Препоръчано21.04.2022

Нина

Танцов спектакъл на PRJCT 360

+3 снимкиНина

“Животът е игра на шах. Тя дълго време мислеше себе си за пешка, но съдбата ѝ предложи възможност да мине през играта като царица.”


Танцовият спектакъл на PRJCT360 “НИНА” е завладяваща история за обикновено момиче, поставено пред избора да продължи да играе по правилата и да посрещне несгодите, пред които животът я изправя, или да отмъсти на съдбата и да вземе всичко в ръцете си на всяка цена. Любов, ревност, престъпление, покаяние. Всичко това и още много изненади крие шоу-спектакълът “НИНА”.
Зрителите ще бъдат пленени от неочаквани сюжетни обрати, детективски разследвания, любовни истории и ослепителни картини на холивудски живот.
Спектакълът пренеся зрителя в бляскавата атмосфера на бродуейско кабаре с присъщите му елементи: разкошни костюми, феноменална музикална селекция и стилни танцови изпълнения.


Танцовият спектакъл “НИНА” е мащабно изключително впечатляващо шоу във всеки един аспект. Благодарение на усилията на международен екип от професионалисти, авторите създават двуетажна сцена с вътрешни лабиринти, облицована с големи LED екрани, транслиращи специално изработено съдържание. Всички картини, които зрителите ще наблюдават, са реални до такава степен, че в един момент ще усетят смразяващ вятър от килия на затвор, в друг ще се почувстват като гости на най-шумната сватба, а в следващ ще се окажат в уютните стени на изискано кабаре. Техническата част на шоуто е дело на Сергей Кольцов, разработвал спектаклите на едни от най-именитите руски звезди.
Танцовият компонент е не по-малко впечатляващ. PRJCT360 са професионални артисти, готови да покорят сърцата на всеки зрител. За да се сформира финалният състав на трупата, танцьорите са преминали през два тежки кастинга, летен тренировъчен лагер и безброй класове с цел създаване на “универсални” танцови артисти на международно ниво. Тренировките им са ежедневни, продължителни, в различни танцови стилистики и спортни дисциплини. На сцена, както и в живота, се движат като единен организъм, но са с уникални, различни характери, което прави образите им толкова интересни за наблюдаване.


Хореографският състав на PRJCT360 се състои от трима души, работещи в различни танцови направления - Росица Терзийска (класически и джаз техники, джаз фънк, контемпорари хореография), Симона Георгиева (хип-хоп и ърбан хореография) и Васил Золумов (хип-хоп, ърбан и съвременна хореография ). Всеки от тях е изключителен професионалист в областта си с богат опит на изпълнение и разработване на неповторими танцови постановки, концерти и музикални клипове. Авторската хореография на шоу-спектакъла “НИНА” ще изуми и най-взискателния зрител с енергични, масови номера, нежни дуети и акробатични сола.


За да се пренесем в бляскавата епоха, още позната като “Джазовата ера” напълно, костюмите за спектакъла са авторски и са дело на Никола Флоридов. С иновативния си творчески подход, той съумява да създаде мост между декадентската атмосфера на “Великият Гетсби” и съвременните течения в модата.
Спектакълът “НИНА” на PRJCT 360 е най-мащабното танцово шоу, което някога е правено в България. Зрелище, истински пир за сетивата, което ще ви държи в напрежение от първата минута и няма да ви пусне до самия край.

ДАТИ:

24 май - Варна

25 май - Бургас

26 май - Пловдив

28 май - София

Билети в мрежата на eventim.bg

 


Свързано

Да си влеем здраве с Reviv me
Красота16.03.2022
Да си влеем здраве с Reviv me
Въпрос на стил: Dieci
Акценти16.03.2022
Въпрос на стил: Dieci

Kъдето идваш като гост, а си тръгваш като приятел  

Ирена Комитова
Дръзка, луксозна и етична парфюмерия от Maison de Parfums
Акценти09.12.2020
Дръзка, луксозна и етична парфюмерия от Maison de Parfums

Страст към съвършенство от 1860 г. с Chopard.

Балончетата нашепват пожелания за 2021-а
Гурме07.12.2020
Балончетата нашепват пожелания за 2021-а

Moët & Chandon отбелязва края на годината с лимитиранa серия празнични бутилки и кутии.

Съвършенството носи номер 9
Акценти19.05.2020
Съвършенството носи номер 9

Някои от нас търсят изключителното, други – просто го постигат

Лукс по време на пандемия?
Акценти27.03.2020
Лукс по време на пандемия?

Да, но в нов стил.

София Павлова София Павлова
Светът си е вкъщи
Акценти17.03.2020
Светът си е вкъщи

Култура у дома.

София Павлова София Павлова
Укротяване на голямото синьо
Акценти16.03.2020
Укротяване на голямото синьо

Hacker-Craft – безпогрешен усет към детайла

София Павлова София Павлова
Alberta Salotti – незаменима част от семейството на Selamore Design
Акценти12.03.2020
Alberta Salotti – незаменима част от семейството на Selamore Design

Мястото с най-голямо разнообразие на качествени италиански мебели.

София Павлова София Павлова