Design and culture23.07.2014

Till House: A rendezvous with the blue

The project of the Chile-based architectural Studio WMR Arquitectos offers a breath-taking scenery of the ocean.

+6 imagesTill House: A rendezvous with the blue
The one-story building is made out of wood and glass and nestled amongst the rocks of Los Arcos, Chile.

The architects from the Chile-based Architectural Studio WMR Arquitectos have created the concept of Till House based on the connection between the ambient nature and the ever needed privacy.

Till house is barely visible from the road thus providing privacy from the frantic outside world. The walls and the doors which are facing the ocean are made entirely of glass so you may marvel the same view from inside the house.

Click to watch the video and dive into the beauty of the simplicity and the nature:

CASA TILL from Alfredo Escobar on Vimeo.






From our editors

Ode to the Woman

Related