Този уебсайт използва бисквитки. Научи повечеOK
In constant pursuit of the extraordinary
Search Menu
Чадър от крокодилска кожа – само за истински мъже

Той е екстравагантен, дързък... и струва 50 хил. долара.

Една лъжица време

Катерина Хапсали

Обърни времето с главата надолу

Двойното лице на завъртащия се циферблат в модела Reverso на часовникарската къща Jaeger-LeCoultre е само една от причините да бъдем впечатлени

Мечти, които стават реалност

Често онова, което смятаме за научна фантастика, се превръща в част от ежедневието ни. Въображението е двигателят, който движи света.

Списанието РАЗГЛЕДАЙ АРХИВА
От редактораКатерина Хапсали е главният редактор на сп. PREMIUM Lifestyle. Журналист с дългогодишен опит, тя е и автор на бестселъра „Гръцко кафе”. Очаквайте нейния редакторски коментар по вълнуващи теми всяка сряда тук.

От броя
Една чаша въображение, моля! Една чаша въображение, моля!

Признаваме си – обичаме хубавото вино. Успява освен сетивата да...

Някои часовници мерят времето. Други остават във времето.

Officine Panerai са име с история, което често е свързвано с един от най-известните си поръчители през периода 1940-1950 г. – италианската флота.

Черно сладко Черно сладко Черно сладко

Катерина Хапсали

Телефон като от шпионски филм Телефон като от шпионски филм Телефон като от шпионски филм

Solarin e елегантно устройства с „военен клас” защита на чувствителната ви информация.

Остров Бонеър и карибският Тадж Махал Остров Бонеър и карибският Тадж Махал Остров Бонеър и карибският Тадж Махал

Остров Бонеър! Звучи като хибрид между боне и въздух... И е познат само на малцина неистово запалени по гмуркането българи.

Константинопол завинаги Константинопол завинаги Константинопол завинаги

Катерина Хапсали

Шопинг по време на холера Шопинг по време на холера Шопинг по време на холера

За обратна страна на британската монета – вече сринатия паунд – разказва кореспондентът на PREMIUM Lifestyle в Лондон.

Селена Гомес в новата кампания на Louis Vuitton Селена Гомес в новата кампания на Louis Vuitton Селена Гомес в новата кампания на Louis Vuitton

"Обичам те, Никола Гескер", не можа да се стърпи младата певица.

Пистолет на милиони години – възможно е Пистолет на милиони години – възможно е Пистолет на милиони години – възможно е

Искат 4,5 млн. долара за оръжие, направено от космическа скала.

Project Sunroof – да изчислиш слънцето Project Sunroof – да изчислиш слънцето Project Sunroof – да изчислиш слънцето Project Sunroof – да изчислиш слънцетоНовият проект на Google изчислява дали си струва да монтираме соларни панели на покрива. На път с Rolls-Royce На път с Rolls-Royce На път с Rolls-Royce На път с Rolls-RoyceИзживяването не само е зад волана на автомобила. Вече може... Хундертвасер и двете нули на модерното изкуство Хундертвасер и двете нули на модерното изкуство Хундертвасер и двете нули на модерното изкуство Хундертвасер и двете нули на модерното изкуствоВъв Виена дори местата за облекчаване са превърнати в туристическа атракция. Раян Рейнолдс е новото лице на Piaget Раян Рейнолдс е новото лице на Piaget Раян Рейнолдс е новото лице на Piaget Раян Рейнолдс е новото лице на PiagetЛуксозната марка за бижута и часовници избра холивудската звезда за свой посланик. Здравей, сънувах те Здравей, сънувах те Здравей, сънувах те Здравей, сънувах теТекст: Катерина Хапсали За първи път жена застава начело на Dior За първи път жена застава начело на Dior За първи път жена застава начело на Dior За първи път жена застава начело на DiorМария Грация Киури е новият творчески директор на модния бранд. Дамата, която окъпа Созопол в зелено Дамата, която окъпа Созопол в зелено Дамата, която окъпа Созопол в зелено Дамата, която окъпа Созопол в зеленоФойерверки и звездно парти за началото на летния сезон в ресторант Green Line  Дъска за сърф със сърце от Samsung Дъска за сърф със сърце от Samsung Дъска за сърф със сърце от Samsung Дъска за сърф със сърце от SamsungТехнологичният гигант пише нова глава в историята на сърфинга. Водка мартини – защо не Водка мартини – защо не Водка мартини – защо не Водка мартини – защо неПет вариации на коктейла на Агент 007, но с водка вместо с джин.

Топ 5 5 идеи за лято в града 5 идеи за лято в града 5 идеи за лято в града

Дори и да не можем да върнем времето назад, понякога – ако много се постараем – можем да го забързаме. Право към лятната почивка.

Препоръчано Музеят на сладоледа Музеят на сладоледа Музеят на сладоледа

Това място със сигурност ще ви накара да се почувствате като Чарли в шоколадовата фабрика.
Най-четените