Акценти02.12.2019

И наградата печели… Адвокатско дружество „Мургова и партньори“

 „Адвокатска кантора на 2019“ - когато участието в градежа на по-справедлив свят бива възнаградено.

Кристин Кръстева Кристин Кръстева
+7 снимкиИ наградата печели… Адвокатско дружество „Мургова и партньори“

Националните награди за правосъдие, част от традиционния Благотворителен юридически бал в помощ на деца, болни от церебрална парализа, се провеждат за седма поредна година, а адвокатско дружество „Мургова и партньори“ с управляващ съдружник адв. Петя Мургова бива отличено като „Адвокатска кантора на 2019 година“.

Адвокатско дружество "Мургова и партньори" на Националните награди за правосъдие, снимка: HiLife

Наградата за "Адвокатска кантора 2019"

Новината е приятна, но напълно очаквана с оглед на факта, че дружеството е сред най-бързоразвиващите се в България, за което свидетелства увеличилата се над 3 пъти клиентска маса в последните 4 години. „Мургова и партньори“ се позиционира на челни места в множество престижни международни класации през последните 3 години в сферата на корпоративното и търговското право, недвижими имоти и процесуалното представителство, редом до водещи международни кантори.

адв. Петя Мургова с част от екипа; снимка: Йордан Симеонов

Професионализмът и екипността са сред водещите компоненти, нужни за успеха на всяка компания, а в дружеството те са налице от 2010 година, откогато и основното ядро на членовете остава непроменено. Свежите попълнения в екипа се обучават и развиват в областта на новите направления в предоставяните услуги.

Интересно е да споменем, че дружеството е консултирало сливания и придобивания в различни сфери като автомобилостроене, информационни технологии, логистика и производство, а успеваемостта му в съдебната зала е повече от впечатляваща. Винаги в крак с новите тенденции в бизнеса и европейската нормативна уредба, АДД „Мургова и партньори“ развива също специализиран отдел, който предоставя консултации по защита на личните данни, търговската тайна и мерките срещу изпирането на пари. Динамичните промени в тези сфери не са пречка за предоставяне на коректно консултиране в пълно съответствие със сложната нормативна уредба.

адв. Петя Мургова, управляващ съдружник; снимка: Йордан Симеонов

„АДД „Мургова и партньори“ е кантора, която се стреми да разчупи общоприетите рамки и стандарти, предлагайки услуга на изключително високо корпоративно ниво, като в същото време не губи идентичността си на бутикова кантора, която предлага оригинални, иновативни и дори нестандартни решения на своите клиенти. Именно поради тази причина нашето мото е „We do not sell services, we earn trust” – „Ние не продаваме услуги, ние печелим доверие.“, допълва адв. Петя Мургова.


Свързано

Да нощуваш на самотен остров? О, да!
Акценти08.12.2019
Да нощуваш на самотен остров? О, да!

Може и да ви струва леко плашеща, но идеята да бъдем напълно отделени от останалия свят всъщност е много по-примамлива отколкото предполагаме.

Биляна Константинова Биляна Константинова
Япония – екзотика през зимата
Акценти07.12.2019
Япония – екзотика през зимата

Навън вече е мразовито - небето е сиво и мрачно и приканва всички ни да стоим на топло с чаша червено вино в ръка. За тези, които винаги са готови за пътешествия, независимо от времето навън обаче имаме една дума: Япония.

София Павлова София Павлова
А ти супергерой ли си?
Акценти05.12.2019
А ти супергерой ли си?

„Всичко, което сме, е резултат от нашите мисли“, казва д-р Атанас Скатов, който не престава да изкачва най-високите върхове на планетата.

София Павлова София Павлова
Снежна коледна нощ в Лондон
Акценти03.12.2019
Снежна коледна нощ в Лондон

Така започва една от най-обичаните книги на всички времена, „Коледна песен“ на Чарлз Дикенс. Коледа и днес има особено очарование в английската столица, където духът на празника изпълва всяка уличка.

Божена Панделиева
Есенни рецепти с био кисело мляко и сирене - цедено мляко с печена тиква
Акценти04.12.2019
Есенни рецепти с био кисело мляко и сирене - цедено мляко с печена тиква

Поредица с вкусни идеи за приятните есенните дни.

Да изживееш Panerai
Акценти30.11.2019
Да изживееш Panerai

Един часовник трябва да бъде усетен, защото зад него стои много повече от механизъм

Биляна Константинова Биляна Константинова
Със сълзи към върха
Акценти01.12.2019
Със сълзи към върха

В света на спорта успехът никога не идва лесно - Майкъл Джордан, Майкъл Фелпс и Рафа Надал са сред тези, които знаят това най-добре

Методи Шуманов
Продават на търг два редки часовника на Jaeger-LeCoultre
Акценти28.11.2019
Продават на търг два редки часовника на Jaeger-LeCoultre

Всеки от тях, освен че е часовникарско бижу, разказва своя собствена интересна история

Биляна Константинова Биляна Константинова
Zero Cabin - как да живеем комфортно, красиво и екологично
Акценти27.11.2019
Zero Cabin - как да живеем комфортно, красиво и екологично

Иновативната идея за „зелено“ бунгало тръгва по света

Биляна Константинова Биляна Константинова