Красота30.10.2017

Este Fitness & Spa отбелязва първата си годишнина

+6 снимкиEste Fitness & Spa отбелязва първата си годишнина

Измина година, откакто Este Fitness & Spa отвори врати за всички, които търсят релаксация, висок физически тонус и едновременно с това държат на стила и качеството. За този кратък период луксозният център успя да очарова клиентите си с високо качество на услугите и предоставената възможност за по-различно изживяване в забързания град.

1

Este Fitness & Spa привлече вниманието и на професионалистите в тази сфера по света, доказателство за което бе номинацията в престижния международен конкурс за луксозни спа центрове - World Luxury Spa. На специално събитие по-рано тази година Este Fitness & Spa беше отличен като победител на глобално ниво в категорията „Luxury Fitness Spa”. Освен този приз, те заслужиха и 3 локални отличия за България – „Луксозен дневен спа център“, „Луксозен уелнес спа център“ и „Най-добър спа мениджър“. По този начин комплексът затвърди успеха си и се нареди сред най-добрите луксозни центрове в света.

2

„Отличията са резултат от постоянните усилия и ежедневен стремеж да създаваме комфортна и елегантна атмосфера, наред с богатата палитра ексклузивни услуги и с безупречното обслужване на клиентите“, споделя Надя Халачева, мениджър на Este Fitness & Spa.

5

Este Fitness & Spa заслужено отговаря на най-високите световни стандарти. Клиентите оценяват богатото разнообразие от услуги и ненадминатото по рода си качество. В центъра те имат привилегията да се насладят на класически, екзотични и авторски масажи, Спа терапии и ритуали, йога и пилатес. И още, за тях се грижи екип от висококвалифицирани терапевти, масажисти и инструктори, сред които има и автентични представители на екзотичната култура на остров Бали.

4

Едно от най-впечатляващите съоръжения в Este Fitness & Spa е фитнес залата, която със своя уникален дизайн и високотехнологично оборудване отговаря на най-високите стандарти за фитнес и уелнес. Центърът предлага и възможност да се ползват и закупят висококачествени козметични продукти на утвърдени световни производители. Сред тях се откроява програмата Haute Couture Biologique Recherche, за която Este Fitness & Spa е единствен домакин за България. Ексклузивно за България се предлага и козметиката Niance. Репутацията на тези продукти като изключително ефективни се дължи на клиничния подход към грижата за красотата и използването на чисти, концентрирани, сурови съставки, съчетани с иновативни и педантични протоколи и процедури.

6

За Este Fitness & Spa:

Este Fitness & Spa е луксозен център от градски тип, който предлага комплексна услуга, свързана с грижата за здравето, красотата и добрата физическа форма. Центърът се намира в престижния столичен квартал „Изток“, в затворен комплекс Este Home & Spa – носител на приза „Сграда на годината“ за 2011 година в категорията „Жилищни сгради или комплекси“. „Изток“ е един от най-спокойните и зелени столични квартали, на 10 минути от центъра на града. Всичко това превръща спа комплекса в желана дестинация както за постоянните си посетители, така и за гостите на столицата от чужбина.


Свързано

Свеж дух за свежо лято
Красота11.07.2018
Свеж дух за свежо лято

Ще промените представата си за летен отдих, докато лекувате тялото и съзнанието си с йога

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
Светлината в мен
Красота20.05.2018
Светлината в мен
Емилия Колева Емилия Колева
Отслабване с Нобелова награда
Красота11.05.2018
Отслабване с Нобелова награда

ZChef – хранене, което те прави здрав, красив и щастлив.

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
Късче история на търг: Продават кралски диамант на 300 години
Красота27.04.2018
Късче история на търг: Продават кралски диамант на 300 години

Farnese Blue е обиколил кралските дворове на Испания, Франция, Италия и Австрия. А къде ще се озове сега можем само да гадаем.

Биляна Константинова Биляна Константинова
Стоматология на бъдещето
Красота03.04.2018
Стоматология на бъдещето

Технология и естетика на „дигиталния етаж” на Medical Dent.

Платинена революция в грижата за косата (ВИДЕО)
Красота15.03.2018
Платинена революция в грижата за косата (ВИДЕО)

Как серията Platinum & Diamonds на Miriam Quevedo защитава косата от факторите на стареене и възвръща младежкия обем и блясък

Write Her Future: За 76 млн. млади жени по света
Красота14.03.2018
Write Her Future: За 76 млн. млади жени по света

Lancome стартира глобална програма за повишаване грамотността сред жените.

Биляна Константинова Биляна Константинова
Подгответе се за пролетта с Esthederm
Красота09.03.2018
Подгответе се за пролетта с Esthederm

Замърсяването на въздуха, стресът и умората повишават нивото на свободните радикали, което причинява натрупване на токсини в кожата. Резултатът е безжизнена кожа и първи признаци на стареене.

WILDVITALIC: тайната бадемова градина
Красота19.12.2017
WILDVITALIC: тайната бадемова градина

Единствената прясна козметика в България.

Антония Стоилова Антония Стоилова