Пари17.09.2018

Всички премиум оферти от Visa са тук

Специална платформа събира ексклузивните предложения на едно място

Теодора Георгиева
+6 снимкиВсички премиум оферти от Visa са тук

Казват, че щом буквата „р“ присъства в името на месеца, лятото неминуемо си е отишло, а заедно с него и всички топли емоции, приключения и така характерните за сезона специални оферти и предложения. За картодържателите на кредитни карти Visa Gold, Platinum и Infinite обаче изненадите не само не свършват, но и идват чрез специално разработена

Visa Premium платформа с ексклузивна селекция оферти

от България и чужбина на едно място. Независимо дали ще изберете да се наслаждавате на последните слънчеви лъчи край морския бряг, да презаредите батериите в последния момент или да влезете във форма за завръщането в офиса, получавате изненади и комплименти.

За онези от нас, за които лятната ваканция е символ на удоволствия, сега е време да възвърнем предишната си добра форма. Дори и да сте изостанали с тренировките поради липсата на време, във фитнес център „Белизе“ ще се погрижат да наваксате. Екипът от квалифицирани инструктори в клуба ще изготви за вас индивидуална тренировъчна програма и хранителен режим с изключителни отстъпки.

1

И ако в живота е вярно, че самоусъвършенстването започва, когато излезем от зоната си на комфорт, то за храненето важи точно обратното: чувстваме се и изглеждаме по-добре, едва когато поемем по пътя към Зоната. Тук на помош идва “Зи шеф” – единствената в България кухня, която приготвя и доставя разнообразни ястия по революционен метод, съобразен с изискванията на зоновото хранене, и ги доставят директно до дома или офиса със специална отстъпка за Premium картодържателите.

2

Здравословното хранене и добрият вкус вървят ръка за ръка в ресторанти „Добро“. Двете локации в центъра на столицата са гаранция за добри срещи, изпълнени с положителни емоции. При плащане с кредитна карта Visa Gold, Platinum или Infinite

получавате комплимент – бутилка френско вино.

Въпреки че в името на септември има „р“, слънчевите, а и почивни дни са неизменна част от него. Какво по-добри време да прекарате дълъг уикенд в съседна Гърция в комплекс Nefeli. Луксозно обзаведените вили, разположени в близост до живописното рибарско селце Неа Скиони на полуостров Халкидики, обещават почивка на фона на романтични морски пейзажи на плажа. И тук плащането с Visa Premium носи комплименти и изненади. Специални оферти очакват и любителите на планината в СПА хотел Rich, разположен в борова гора на Велинград. Наричат града „СПА столицата на Балканите“ заради минералните извори, с които пълноценно се възстановявате от натрупана умора.

3

Но човек и добре да почива, идва време да се завърне в града. Както хората, така и колите се нуждаят от малко ваканция и време за презареждане. Оставете личния автомобил да се освежи в автосервиза, а докато очаквате да бъде подготвен за есенно-зимния период, може да разчитате на Europcar България. С присъствие в над 140 страни компанията разполага с точното решение за rent-a-car. А за притежателите на карти Visa Premium те идват с отстъпка както за леки автомобили и товари коли, така и на новия електрически KIA Soul.

3

Ако за възрастните връщането в офиса е по-скоро рутина, то за децата началото на всяка учебна година е повод за истинско вълнение, като едно от най-важните приготовления е това на облеклото за първия учебен ден. За да изглеждат безупречно най-малките ще се погрижи АРА Kids Store. Там ще откриете бутикова селекция от световни марки на дрехи, декорация и играчки за деца от 1 до 14 години. При плащане с Visa Gold, Platinum или Infinite получавате специално Premium намаление.

6

Както гласи народната мъдрост, „по дрехите посрещат по ума изпращат“. За да бъдат спокойни и уверени децата в способностите си и да планират бъдещето си, запишете ги в Детска Лидерска Академия. Програмата се фокусира върху ранното развитие на качества и умения, чрез които децата сами да развиват потенциала си. Единствено за децата па Premium картодържателите, академията предлага и практически семинар.

Научете повече на www.visabg.com

 

 

 

 

 


Свързано

Новата кредитна карта на Банка ДСК и Wizz Air
Пари22.06.2018
Новата кредитна карта на Банка ДСК и Wizz Air

С нея не само пътувате с отстъпка от самолетните билети, но и може да се възползвате от допълнителни услуги.

Антония Стоилова
Най-скъпоценният елемент на Земята?
От редакторите19.06.2018
Най-скъпоценният елемент на Земята?

Как водата се превърна от основен продукт във форма на лукс и какво можете да направите по въпроса

Александра Трайкова
Живот точно по мярка
Пари12.06.2018
Живот точно по мярка

От книги до технологии - персонализираните решения са новото 20 в света на услугите

Биляна Константинова
В духа на лятото
Пари18.05.2018
В духа на лятото
Теодора Георгиева
Цветът на предимството
Пари24.04.2018
Цветът на предимството

Златните и платинени кредитни карти на Банка ДСК дават повече.

ДСК Директ – удобството на интернет банкирането
Пари15.03.2018
ДСК Директ – удобството на интернет банкирането

Вече 1 милион клиенти ползват услугата.

Антония Стоилова
Мениджмънт на репутацията
Пари07.02.2018
Мениджмънт на репутацията

...или къде се крие успехът на марката.

Антония Стоилова
Още една добра причина да летиш с твоята Visa карта
Въздух, суша & море21.12.2017
Още една добра причина да летиш с твоята Visa карта

Винаги е имало много добри поводи да плащате с Visa, когато пътувате – и сега Ви даваме още един.

Запознайте се с робота Pepper, който ще консултира клиентите на Банка ДСК
Пари30.11.2017
Запознайте се с робота Pepper, който ще консултира клиентите на Банка ДСК

Пълно дигитално обслужване на ново ниво.