+1 снимки3 идеи за по-лесно пътуване

Път03.07.2018

3 идеи за по-лесно пътуване

Антония Стоилова

 

1. Куфароездачката Bagrider

Скъпи родители, знаем колко трудно може да е пътуването през граница, когато и малчуганите са замесени. Мъкненето на куфари, детски колички и столчета е доста изтощително особено ако нямате помощ. Но за всеки проблем си има решение: идеалното такова ще ви накара да се преродите и се казва Bagrider. Това е смесица между куфар, който побира всичко необходимо като ръчен багаж, и едновременно играе роля на столче за вашето дете до 15 кг. Куфарът разполага с няколко режима на подвижност: на две колела, когато седалката за детето не е прикрепена, и на 4 колела при използване на подвижната седалка, които ви позволяват да поддържате постоянни четири точки на контакт със земята без загуба на маневреност.

2. MonPère- възглавницата като никоя досега

Необичайна възглавница за необичайно добър сън, която е проектирана така, че да пасне на любимата ви позиция за спане. MonPère ще ви помогне да седите спокойно и ще поддържа правилна поза, която няма да докара до изкривявания и до онези неприятни схващания. Инвестираме толкова много пари в идеалното легло и големи възглавници, така че защо да не инвестираме в най-добрата възглавница за пътуване? Ръката обхваща главата ви и ви дарява най-добрия сън, който някога сте имали, докато пътувате.

3. Персонализация на куфара

Едва ли само моят черен куфар е сходен с всички останали. Познато ни е чувството, когато лентата за багаж на летището се върти, а вие се чудите това моят куфар ли е. Опитвала съм с червен конец и какво ли още не, но резултатите не са особено добри. Затова ви предлагаме да сложите лицето си на своя багаж. Да, правилно прочетохте. В крайна сметка нищо друго няма да откроява вашата чанта така, както вашият собствен лик. Единственото, което е необходимо да направите, е да качите висококачествена снимка на вашето лице (или на приятел) тук, за да отпечатате тази забележителна персонализирана обложка.


Свързано