От броя21.05.2021

Успешни решения за добрите идеи (част 2)

La Maison de Katarzyna Wine & Tapas

+1 снимкиУспешни решения за добрите идеи (част 2)

С бранд посланието на myPOS „Помагаме на бизнеса ти да расте“ влизаме в още едно специално място в сърцето на София, в стара красива къща, по пътя на винено изживяване с премиум стил. La Maison de Katarzyna Wine & Tapas e аристократичният дом на виното на Katarzyna Estate. Създаденo през есента на миналата година, от самото начало мястото има изключителна репутация, наследила историята на марката с тероар и изба в най-южната част на страната. „С myPOS започнахме да работим първо в нашия онлайн магазин. Тогава видяхме колко гъвкави ни правят техните решения, колко лесно се интегрира платежният метод в сайта и колко бързо става управлението на плащанията с myPOS. В добрата ни оценка за тях логично продължихме съвместната ни работа и ги избрахме за партньор в картовите разплащания и в La Maison de Katarzyna“, споделя Цветелина Николова – управляващ
директор на Katarzyna Estate.
Г-жо Николова, разкажете ни за La Maison de Katarzyna – повече мечта ли е, или силен момент в бизнес стратегията?
La Maison de Katarzyna e сбъдната мечта. От идеята до реализацията ѝ не мина много време. Имахме успех в намирането на мястото, което отива на мечтата. Събитията, дегустациите и винените презентации в La Maison de Katarzyna имат атмосферата на специално
събитие и усещане за красива емоция.
Какво в историята на бизнеса Ви вдъхновява и създава увереността в преодоляването на трудностите?
Вдъхновяват ме предизвикателствата и постигнатите успехи. Не обичам да рискувам в управлението на компанията, но съм смела в новите проекти и начинания. Katarzyna Estate има признанието на една от най-успелите и модерни български изби, а това е знак, че всички наши активности и моделът, с който управляваме бизнеса, са в правилната посока. За мен няма невъзможни неща, когато се работи усилено, за да се изгради добрият имидж на българското вино.


Какви бяха бизнес целите в началото и как се променят сега?
„Винаги напред и нагоре“ е вярването, което ме води. Науката за виното е безкрайна и не спирам да се уча. Годините, в които завърших маркетинг в най-престижния винен институт във Франция – OIV, аз наричам книгата на моя живот. Имаме много идеи за Katarzyna Estate и в работата по тях виждам бъдещето като време, което силно ме привлича. 

Какво предимство и най-вече удобство за Вас и за клиентите Ви имат продуктите на myPOS?
Използваме онлайн трансакции при плащания с карта в онлайн магазина ни, често ползваме услугата „искане за плащане“, която е много удобна. Имаме мобилен терминал, който улеснява процеса на плащане при доставка. За La Maison de Katarzyna избрахме ПОС терминал за безконтактно плащане с карта и с мобилно устройство. Голямо предимство, което предоставя myPOS, е, че платените суми постъпват в бизнес сметката веднага, това прави управлението им по-лесно в реално време, достъпът до информация е много удобен, комуникацията с екипа на myPOS винаги е на ниво, което е допълнително спокойствие за бързо решаване на евентуален проблем. Предстоят ни нови проекти, сигурни сме, че и в тях ще изберем партньорството на myPOS.


Свързано

Арх. Весела Мирянова: Обсъдихме идеи за сътрудничество с Ричард Брансън още преди три години
Дизайн и култура15.12.2020
Арх. Весела Мирянова: Обсъдихме идеи за сътрудничество с Ричард Брансън още преди три години

Световноизвестният бизнесмен се е запознал с вариантите за партньорство с Артекс в проектите им Диамант 1, Диамант 2 и Диамант 3

Да споделяме мисли, емоции, красота, храна и вино е винаги обогатяващо
Дизайн и култура01.12.2020
Да споделяме мисли, емоции, красота, храна и вино е винаги обогатяващо

Никой не може да го каже по-добре от един италианец

Анна Мария Попова
При индианците ембера - машината на времето
Акценти09.03.2020
При индианците ембера - машината на времето

От Панамския канал до племето разстоянието е по-малко от час и... повече от осем века.

Магдалена Гигова Магдалена Гигова
Timeout
Акценти10.03.2020
Timeout

Каква е стойността на една секунда? Попитайте шампионите.

Цветан Баяслиев Цветан Баяслиев
Натали - иконата!
Акценти07.03.2020
Натали - иконата!

За сакралната архитектура на тялото, дишането и всичко останало. Защото жената не е пол, а титла.

Новите седем
Акценти02.03.2020
Новите седем

Най-масовият вот в историята на човечеството показва, че легендите не са това, което бяха... или как над 100 милиона души гласуват за Великата китайска стена.

Магдалена Гигова Магдалена Гигова
Виетнам, моя любов!
Акценти24.02.2020
Виетнам, моя любов!

Признавам си, че Азия никога не ме е привличала. Въпрос на вътрешно усещане. Когато обаче една от най-добрите ми приятелки ме покани да се присъединя към малка група, заминаваща за Виетнам, в съзнанието ми изплуваха спомени от детството и аз веднага казах... Да!

Любка Качакова
Кенго Кума и архитектурата на XXI век - част II
Акценти07.01.2020
Кенго Кума и архитектурата на XXI век - част II

Разказ за търсенето на уют, човечност и връзка с природата.

Ирена Комитова
Резиденция "Калина" - уют и безбрежност
Акценти06.01.2020
Резиденция "Калина" - уют и безбрежност

или как се изгражда общност, ценяща спокойствието и общуването с природата.

Ирена Комитова