+5 снимкиКрасота и елегантност с Visa Premium

Красота26.10.2017

Красота и елегантност с Visa Premium

Есенно-зимният сезон е период на промяна и преход. Това е времето, когато трябва да се замислим за предстоящата година, новото начало и какви цели да си поставим, за да сме успешни и удовлетворени от себе си. В края на годината обикновено мислите се насочват към предстоящите коледни празници и моментите, споделени със семейство и приятели. Visa гарантира незабравимо и приятно преживяване на Premium картодържателите с отстъпки, ваучери или специални комплименти, допълващи истинското Premium обслужване.

Грижа за красотата и здравето

Грижите за красотата на лицето изискват много постоянство и усърдие за постигане на максимални резултати. От една страна, това са всекидневните грижи у дома – почистване сутрин и вечер с подходящ продукт и нанасяне на крем, съответстващ на типа кожа. От друга страна, са процедури, извършени от опитни дерматолози и лекари.

1

За поддържане тонуса на кожата през студения период на годината идеалните решения са честата употреба на доказана и качествена козметика и редовните посещения на козметичния салон. Специално предложение за картодържателите на Visa са козметичните процедури с продуктите на Forlle’d, които биха могли успешно да заместят инжекционната биоревитализация и мезотерапията. Изполвайте VISA Gold, Platinum и Infinite, за да поглезите своята кожа с Forlle’d на стойност над 200 лв. и ще получите подарък – олио за тяло с водорасли.

9

Грижата за здравето е основен приоритет и за дентална клиника Консумдент. Те имат специално предложение за всички, които използват услугите на Visa Gold, Platinum и Infinite. Редовното посещение при зъболекаря Ви гарантира ослепителна усмивка, а какво по-прекрасно от безупречен външен вид за коледното парти в офиса или семейния празничен обяд?!

2

На това залагат и професионалистите от екипа на Дар 17. Те гарантират, че ще подобрите не само физическото си, но и емоционалното си здраве. Затова са подготвили специални оферти и изненади за всички, които използват карта Visa Premium, Gold, Platinum, Infinite – за примиум усмивка!

Бъдете неотразими, като се погрижите за красотата си навреме в подходящи условия и на правилното място.

Изискан външен вид

4

Когато искате да изглеждате елегантни и красиви, правилният избор с Premium картите на Visa е най-големият сватбен магазин в Североизточна България. Сватбен център Варна предлага богат избор на булчински рокли, сватбени костюми, абитуриентски рокли и официални костюми. На разположение на Premium картодържателите на Visa са утвърдени марки като испанската „Ла Споса”, украинската „Хадаса”, българските марки „Аз и Ти”, „Аполон”, „Джиоберти”, „Джовани Фаброни” и др. Възможностите са безброй, а любезните консултанти ще съдействат, за да направите правилния избор или поръчка спрямо Вашите желания. Бъдете стилни и неотразими във всеки специален ден за Вас, като използвате Вашата карта Visa Gold, Platinum или Infinite.  

Време, прекарано с най-близките

7

Visa осигурява отлична възможност за свободното време на Premium картодържателите, които искат да водят активен начин на живот. Притежателите на Visa Gold, Platinum и Infinite ще бъдат приятно изненадани със специални оферти при посещение на тенис клуб „Малееви“, който предлага разнообразие от спортове – тенис, скуош, групови занимания и фитнес зала. Възползвайте се от специалните преференции при плащане с Visa Gold, Platinum или Infinite карта, като си подарите приятното изживяване да спортувате заедно с най-близките, както и да се отдадете на заслужен релакс или масаж в СПА центъра. Тенис клуб „Малееви“ е сред утвърдените места в столицата за спорт и грижа за тялото за цялото семейство.

Повече информация за различните отстъпки и преференции, които картите Visa Premium носят на своите притежатели в страната и чужбина, може да намерите в секцията Premium оферти на официалният сай на Visa в България https://www.visabg.com/visa-offers/bulgaria/.


Свързано

Свеж дух за свежо лято
Красота11.07.2018
Свеж дух за свежо лято

Ще промените представата си за летен отдих, докато лекувате тялото и съзнанието си с йога

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
Светлината в мен
Красота20.05.2018
Светлината в мен
Емилия Колева Емилия Колева
Отслабване с Нобелова награда
Красота11.05.2018
Отслабване с Нобелова награда

ZChef – хранене, което те прави здрав, красив и щастлив.

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
Късче история на търг: Продават кралски диамант на 300 години
Красота27.04.2018
Късче история на търг: Продават кралски диамант на 300 години

Farnese Blue е обиколил кралските дворове на Испания, Франция, Италия и Австрия. А къде ще се озове сега можем само да гадаем.

Биляна Константинова Биляна Константинова
Стоматология на бъдещето
Красота03.04.2018
Стоматология на бъдещето

Технология и естетика на „дигиталния етаж” на Medical Dent.

Платинена революция в грижата за косата (ВИДЕО)
Красота15.03.2018
Платинена революция в грижата за косата (ВИДЕО)

Как серията Platinum & Diamonds на Miriam Quevedo защитава косата от факторите на стареене и възвръща младежкия обем и блясък

Write Her Future: За 76 млн. млади жени по света
Красота14.03.2018
Write Her Future: За 76 млн. млади жени по света

Lancome стартира глобална програма за повишаване грамотността сред жените.

Биляна Константинова Биляна Константинова
Подгответе се за пролетта с Esthederm
Красота09.03.2018
Подгответе се за пролетта с Esthederm

Замърсяването на въздуха, стресът и умората повишават нивото на свободните радикали, което причинява натрупване на токсини в кожата. Резултатът е безжизнена кожа и първи признаци на стареене.

WILDVITALIC: тайната бадемова градина
Красота19.12.2017
WILDVITALIC: тайната бадемова градина

Единствената прясна козметика в България.

Антония Стоилова Антония Стоилова