Стил08.10.2018

Защото вашето време е ценно

Часовникът, който ще ви държи в час

Йоана Иванова Йоана Иванова
+4 снимкиЗащото вашето време е ценно

Clifton Baumatic е първият часовник на Baume & Mercier, чието задвижване е механично и включва както нови материали така и напълно иновативни концепции.

 

Baume & Mercier имат дълга история от 188 години часовникарско майсторство. След 5 години изследователска дейност, те проектират Baumatic - създаден да отговаря на нуждите на съвременния живот. На вашия живот, днес.
 
Силов резерв

Механичните часовници трябва да бъдат навивани след определени часове на употреба – някои след 40 часа, а други след 70. Силовият резерв на Clifton Baumatic е много по-дълъг. Вследствие на оптимизацията на целия механизъм, той издържа не по-малко от пет пълни дни или 120 часа.

 

Точност

Механичните часовници изостават. Няколко секунди тук, няколко минути там ... Тогава те стават неточни и неефективни. За щастие, при Clifton Baumatic няма място за грешки. Благодарение на иновациите в конструкцията, Baumatic ни гарантира точност от -4 до +6 секунди на ден. Това позволява на часовника да отговаря на най-строгите стандарти на Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres.

Магнитна защита

Дали телефонът ви е защитен с магнитен калъф? А спортната ви чанта има ли магнитен цип? Вече няма за какво да се тревожите. Чрез вградените силиконови и неферомагнитни елементи в два от чувствителните компоненти на движението Clifton Baumatic предлага магнитно съпротивление 25 пъти по-високо от сегашния стандарт. Вече можете да използвате телефона си без проблем.

 

Трайност

Всички ценни предмети изискват поддръжка и часовниците не са изключение. Компонентите на механизма естествено се износват от триенето. Решението е използването на смазочни масла, които са резултат от години на изследване и предлагат най-добрите резултати. Благодарение на тях няма да ви се налага често да оставяте часовника си за профилактика и поддръжка. Защото вашето време също е ценно.


Свързано