Акценти15.08.2019

Българка е най-добър SPA мениджър в света за 2019 година

Надeжда Халачева, управител на Este Fitness & Spa,  спечели престижната награда на световния конкурс World Luxury Spa Awards

Екип PREMIUM Lifestyle Екип PREMIUM Lifestyle
+3 снимкиБългарка е най-добър SPA мениджър в света за 2019 година

Тази година световният конкурс World Luxury SPA Awards избра The State Hermitage Museum Official Hotel в Санкт Петербург, Русия за домакин на своята годишна церемония. А ние от PREMIUM Lifestyle с радост и гордост съобщаваме, че именно българка - Надежда Халачева, нежната и усмихната “повелителка” на Este Fitness & Spa в София, бе удостоена с престижната награда Best SPA Manager на глобално ниво.

Изящество, финес и лукс съпътстваха церемонията по награждаването. Бляскавата атмосфера и пищност на руското архитектурно и живописно изкуство направиха връчването на наградите на World Luxury Spa Awards едно вълнуващо и незабравимо преживяване, сравнимо само с раздаването на „Оскарите“. Луксозни спа центрове от 75 държави в цял свят участваха в надпреварата, като се състезаваха в разнообразни категории на местно и глобално ниво. В Санкт Петербург за награждаването дойдоха над 250 от водещите професионалисти в областта.

este spa

Безпрекословен победител в конкурса стана българският център Este Fitness & Spa – с първо място в категорията “Luxury Fitness Spa” на глобално ниво и награда за управителя му Надежда Халачева, която бе отличена за най-добър спа мениджър в света. Признанието за Надя идва съвсем заслужено, след като само за няколко години тя успя не само да позиционира Este Fitness & Spa на лидерското място в световен мащаб, но и да задържа и повишава нивото му всекидневно.

надежда

За мен беше огромно предизвикателство да се потопя в необятните дълбини на ултралуксозните спа услуги. Буквално вложих цялото си същество в този проект и обожавам всяка частица от него. Вярвам, че на този етап той е перфектен и всеки ден поддържаме това ниво”, споделя Надя. “Наградата е изключителна чест за самата мен, но и признание за дългите часове неуморен труд от целия екип на центъра, който стои зад мен и ме подкрепя безрезервно”, коментира тя след конкурса.

Специални поздравления за Надя от Este Fitness & Spa за победата й в категорията „Най-добър Спа мениджър“ за 2019 г. Това е фантастично постижение – както лично за невероятната Надя, така и за Este Fitness & Spa. Тази награда е прекрасно продължение на отличието за „Най-добър SPA център“ в света за 2018 г., което Надя получи миналата година“, коментира Сигни да Силва, представител на организаторите.

надежда управител на есте спа

Успешната бизнес дама от Казанлък започва кариерата си в областта на спа услугите на 24 години като терапевт на туристически кораб. Няколко години по-късно става управител на спа центъра, а след още няколко ръководи общо 12 центъра на туристически кораби. Опитът и натрупаните си познания и умения Надя Халачева пренася в в създаването и управлението на Este Fitness & Spa.

 

Ако досега не сте били там, вече нямате причина да отлагате. Este Fitness & Spa е несравним център в самото сърце на София, който се отличава с неподражаема атмосфера и грижа за здравето, красотата и добрата физическа форма на своите клиенти. Изисканата обстановка съчетава стилен дизайн, безупречна чистота и удобство. Когато търсят уединение, гостите могат да избират от изискано меню с класически, екзотични и авторски масажи, спа терапии и ритуали, фитнес, йога и пилатес, осигурени от екип от висококвалифицирани терапевти и инструктори. Прецизно подбрана високотехнологична апаратура и първокласни козметични продукти от водещи световни производители гарантират най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на посетителите.

А водата? Трябва да я опитате във всичките й форми тук,  за да осъзнаете напълно смисъла на съкращениета spa - sana per aquam.

 

Четете ощеEste Fitness & Spa отбелязва първата си годишнина


Свързано

Бързащите мега градове
Акценти12.09.2019
Бързащите мега градове

Необятните мегаполиси днес се разрастват с десетки километри, губят очертания и център, за да ни угодят в желанието да живеем на високи обороти.

Ина Герджикова
11-те coolest songs ever и как са създадени
Акценти11.09.2019
11-те coolest songs ever и как са създадени

Най-емблематичните парчета в музикалната история.

Ивайло "Нойзи" Цветков
Резервацията - невъзможна!
Акценти10.09.2019
Резервацията - невъзможна!

Ресторант в Северна Швеция е сред заведенията в света, където е най-трудно да запазиш маса.

Биляна Константинова Биляна Константинова
Веднъж в живота! Да се гмуркаш с Жан-Мишел Кусто
Акценти04.09.2019
Веднъж в живота! Да се гмуркаш с Жан-Мишел Кусто

На вас как ви звучи пролетно подводно приключение във Фиджи?

Биляна Константинова Биляна Константинова
В постоянно търсене на изключителния сладолед
Акценти03.09.2019
В постоянно търсене на изключителния сладолед

Няма неподходящо време за сладолед, но температурите навън са високи, изкушението дебне от всеки ъгъл. Къде да намерим специални предложения – вижте по-долу.

Най-луксозните летища в света
Акценти30.08.2019
Най-луксозните летища в света

Откриване на нови места, среща с нови хора и опитване на непозната храна – пътуването е едно от най-прекрасните занимания, които можем да си подарим.

Кристин Кръстева Кристин Кръстева
Бизнес чанта, куфарче или раница – кой вариант е подходящ за вас и вашия бизнес?
Акценти29.08.2019
Бизнес чанта, куфарче или раница – кой вариант е подходящ за вас и вашия бизнес?

Дълги, продуктивни дни в офиса или чести командировки – изборът на чанта зависи от начина, по който вие правите бизнес.

Екип PREMIUM Lifestyle Екип PREMIUM Lifestyle
Ferrari и вълните
Акценти26.08.2019
Ferrari и вълните

“Моторите са като жените. Нужно е да знаеш, къде да докоснеш”- Eнцо Ферари

Стефан Пешев Стефан Пешев
Часовникът Awake е избран за срещата на Г-7 в Биариц
Акценти24.08.2019
Часовникът Awake е избран за срещата на Г-7 в Биариц

Необходимостта от усилия на международно ниво за опазване на океаните ще бъде една от темите на срещата на високо равнище във френското градче.

Кристин Кръстева Кристин Кръстева