От броя16.03.2022

Аромати от M. Micallef

Ухания от друго измерение

+1 снимкиАромати от M. Micallef

Създадена през 1996 г. в Грас, световната столица на парфюмерията, френската марка M.Micallef е плод на алхимията между Мартин Микалеф и съпруга и` Джефри Нейман.
Семейната компания присъства в над 75 държави в 900 обекта, сред които и собствени монобранд бутици. Създателите твърдят, че успехът им се дължи на абсолютната творческа свобода в света на парфюмерийното изкуство.
Самата Мартин е артист по душа. Именно тя вдъхва неповторимата душевност на своя бранд, позициониран в нишовата парфюмерия. Нейно дело е и дизайнът на ръчно декорираните шишета на марката, които сами по себе си представляват майсторски произведения на изкуството. В тях са въплътени финесът и неповторимият почерк на компанията при създаването на изисканите аромати. След кариера във финансите Джефри решава да се впусне в света на парфюмите. Учи се от небезизвестния „нос“ Жан-Пол Астие и открива своята дарба да разпознава и компилира забележителни ароматни симфонии.


Пищни, гурме, слънчеви, цветни, чувствени, дървесни, пикантни и винаги елегантни, произведенията на M.Micallef събират в себе си най-чистите суровини, сред които се открояват изключителните цветя от Pays de Grasse. Компанията не крие афинитета си към ориента, като разширява палитрата си от нюанси със страст към оригинални комбинации с вроден усет към авангардното.
Избрахме няколко предложения, които са способни да ви
отведат до истинска ароматна нирвана:
Royal Muska – Цветен, дървесен, мускусен. Това е пламенен парфюм, който ви обгръща с благородното ухание на белия мускус.
Ananda – Деликатен, мек, цветен. Ароматът сякаш разцъфва върху кожата, посипана с мимоза. Ода за вечната женственост.
Mon Parfum Gold – Топъл, плодов. Украсен в злато, този забележителен аромат ни завежда право в сърцето на Ориента.
Това е еликсир, напоен с дъх на мистерия.


Свързано