и причиняват повърхностни раздразнения, като например зачервявания и слънчеви изгаряния.

Новият продукт на Eisenberg - The Ideal Protection - е идеалното средство със защитен фактор срещу UVA и UVB лъчите и е незаменим в града, ако се излагаме дори неволно на ултравиолетовите лъчи, когато се разхождаме, храним се на открито или спортуваме навън в слънчеви дни.

КАКВО Е THE IDEAL PROTECTION?

Ideal Protection SPF 30 PA+++ е не просто хидратиращ крем със SPF. Той е ефективна глобална антиейдж грижа, която предлага тройно защитно действие срещу най-разпространените агресори на съвременнното ежедневие: UV лъчи, синя светлина от дигиталните устройства, замърсявания от околната среда, благодарение на мощната синергия от активни съставки със защитно действие и Trio-Molecular® Formula, бустерът на младостта на EISENBERG.

Като плюс, формулата е некомедогенна, без добавени оцветители и е иделна основа за грим.

Сред ключовите суперактивни съставки са: растителни семирамиди (против свободни радикали, запазват еластичността на кожата), алое вера (хидратира и омекотяява кожата), екстракт от семена моринга (против замърсяване, мощен детокс ефект), пептиди от cacao criollo porcelana (защитават от синята светлина), масло от ший (регенерира, хидратира и реструктурира), ядки макадамия (против бръчки, реструктурират и подхранват кожата).

„РАБОТА В СИНЕРГИЯ“ ДЕН&НОЩ

Осъзнаването на важността на 24 часовата защита утвърждава ангажимента на Eisenberg към цялостната грижа за кожата. За ефективна и надежна защита експертите на марката препоръчват прилагането на The Ideal Protection SPF 30+++ през деня да се комбинира с Anti-Stress Treatment през нощта. Тези два продукта със защитно, противовъзпалително, детоксикиращо действие гарантират идеално защитена, гладка и подхранена кожа.


Свързано