Гурме31.05.2023

Нирвана за небцето

Authentic. Distinguished. Outstanding. Remarkable.

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
+2 снимкиНирвана за небцето

Кулинарното сърце на София вече тупти развълнувано. Новият ресторант на InterContinental Sofia смело заявява своята позиция на столичната гурме карта, като издига преживяването за петте сетива до неподозирани висоти. Прекрачвайки прага на ADOR, сякаш преминавате в друго измерение, където цветове, вкусове, аромати и звуци създават свой собствен неповторим свят. 

ADOR разполага с три зони, за да обхване разнообразните нужди на своите гости. Основната зала е готова да ви посрещне за закуска – работна през седмицата или късно-лежерна през уикенда, изискан обяд, за който няма нужда от специален повод, или елегантна вечеря със сродна гурме душа. На бара ви очакват прецизно изработени и съчетани до съвършенство коктейли и първокласна селекция от най-висок клас напитки, а VIP залата е мястото за уединение и истинско премиум преживяване в по-тесен кръг.

Менюто

Независимо дали става въпрос за Black Angus от Австралия или Wagyu Beef от Япония, характерният опушен вкус от барбекюто на дървени въглища – Josper, придава на ястието неповторим дух. Още щом прочетете менюто на ADOR, ще усетите колко много творчество, мисъл и професионализъм стоят зад всяко от предложенията. Ще откриете изненадващи комбинации от класически ястия, приготвени по иновативен начин с авторски почерк. Каквото и да поръчате, небцето ви ще ликува, но си позволяваме да подскажем с избора на „Пармезаново ризото с телешки бузи“. И непременно си оставете място за десерт – чийзкейкът с лешникова пралина е сладострастна фантазия.
И понеже тук наистина всички сетива буквално се „хранят“, прeживяването в ADOR включва и елегантни музикални изпълнения на живо, а в програмата ще намерите и различни тематични специални събития. Ще забележите и шикозните брънчове, предлагащи богата, разнообразна гама от деликатеси. Те ще се провеждат всеки месец и ще променят тематиката си, за още по-вълнуващо преживяване. Не забравяйте да направите резервация, преди да посетите ADOR.
ador-restaurant.com






Свързано

Симбиозата вкус - визия
Гурме10.04.2020
Симбиозата вкус - визия

Или за удоволствието от разопаковането

София Павлова София Павлова
Американското говеждо
Гурме17.02.2020
Американското говеждо

Вкус по PREMIUM стандарти

София Павлова София Павлова
Банички с кашкавал, сирене и захтар
Акценти05.02.2020
Банички с кашкавал, сирене и захтар

Поредица с вкусни идеи.

Андреа Маронян
Закуска с кисело мляко и чиа “Неаполитано”
Акценти02.02.2020
Закуска с кисело мляко и чиа “Неаполитано”

Поредица с вкусни идеи.

Андреа Маронян
В основното меню днес - мода
Акценти31.01.2020
В основното меню днес - мода

Гурме и стил – новото ни любимо съчетание.

Катък с босилек, лимон и рикота
Акценти18.01.2020
Катък с босилек, лимон и рикота

Поредица с вкусни идеи за снежните дни и вечери.

Андреа Маронян
Сладкиш със зелен чай, малини и бял шоколад
Акценти11.01.2020
Сладкиш със зелен чай, малини и бял шоколад

Поредица с вкусни идеи за снежните дни и вечери.

Андреа Маронян
Sweet child O'Wine
Акценти28.12.2019
Sweet child O'Wine

География и климат, химия, кулинария, лингвистика, изкуство, политика, право, история, анатомия, културология - всички те присъстват в чашата на празничната ви трапеза.

Андреа Пунчева Андреа Пунчева
Любимото Nespresso на Джордж Клуни вече е в България
Акценти11.12.2019
Любимото Nespresso на Джордж Клуни вече е в България

Първият бутик на марката отвори врати в София.

София Павлова София Павлова