Пари17.09.2018

Всички премиум оферти от Visa са тук

Специална платформа събира ексклузивните предложения на едно място

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
+6 снимкиВсички премиум оферти от Visa са тук

Казват, че щом буквата „р“ присъства в името на месеца, лятото неминуемо си е отишло, а заедно с него и всички топли емоции, приключения и така характерните за сезона специални оферти и предложения. За картодържателите на кредитни карти Visa Gold, Platinum и Infinite обаче изненадите не само не свършват, но и идват чрез специално разработена

Visa Premium платформа с ексклузивна селекция оферти

от България и чужбина на едно място. Независимо дали ще изберете да се наслаждавате на последните слънчеви лъчи край морския бряг, да презаредите батериите в последния момент или да влезете във форма за завръщането в офиса, получавате изненади и комплименти.

За онези от нас, за които лятната ваканция е символ на удоволствия, сега е време да възвърнем предишната си добра форма. Дори и да сте изостанали с тренировките поради липсата на време, във фитнес център „Белизе“ ще се погрижат да наваксате. Екипът от квалифицирани инструктори в клуба ще изготви за вас индивидуална тренировъчна програма и хранителен режим с изключителни отстъпки.

1

И ако в живота е вярно, че самоусъвършенстването започва, когато излезем от зоната си на комфорт, то за храненето важи точно обратното: чувстваме се и изглеждаме по-добре, едва когато поемем по пътя към Зоната. Тук на помош идва “Зи шеф” – единствената в България кухня, която приготвя и доставя разнообразни ястия по революционен метод, съобразен с изискванията на зоновото хранене, и ги доставят директно до дома или офиса със специална отстъпка за Premium картодържателите.

2

Здравословното хранене и добрият вкус вървят ръка за ръка в ресторанти „Добро“. Двете локации в центъра на столицата са гаранция за добри срещи, изпълнени с положителни емоции. При плащане с кредитна карта Visa Gold, Platinum или Infinite

получавате комплимент – бутилка френско вино.

Въпреки че в името на септември има „р“, слънчевите, а и почивни дни са неизменна част от него. Какво по-добри време да прекарате дълъг уикенд в съседна Гърция в комплекс Nefeli. Луксозно обзаведените вили, разположени в близост до живописното рибарско селце Неа Скиони на полуостров Халкидики, обещават почивка на фона на романтични морски пейзажи на плажа. И тук плащането с Visa Premium носи комплименти и изненади. Специални оферти очакват и любителите на планината в СПА хотел Rich, разположен в борова гора на Велинград. Наричат града „СПА столицата на Балканите“ заради минералните извори, с които пълноценно се възстановявате от натрупана умора.

3

Но човек и добре да почива, идва време да се завърне в града. Както хората, така и колите се нуждаят от малко ваканция и време за презареждане. Оставете личния автомобил да се освежи в автосервиза, а докато очаквате да бъде подготвен за есенно-зимния период, може да разчитате на Europcar България. С присъствие в над 140 страни компанията разполага с точното решение за rent-a-car. А за притежателите на карти Visa Premium те идват с отстъпка както за леки автомобили и товари коли, така и на новия електрически KIA Soul.

3

Ако за възрастните връщането в офиса е по-скоро рутина, то за децата началото на всяка учебна година е повод за истинско вълнение, като едно от най-важните приготовления е това на облеклото за първия учебен ден. За да изглеждат безупречно най-малките ще се погрижи АРА Kids Store. Там ще откриете бутикова селекция от световни марки на дрехи, декорация и играчки за деца от 1 до 14 години. При плащане с Visa Gold, Platinum или Infinite получавате специално Premium намаление.

6

Както гласи народната мъдрост, „по дрехите посрещат по ума изпращат“. За да бъдат спокойни и уверени децата в способностите си и да планират бъдещето си, запишете ги в Детска Лидерска Академия. Програмата се фокусира върху ранното развитие на качества и умения, чрез които децата сами да развиват потенциала си. Единствено за децата па Premium картодържателите, академията предлага и практически семинар.

Научете повече на www.visabg.com

 

 

 

 

 


От редакторите

Проблемът с Game of Thrones

Свързано

Няколко стъпки как да бъдете по-успешни на работа
Акценти30.01.2019
Няколко стъпки как да бъдете по-успешни на работа

Време е за творчество

Биляна Константинова Биляна Константинова
За да оцелеят, Apple и Tesla трябва да се слеят
Пари30.01.2019
За да оцелеят, Apple и Tesla трябва да се слеят

Тим Кук и Илън Мъск може да се окажат силен екип и да си бъдат взаимно полезни, твърдят анализатори

Биляна Константинова Биляна Константинова
Кой европейски град е най-здравословният в света?
Животът15.01.2019
Кой европейски град е най-здравословният в света?

Посещаването му може да бъде истински релаксиращо, зареждащо и освежаващо изживяване

Биляна Константинова Биляна Константинова
Ето първата стъпка към развиване на пълния ви потенциал
Пари28.12.2018
Ето първата стъпка към развиване на пълния ви потенциал

Visa подава ръка на българските предприемачи и им помага в развитието към успеха

Йоана Иванова Йоана Иванова
Банка ДСК организира благотворителен коледен обяд в подкрепа на недоносените деца
Деца20.12.2018
Банка ДСК организира благотворителен коледен обяд в подкрепа на недоносените деца

Събраната сума подкрепи борбата за оцеляване и нормално развитие на преждевременно родените бебета в България

Коледни размисли
От броя21.12.2018
Коледни размисли

На финансовата трапеза да заблестят истински стойностни неща... Но какво всъщност е стойността и кой я създава?

Виктор Папазов
ДСК с най-ценните отличия от Effie България
Пари07.12.2018
ДСК с най-ценните отличия от Effie България

Банката спечели златна и сребърна награда и бе определена и за най-добър рекламодател и най-добра търговска марка на 2018 г.

Йоана Иванова Йоана Иванова
Пътувай, печели и пести
Пари20.11.2018
Пътувай, печели и пести

За всички, които не обичат да се задържат на едно място и с нетърпение очакват времето до следващото си пътуване

Йоана Иванова Йоана Иванова
(Не)сигурното бъдеще на безкешовите магазини
Пари26.11.2018
(Не)сигурното бъдеще на безкешовите магазини

И наистина ли опашките са толкова лошо нещо?

Биляна Константинова Биляна Константинова