От броя18.06.2023

Голямото "Да"

Къде? Един от въпросите, чийто отговор вече е лесен.

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
+5 снимкиГолямото "Да"

Внякои класации професията „организатор на събития“ се нарежда сред най-стресовите подобно на пожарникар, пилот, военен, полицай. Причината е в неочакваните ситуации, които може да възникнат във всеки момент и да провалят няколкомесечен труд и подготовка на един специален ден. А ако този ден е вашата сватба, заради която сте влезли в ролята на организатор, то цената на риска нещо да не е наред се покачва десетократно. Може много пъти да сте били гости, шафери, да сте кумували дори, но истината е, че ако вие сте двойката с бялата рокля и елегантния костюм, всичко е различно.

За да не изпуснете възможността да усетите деня си по онзи специален начин, който ще помните завинаги, да се забавлявате с гостите и в крайна сметка – да отпразнувате любовта си, е необходимо нещо много просто – доверие. Да знаете, че зад гърба ви стои екип от професионалисти, които знаят какво и как правят и ще се погрижат всичко да е изпипано до съвършенство. Вашата задача ще е единствено да се справите с красивите високи (!) обувки на дансинга.

И така, ако вече сте намислили коя да е датата за може би най-важното „Да“ в живота ви, предстои ви да вземете още някои решения. Как си представяте вашия празник? Колко гости да поканите? Къде да ги съберете? Изборът на място обикновено е един от най-трудните. Идеята за лятна сватба на открито – с красив залез и много музика под звездите – винаги звучи романтично и много, много привлекателно.

Но! – е ужасно рисковано. Защото каквато и дата да сте избрали, дори да е в разгара на най-знойното лято, знаем, че летните бури могат да бъдат безпощадни, скоростни и най-вече напълно непредсказуеми. И понеже ограничаването на стресиращите фактори е от ключово значение, за да си осигурите ден, към който ще се връщате с усмивка и щастие, решението да проведете тържеството на закрито ще ви спести множество тревоги до последния момент. Тук започва и търсенето – мястото да е красиво, да е леснодостъпно за всички гости, да позволява различни конфигурации, да предлага качествено меню и най-важното – да имате пълно доверие на екипа, който ще се грижи за вашето събитие. Слагаме отметка на всичко изброено и с пълна увереност прекрачваме прага на Hyatt Regency Sofia.

Разположен в сърцето на София, хотелът разполага с различни многофункционални зали, подходящи за събития и празненства в различни формати и мащаби. Деликатният дизайн позволява лесно да придадете вашия специфичен характер на тържеството с елегантна декорация, без да се налага да преобразявате кардинално интериора. Изборът от различни пространства позволява както големи пищни сватби, така и малки по-интимни събирания.

Със своите 533 кв.м бална зала „Васил Левски“ е една от най-големите в София и идеалното място за сватби без значение от сезона. Тя разполага с високи тавани и може да бъде разделена на три отделни части, за да обслужва безпроблемно събития от всякакъв мащаб.

Ако предпочитате да отбележите специалния си ден в по-тесен кръг близки и приятели, намиращият се на седмия етаж на хотела The Loft разполага с две различно проектирани пространства, налични поотделно или в комбинация. The Living Room възпроизвежда удобствата на собствения ви дом, разполагайки със самостоятелен бар, телевизор с голям екран, билярдна маса, окачена камина и красиво извит диван. The Conservatory пък е красиво пространство, даващо възможност да придадете непринудена елегантност и изисканост на събитието си. Намиращ се на покрива на хотела, The Loft предлага панорамна тераса с розова градина и изкушаваща всеки обектив гледка към Витоша и златните куполи на храм-паметник „Св. Александър Невски“.

Екипът от професионалисти на Hyatt Regency Sofia ще се погрижи всичко във вашия специален ден да бъде перфектно организирано, независимо дали планирате сватба в тесен семеен кръг, или голямо събитие. Детайлите не просто имат значение, а са в основата на успешното планиране и осъществяването на всяка сватбена приказка. Отличното обслужване и изисканата кухня, съобразена с вашия вкус, ще ви позволи да се отпуснете и да се отдадете на красивите емоции на деня. Предлагайки четиристепенно меню и дегустация на две от избраните комбинации, хотелът осигурява кулинарно изживяване, съобразено с всички ваши предпочитания и изисквания.

Отделяйки внимание, за да предвидят и на най-малката подробност, сватбените координатори на Hyatt Regency Sofia знаят точно какво ви е необходимо и предлагат персонално обслужване за вас преди, по време на и след сватбата ви. Именно те се грижат да ви освободят от тежестта на планирането – от флорални аранжировки и персонализирани менюта до уелнес процедури за двойки, дизайн на сватбена торта и фотография – те ще са до вас през цялото време, за да се уверят, че денят ви ще протече точно така, както сте си го представяли.

В допълнение към цялостното изживяване, когато празнувате сватбата си в хотел от веригата, можете да спечелите World of Hyatt бонус точки за безплатни нощувки в Hyatt Hotels & Resorts по целия свят – от автентични курорти, които улавят същността на дестинацията, до вълнуващи градски хотели като Hyatt Regency Sofia. Изисква се само да сключите договор до края на следващата година за провеждане на вашата сватба или церемония в един от участващите хотели и да поискате кода на офертата. Натрупаните точки се превръщат в безплатни нощувки, а меденият ви месец – в прекрасен завършек на вашата приказка. Или по-скоро в нейното запомнящо се начало.

Сватбеният пакет на Hyatt Regency Sofia е специално създаден, за да може не само да отговори на вашите изисквания, но и да надмине очакванията ви. Настаняването на младоженците в Regency Suite включва привилегии като безплатни топли и студени напитки в Regency Club, сладкиши и селекция от канапета, а преференциалните цени за настаняване на гости са създадени, за да предоставят всички удобства, необходими за пълноценен престой.

Голямото „Да“ е сред най-важните отговори, които даваме пред себе си, пред специалния човек за нас и пред света. То заслужава да бъде отпразнувано така, че да го помним с топлина, с усмивка, със споделеност и красиви емоции. Подарете си тези незаменими спомени и ги превърнете в свой крайъгълен камък, в основата, върху която ще градите всичко останало занапред.


Свързано