От броя07.12.2021

Chivas ХV Balmain

Бляскава комбинация от лукс и традиции

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
+4 снимкиChivas ХV Balmain

Когато два легендарни бранда обединят усилията си, за да сътворят нещо ново, нетърпението да разберем какво е то, е огромно. Chivas Regal и Balmain представят лимитирана серия Chivas XV Balmain. Съчетавайки неподражаемия френски усет за стил с отличителния характер на 15-годишно шотландско уиски, Chivas Regal и Balmain създават два ексклузивни дизайна на бутилката и опаковката, създадени от Chivas в партньорство с творческия директор на Balmain Оливие Рустейн.

Партньорството обхваща по автентичен начин споделената визия на двама доказани лидери в своята област в точния бленд от традиции, смелост и иновации. Дръзкият поглед към модата на Balmain се преплита с нестандартния подход към кехлибарената напитка на Chivas в първокласно изживяване, което ще промени представите за съвършенство и лукс. Вълнуващата история за новия модерен силует на Chivas XV е вдъхновена от стремежа за отличимост, който обединява в перфектна симбиоза духа на френската мода с иконата на изисканото шотландско уиски.

„Идентично на Balmain, Chivas винаги се е придържал към най- високите стандарти и нито една от марките не се страхува да премине границите и да наруши остарелите практики. Тези, които познават стила на Balmain, ще забележат, че това уникално сътрудничество включва отличителния подпис на бранда – масивната златна верига. Винаги, когато съм използвал тази привличаща окото украса в колекциите си, тя е служила като символ на предизвикателния дух на нашата бунтарска Balmain армия – смело и дръзко отношение, което празнуват и Chivas, и Balmain“, споделя творческият директор на френската модна къща.

Колекцията на Chivas XV включва два смели дизайна на Balmain, въплъщаващи емблематичния стил и легендарния успех, свързан с всеки от брандовете. Отправяме поглед към визията, която съживява разпознаваемия силует на Balmain чрез симетричен дизайн на вериги и колани в опаковката, вдъхновени от последните колекции на модната къща. С подобен продукт със сигурност ще зарадвате всеки любител на изискания шотландски вкус и френската мода за предстоящите празници.

Повече информация за специалната бутилка и къде може да я откриете ще намерите на официалния сайт на Chivas Regal България.

 


Свързано

Успешни решения за добрите идеи (част 1)
От броя21.05.2021
Успешни решения за добрите идеи (част 1)
Предизвикани да успяват
От броя21.05.2021
Предизвикани да успяват
Арх. Весела Мирянова: Обсъдихме идеи за сътрудничество с Ричард Брансън още преди три години
Дизайн и култура15.12.2020
Арх. Весела Мирянова: Обсъдихме идеи за сътрудничество с Ричард Брансън още преди три години

Световноизвестният бизнесмен се е запознал с вариантите за партньорство с Артекс в проектите им Диамант 1, Диамант 2 и Диамант 3

Да споделяме мисли, емоции, красота, храна и вино е винаги обогатяващо
Дизайн и култура01.12.2020
Да споделяме мисли, емоции, красота, храна и вино е винаги обогатяващо

Никой не може да го каже по-добре от един италианец

Анна Мария Попова
При индианците ембера - машината на времето
Акценти09.03.2020
При индианците ембера - машината на времето

От Панамския канал до племето разстоянието е по-малко от час и... повече от осем века.

Timeout
Акценти10.03.2020
Timeout

Каква е стойността на една секунда? Попитайте шампионите.

Цветан Баяслиев Цветан Баяслиев
Натали - иконата!
Акценти07.03.2020
Натали - иконата!

За сакралната архитектура на тялото, дишането и всичко останало. Защото жената не е пол, а титла.

Соня Момчилова
Новите седем
Акценти02.03.2020
Новите седем

Най-масовият вот в историята на човечеството показва, че легендите не са това, което бяха... или как над 100 милиона души гласуват за Великата китайска стена.

Магдалена Гигова Магдалена Гигова
Виетнам, моя любов!
Акценти24.02.2020
Виетнам, моя любов!

Признавам си, че Азия никога не ме е привличала. Въпрос на вътрешно усещане. Когато обаче една от най-добрите ми приятелки ме покани да се присъединя към малка група, заминаваща за Виетнам, в съзнанието ми изплуваха спомени от детството и аз веднага казах... Да!

Любка Качакова