Красота09.03.2018

Подгответе се за пролетта с Esthederm

Замърсяването на въздуха, стресът и умората повишават нивото на свободните радикали, което причинява натрупване на токсини в кожата. Резултатът е безжизнена кожа и първи признаци на стареене.

+6 снимкиПодгответе се за пролетта с Esthederm

На специално събитие Esthederm предствиха два нови продукта, които да помогнат на дамите в борбата със стареенето на кожата и възможността да я предпазят от отрицателните градски условия и стреса, които с годините започват да се отразяват и на лицето. Акцентът беше поставен върху сияйността, затова и всички ястия бяха посипани с ядливо злато.

1

2

Домакин на събитивто, което се проведе в новооткрия ресторант КОТО, бяха официалните представители на марката за България, а именно NAOS, към който принадлежи и Bioderma. Всеки от гостите имаше възможността да изпробва двата продукта и лично да се обеди за въздействието, което те имат върху кожата.

3

RADIANCE – ГЛЪТКА ВЪЗДУХ ЗА БЕЗЖИЗНЕНАТА КОЖА

Нежна грижа, която елиминира първите признаци на стареене и възстановява свежестта и блясъка на кожата. Формулата със седефени частици озарява мигновено кожата и връща естественото й сияние. Можете да използвате RADIANCE като хайлайтър, за да озарите конкретни зони на лицето, шията и деколтето.

4

ДЕТОКСИКИРА: Изключителна клетъчна грижа против стареене, с патента за контрол на времето - TIME CONTROL SYSTEM, който увеличава притока на кислород към клетките и неутрализира свободните радикали. Той забавя биологичните фактори на стареене и прави кожата по-устойчива на ежедневните агресивни фактори.

ОМЕКОТЯВА И ОСВЕЖАВА: Съставката Escin засилва микроциркулацията на кожата и клетъчния метаболизъм. Клетките в кожата са наситени с кислород, а токсините - по-лесно елиминирани.

РЕЗУЛТАТИ: Кожата е детоксикирана и по-добре защитена от ежедневните агресивни фактори. Перфектно хидратирана, повърхността е гладка и сияйна. Фините линии и признаците на умора са видимо избледнели. Тенът е свеж, а кожата е мигновено озарена.

5

CITY PROTECT - ЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА ГРАДСКИ УСЛОВИЯ

Той e aнтиоксидантна стъпка, създаваща активна бариера, която предпазва кожата от стреса в градски условия (слънчева светлина, замърсяване и т.н.) и подсилва естествените й защитни функции за по-добър контрол на фотостареенето. Може да се използва по всяко време на деня, в комбинация с обичайните продукти, както и върху грим за по-добро фиксиране.

Патент - GLOBAL CELLULAR PROTECTION – патентована технология за защита на вътрешноклетъчно ниво:

  • Предотвратява стареенето на кожата и неравномерния тен, провокирани от агресивните фактори на околната среда.
  • Неутрализира свободните радикали и предпазва клетъчната ДНК.
  • Противодейства на факторите, които разрушават колагена и по този начин забавя появата на бръчки и липсата на плътност.
  • Предпазва и подобрява естествената защита на кожата срещу стреса в градски условия и слънчевата светлина

Esthederm е висок клас селективна френска козметика, част от козметичния лидер NAOS, към който принадлежи и Bioderma. Марката притежава линия продукти за домашна грижа, но и изключителни терапии, пригодени за работа в козметичен салон. Това, което отличава Esthederm от други козметични брандове е цялостният подход към грижата за кожата. Esthederm не говори за anti-age, а за age-managеment, защото на старостта не бива да се гледа като на нещо лошо, срещу което трябва да се борим с пълни сили, а като на един нормален физиологичен процес, където всяка жена може и има право да се чувства красива.


Свързано

Свеж дух за свежо лято
Красота11.07.2018
Свеж дух за свежо лято

Ще промените представата си за летен отдих, докато лекувате тялото и съзнанието си с йога

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
Светлината в мен
Красота20.05.2018
Светлината в мен
Емилия Колева Емилия Колева
Отслабване с Нобелова награда
Красота11.05.2018
Отслабване с Нобелова награда

ZChef – хранене, което те прави здрав, красив и щастлив.

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
Късче история на търг: Продават кралски диамант на 300 години
Красота27.04.2018
Късче история на търг: Продават кралски диамант на 300 години

Farnese Blue е обиколил кралските дворове на Испания, Франция, Италия и Австрия. А къде ще се озове сега можем само да гадаем.

Биляна Константинова Биляна Константинова
Стоматология на бъдещето
Красота03.04.2018
Стоматология на бъдещето

Технология и естетика на „дигиталния етаж” на Medical Dent.

Платинена революция в грижата за косата (ВИДЕО)
Красота15.03.2018
Платинена революция в грижата за косата (ВИДЕО)

Как серията Platinum & Diamonds на Miriam Quevedo защитава косата от факторите на стареене и възвръща младежкия обем и блясък

Write Her Future: За 76 млн. млади жени по света
Красота14.03.2018
Write Her Future: За 76 млн. млади жени по света

Lancome стартира глобална програма за повишаване грамотността сред жените.

Биляна Константинова Биляна Константинова
WILDVITALIC: тайната бадемова градина
Красота19.12.2017
WILDVITALIC: тайната бадемова градина

Единствената прясна козметика в България.

Антония Стоилова Антония Стоилова
АCQUA DELL’ELBA
Красота14.12.2017
АCQUA DELL’ELBA

Неустоими ухания от островите на Тоскана.