От броя21.12.2014

Светлина, музика... суинг!

Eпохата на шапките борсалино, папионките и широките рокли на точки оживява не къде да е, а в танцовите зали на Dance Academy, за да ви зареди с огромна доза настроение и тонове положителни емоции.

Светлина, музика... суинг!
Какво е общото между дивата ретро визия, нестандартното секси излъчване и цветното парти настроение… Отговорът е – суингът! Точно така, става въпрос за добре познатия ни стил, чиито мода, музика и танци са сред най-ярките спомени за 40-те и 50-те. Ерата на суинга започва дори още по-рано – през 30-те години на миналия век. Тя се заражда в предградията, а характерните за нея танцови движения наподобяват африканския фолклор.

Днес това течение на винтидж културата се завръща с пълна сила и то по възможно най-зареждащия начин – отново чрез магията на танца. Изпълнението на забавни и съвсем не толкова сложни стъпки под звуците на ритмичната суинг музика, се оказва новият голям хит в танцовия живот. И не си представяйте някое затънтено местенце с оскъдно осветление и неприветлива атмосфера.

Сега епохата на шапките борсалино, папионките и широките рокли на точки оживява не къде да е, а в танцовата зала, за да ви зареди с огромна доза настроение и тонове положителни емоции. West Coast Swing, Boogie Woogie и Lindy Hop са само част от стиловете, които ви предлага най-голямото танцово училище в България – Dance Academy. Именно там можете да се потопите в невероятната атмосфера на груповите занимания, където ще срещнете помощта на най-добрите професионални танцьори.

Ако пък искате да навлезете по-бързо и детайлно в суинга или който и да е друг стил, можете да се възползвате от индивидуалните уроци, които предлага академията. Чрез тях, вие получавате цялото внимание на инструкторите, както и възможността да танцувате уникална хореография, изготвена специално за Вас.

Е, все още ли се чудите кое е това място, където да се забавлявате с приятна компания, атрактивни движения и страхотна музика? Ние ще Ви кажем – грабвайте най-удобните обувки и право към залата за танци.

www.danceacademy.bg

Свързано

Три неочаквани адреса на Hygge
Акценти29.12.2019
Три неочаквани адреса на Hygge

Уют и топлота върху глетчер, на религиозен ритуал и... на плаж.

Магдалена Гигова Магдалена Гигова
Sweet child O'Wine
Акценти28.12.2019
Sweet child O'Wine

География и климат, химия, кулинария, лингвистика, изкуство, политика, право, история, анатомия, културология - всички те присъстват в чашата на празничната ви трапеза.

Андреа Пунчева Андреа Пунчева
Коледни истории
Акценти25.12.2019
Коледни истории

с които да успокоим духа в празничната суматоха.

Десислава Димова
Кенго Кума и архитектурата на XXI век - част I
Акценти04.01.2020
Кенго Кума и архитектурата на XXI век - част I

Разказ за търсенето на уют, човечност и връзка с природата.

Ирена Комитова
Топлина, заедност, комфорт
Акценти22.12.2019
Топлина, заедност, комфорт

Как превеждаме hygge на езика на модата.

Hygge е време
Акценти24.12.2019
Hygge е време

а не снимка в Instagram.

Емилия Колева Емилия Колева
Урок по доверие
Акценти18.12.2019
Урок по доверие

между човек и кон в конна база "Адгор".  

Симеона Герджикова Симеона Герджикова
Със сълзи към върха
Акценти01.12.2019
Със сълзи към върха

В света на спорта успехът никога не идва лесно - Майкъл Джордан, Майкъл Фелпс и Рафа Надал са сред тези, които знаят това най-добре

Методи Шуманов
Есенни рецепти с био кисело мляко и сирене - кашкавалки "Рукатка" с чубрица
Гурме29.11.2019
Есенни рецепти с био кисело мляко и сирене - кашкавалки "Рукатка" с чубрица

Поредица с вкусни идеи за приятните есенните дни.

Андреа Маронян