Акценти15.08.2019

Българка е най-добър SPA мениджър в света за 2019 година

Надeжда Халачева, управител на Este Fitness & Spa,  спечели престижната награда на световния конкурс World Luxury Spa Awards

Екип PREMIUM Lifestyle Екип PREMIUM Lifestyle
+3 снимкиБългарка е най-добър SPA мениджър в света за 2019 година

Тази година световният конкурс World Luxury SPA Awards избра The State Hermitage Museum Official Hotel в Санкт Петербург, Русия за домакин на своята годишна церемония. А ние от PREMIUM Lifestyle с радост и гордост съобщаваме, че именно българка - Надежда Халачева, нежната и усмихната “повелителка” на Este Fitness & Spa в София, бе удостоена с престижната награда Best SPA Manager на глобално ниво.

Изящество, финес и лукс съпътстваха церемонията по награждаването. Бляскавата атмосфера и пищност на руското архитектурно и живописно изкуство направиха връчването на наградите на World Luxury Spa Awards едно вълнуващо и незабравимо преживяване, сравнимо само с раздаването на „Оскарите“. Луксозни спа центрове от 75 държави в цял свят участваха в надпреварата, като се състезаваха в разнообразни категории на местно и глобално ниво. В Санкт Петербург за награждаването дойдоха над 250 от водещите професионалисти в областта.

este spa

Безпрекословен победител в конкурса стана българският център Este Fitness & Spa – с първо място в категорията “Luxury Fitness Spa” на глобално ниво и награда за управителя му Надежда Халачева, която бе отличена за най-добър спа мениджър в света. Признанието за Надя идва съвсем заслужено, след като само за няколко години тя успя не само да позиционира Este Fitness & Spa на лидерското място в световен мащаб, но и да задържа и повишава нивото му всекидневно.

надежда

За мен беше огромно предизвикателство да се потопя в необятните дълбини на ултралуксозните спа услуги. Буквално вложих цялото си същество в този проект и обожавам всяка частица от него. Вярвам, че на този етап той е перфектен и всеки ден поддържаме това ниво”, споделя Надя. “Наградата е изключителна чест за самата мен, но и признание за дългите часове неуморен труд от целия екип на центъра, който стои зад мен и ме подкрепя безрезервно”, коментира тя след конкурса.

Специални поздравления за Надя от Este Fitness & Spa за победата й в категорията „Най-добър Спа мениджър“ за 2019 г. Това е фантастично постижение – както лично за невероятната Надя, така и за Este Fitness & Spa. Тази награда е прекрасно продължение на отличието за „Най-добър SPA център“ в света за 2018 г., което Надя получи миналата година“, коментира Сигни да Силва, представител на организаторите.

надежда управител на есте спа

Успешната бизнес дама от Казанлък започва кариерата си в областта на спа услугите на 24 години като терапевт на туристически кораб. Няколко години по-късно става управител на спа центъра, а след още няколко ръководи общо 12 центъра на туристически кораби. Опитът и натрупаните си познания и умения Надя Халачева пренася в в създаването и управлението на Este Fitness & Spa.

 

Ако досега не сте били там, вече нямате причина да отлагате. Este Fitness & Spa е несравним център в самото сърце на София, който се отличава с неподражаема атмосфера и грижа за здравето, красотата и добрата физическа форма на своите клиенти. Изисканата обстановка съчетава стилен дизайн, безупречна чистота и удобство. Когато търсят уединение, гостите могат да избират от изискано меню с класически, екзотични и авторски масажи, спа терапии и ритуали, фитнес, йога и пилатес, осигурени от екип от висококвалифицирани терапевти и инструктори. Прецизно подбрана високотехнологична апаратура и първокласни козметични продукти от водещи световни производители гарантират най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на посетителите.

А водата? Трябва да я опитате във всичките й форми тук,  за да осъзнаете напълно смисъла на съкращениета spa - sana per aquam.

 

Четете ощеEste Fitness & Spa отбелязва първата си годишнина


Свързано

IWC Schaffhausen и Том Брейди: 4 минути, които ще искате да си подарите
Акценти10.07.2020
IWC Schaffhausen и Том Брейди: 4 минути, които ще искате да си подарите

Born of a Dream: A boy from San Mateo е късометражен филм за мечтите и правилния тайминг

София Павлова София Павлова
Ключът към успеха е във верните партньори
Акценти09.07.2020
Ключът към успеха е във верните партньори

BARNES International смело стъпва на българския пазар, а ние се срещаме с граф Гийом де Виллие, основен деятел за развитието на мрежата на BARNES в Централна и Източна Европа.

Емилия Колева Емилия Колева
Празнуваме живота
Акценти08.07.2020
Празнуваме живота

Chic & Cozy – Born to Be Alive

София Павлова София Павлова
Съвършенството носи номер 9
Акценти19.05.2020
Съвършенството носи номер 9

Някои от нас търсят изключителното, други – просто го постигат

София Павлова София Павлова
Лукс по време на пандемия?
Акценти27.03.2020
Лукс по време на пандемия?

Да, но в нов стил.

Светът си е вкъщи
Акценти17.03.2020
Светът си е вкъщи

Култура у дома.

София Павлова София Павлова
Укротяване на голямото синьо
Акценти16.03.2020
Укротяване на голямото синьо

Hacker-Craft – безпогрешен усет към детайла

София Павлова София Павлова
Alberta Salotti – незаменима част от семейството на Selamore Design
Акценти12.03.2020
Alberta Salotti – незаменима част от семейството на Selamore Design

Мястото с най-голямо разнообразие на качествени италиански мебели.

София Павлова София Павлова
При индианците ембера - машината на времето
Акценти09.03.2020
При индианците ембера - машината на времето

От Панамския канал до племето разстоянието е по-малко от час и... повече от осем века.

Магдалена Гигова Магдалена Гигова