Препоръчано21.04.2022

Нина

Танцов спектакъл на PRJCT 360

+3 снимкиНина

“Животът е игра на шах. Тя дълго време мислеше себе си за пешка, но съдбата ѝ предложи възможност да мине през играта като царица.”


Танцовият спектакъл на PRJCT360 “НИНА” е завладяваща история за обикновено момиче, поставено пред избора да продължи да играе по правилата и да посрещне несгодите, пред които животът я изправя, или да отмъсти на съдбата и да вземе всичко в ръцете си на всяка цена. Любов, ревност, престъпление, покаяние. Всичко това и още много изненади крие шоу-спектакълът “НИНА”.
Зрителите ще бъдат пленени от неочаквани сюжетни обрати, детективски разследвания, любовни истории и ослепителни картини на холивудски живот.
Спектакълът пренеся зрителя в бляскавата атмосфера на бродуейско кабаре с присъщите му елементи: разкошни костюми, феноменална музикална селекция и стилни танцови изпълнения.


Танцовият спектакъл “НИНА” е мащабно изключително впечатляващо шоу във всеки един аспект. Благодарение на усилията на международен екип от професионалисти, авторите създават двуетажна сцена с вътрешни лабиринти, облицована с големи LED екрани, транслиращи специално изработено съдържание. Всички картини, които зрителите ще наблюдават, са реални до такава степен, че в един момент ще усетят смразяващ вятър от килия на затвор, в друг ще се почувстват като гости на най-шумната сватба, а в следващ ще се окажат в уютните стени на изискано кабаре. Техническата част на шоуто е дело на Сергей Кольцов, разработвал спектаклите на едни от най-именитите руски звезди.
Танцовият компонент е не по-малко впечатляващ. PRJCT360 са професионални артисти, готови да покорят сърцата на всеки зрител. За да се сформира финалният състав на трупата, танцьорите са преминали през два тежки кастинга, летен тренировъчен лагер и безброй класове с цел създаване на “универсални” танцови артисти на международно ниво. Тренировките им са ежедневни, продължителни, в различни танцови стилистики и спортни дисциплини. На сцена, както и в живота, се движат като единен организъм, но са с уникални, различни характери, което прави образите им толкова интересни за наблюдаване.


Хореографският състав на PRJCT360 се състои от трима души, работещи в различни танцови направления - Росица Терзийска (класически и джаз техники, джаз фънк, контемпорари хореография), Симона Георгиева (хип-хоп и ърбан хореография) и Васил Золумов (хип-хоп, ърбан и съвременна хореография ). Всеки от тях е изключителен професионалист в областта си с богат опит на изпълнение и разработване на неповторими танцови постановки, концерти и музикални клипове. Авторската хореография на шоу-спектакъла “НИНА” ще изуми и най-взискателния зрител с енергични, масови номера, нежни дуети и акробатични сола.


За да се пренесем в бляскавата епоха, още позната като “Джазовата ера” напълно, костюмите за спектакъла са авторски и са дело на Никола Флоридов. С иновативния си творчески подход, той съумява да създаде мост между декадентската атмосфера на “Великият Гетсби” и съвременните течения в модата.
Спектакълът “НИНА” на PRJCT 360 е най-мащабното танцово шоу, което някога е правено в България. Зрелище, истински пир за сетивата, което ще ви държи в напрежение от първата минута и няма да ви пусне до самия край.

ДАТИ:

24 май - Варна

25 май - Бургас

26 май - Пловдив

28 май - София

Билети в мрежата на eventim.bg

 


Свързано

„МЕКАТА НА ГОЛФА“ В КОНТИНЕНТАЛНА ЕВРОПА
Препоръчано18.07.2022
„МЕКАТА НА ГОЛФА“ В КОНТИНЕНТАЛНА ЕВРОПА

Пpокрай океана играта всеки път е различна. Част 2

Виктор Папазов
„МЕКАТА НА ГОЛФА“ В КОНТИНЕНТАЛНА ЕВРОПА
Препоръчано18.07.2022
„МЕКАТА НА ГОЛФА“ В КОНТИНЕНТАЛНА ЕВРОПА

Пpокрай океана играта всеки път е различна. Част 1

Ирена Комитова
Португалия – неповторима, очарователна, непозната
От броя18.07.2022
Португалия – неповторима, очарователна, непозната

Плажове отвъд въображението в най-южната част на Европа, кулинарни открития и средновековен замък в Синтра.

Ирена Комитова
С Taycan по пътищата на Сардиния
Въздух, суша & море11.07.2022
С Taycan по пътищата на Сардиния

Taycan Sport Turismo

Виктор Папазов
Ела, изгрей!
От броя11.07.2022
Ела, изгрей!

The Sunshine Issue

Юлиан Костов пред камерата и зад завесата
Акценти05.07.2022
Юлиан Костов пред камерата и зад завесата

За филмите на екрана и в живота, успеха отвъд очевидното и...

Елена Николова Елена Николова
Първата глътка на лятото
Препоръчано04.07.2022
Първата глътка на лятото
WIN създава възможности за всички..
Препоръчано02.06.2022
WIN създава възможности за всички..

.. и променя правилата на играта – убеден е инициаторът на този смел и иновативен проект

Ирена Комитова
Заклинанието No Stress!
Въздух, суша & море12.05.2022
Заклинанието No Stress!

На Кабо Верде лежерната нега покълва в душата на вечно забързания европеец и го кара да погледне на битието си с други очи

Магдалена Гигова Магдалена Гигова