Красота04.07.2014

Парфюмът на Джон Сноу

Феновете на култовия сериал Game of Thrones веднага ще разпознаят Кит Харингтън на визиите, представящи мъжката колекция на Jimmy Choo, включително и първия за бранда аромат за господа.

+1 снимкиПарфюмът на Джон Сноу
Компанията, която се превърна в символ на елегантните обувки, мечта на милиони жени по света, продължава да покорява нови хоризонти. Jimmy Choo категорично завладя пазара със своите уникални модели, но това не му стига. Дойде ред на чанти, аксесоари и, разбира се, като всеки уважаващ себе си бранд – време е и за парфюми.

Дамските аромати спечелиха бързо популярност, но дали и с тези за господата ще бъде така? През 2011 г. компанията създаде своята първа колекция мъжки обувки и кожени аксесоари, вдъхновена от представата за класическия английски плейбой. Същата година беше и премиерата на първия дамски аромат Jimmy Choo. Отне обаче три години, за да може в портфолиото на бранда да се включи и мъжки аромат. Новото ухание ще бъде пуснато в продажба през август 2014 г., но вече беше представено пред публика.

„За мен парфюмите са още един аксесоар. Исках да създам нещо, което мъжете, припознаващи се във философията на Jimmy Choo, да пожелаят неистово. Исках да подчертая независимия им дух и тяхното усещане за стил“, споделя Сандра Чой, творчески директор на компанията.

Кой друг, освен самия Джон Сноу, може да олицетвори това послание? Феновете на култовия сериал Game of Thrones веднага ще разпознаят на визиите eдин от малкото оцелели след последния сезон герои. Именно 27-годишният британски актьор Кит Харингтън е новото лице на мъжката колекция есен/зима на Jimmy Choo, включително и на новия аромат.

"Кит е перфектният избор за новата кампания, той излъчва вътрешната увереност и игрив, непокорен стил. Притежава осезаема мъжественост, която изглежда небрежно постижима, и страхотно чувство за хумор, наред с истинското си кавалерство", хвали актьора Сандра Чой.

Ароматът е дело на парфюмеристката Ан Флипо, която е работила за Givenchy, YSL и Paco Rabanne. В него се усещат нотки лавандула, които преливат в сърцевина от листа на ананас, а финалният акцент e пачули. „Използваме най-фините части на пачулито само за най-изисканите аромати, които оставят незабравима следа след себе си“, сподели Флипо.

Визиите от кампанията, заснета от легендарния фотограф Питър Линдберг, ще бъдат публикувани в медиите в световен мащаб от септември. А междувременно вижте видеото:Свързано

Тайната съставка на звездите
Гурме18.02.2019
Тайната съставка на звездите

Все повече хора включват кокосово масло в менюто си

Марияна Гаврилова
Усъвършенстван шедьовър
Красота30.11.2018
Усъвършенстван шедьовър

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream е другото име на качествената грижа за кожата на лицето

Йоана Иванова Йоана Иванова
Новата мръсна дума на козметичната индустрия
Красота23.10.2018
Новата мръсна дума на козметичната индустрия

Нека да поговорим за остаряването като езиков проблем

Биляна Константинова Биляна Константинова
Sotheby’s продава бижута на Мария Антоанета
Красота20.07.2018
Sotheby’s продава бижута на Мария Антоанета

Накитите са изнесени тайно от Франция при опита на кралското семейство да избяга от Революцията.

Биляна Константинова Биляна Константинова
Свеж дух за свежо лято
Красота11.07.2018
Свеж дух за свежо лято

Ще промените представата си за летен отдих, докато лекувате тялото и съзнанието си с йога

Светлината в мен
Красота20.05.2018
Светлината в мен
Емилия Колева Емилия Колева
Отслабване с Нобелова награда
Красота11.05.2018
Отслабване с Нобелова награда

ZChef – хранене, което те прави здрав, красив и щастлив.

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
Късче история на търг: Продават кралски диамант на 300 години
Красота27.04.2018
Късче история на търг: Продават кралски диамант на 300 години

Farnese Blue е обиколил кралските дворове на Испания, Франция, Италия и Австрия. А къде ще се озове сега можем само да гадаем.

Биляна Константинова Биляна Константинова
Стоматология на бъдещето
Красота03.04.2018
Стоматология на бъдещето

Технология и естетика на „дигиталния етаж” на Medical Dent.

Евелин Цанева Евелин Цанева