Красота16.03.2022

Да си влеем здраве с Reviv me

Премиум интравенозни терапии  

+2 снимкиДа си влеем здраве с Reviv me

В дни, в които здравето е все по-ценено и търсено, един от най-хубавите подаръци, които (както казваме ние в редакцията) е to me with love, отново е свързан с него. Щастието у дома идва само тогава, когато всички се чувстват отлично – здрави са, усмихнати и жизнени, с ведри надежди за бъдещето. Какво да направим и как да постигнем това? Допитваме се до Reviv – глобалния лидер в интравенозните терапии, с над 50 локации в света и

над 1 000 000проведени терапии.


Кой не иска с няколко посещения, всяко в рамките на 1 час, да постигне детокс на организма си, да повиши енергийните си нива, да регулира работата на имунната си система и да постигне 100% гарантирано усвояване на полезните витамини и минерали? Да добавим също и забележителния подмладяващ ефект – за кожа, очи, нокти, коса, вътрешни органи, стави и мускули.


За 2022 година клиника Reviv в София предлага годишен абонамент за интравенозни терапии, който е индивидуално „скроен“ според състоянието на всеки един пациент. Той включва задълбочена консултация с лекар на клиниката, избор на процедура и честота на провеждане под лекарско наблюдение, а също – преференции при избор на медицинския екип. Луксозната обстановка в клиниката предполага истинско удоволствие при провеждане на процедурите.


Свързано