От броя08.12.2021

Царството на Фортуна

Нова концепция за развлечение

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
+5 снимкиЦарството на Фортуна

Нивото на адреналин в кръвта се покачва, пулсът се ускорява, усещаме прилив на енергия – това се случва, когато се забавляваме. А напоследък имаме физическа и психическа необходимост от положителни преживявания повече от всякога. Съвсем наскоро в столицата бе открит развлекателен комплекс от ново поколение, включващ разнообразие от неочаквани възможности за ободряващо градско място в света на приятните емоции. Palms Merkur Royale се намира в една от забележителните софийски сгради – Grand Hotel Millennium Sofia.

На разположение на гостите е забавление от най-висок клас в казиното с пълен набор вълнуващи игри и бляскав интериор. А за любителите на изтънчения вкус комплексът разполага с няколко тематични ресторанта, които предлагат кухня от различни краища на света и отлично обслужване.

888 TASTE SHOW ASIAN CUISINE

Мястото за запомнящи се вечери, които отварят сетивата за дълбокия чар на храната, приготвена на единствения в България robatayaki грил на дървени въглища, както и чрез атрактивния метод тепаняки.

SAN REMO MEDITERRANEAN CUISINE

Богатството на средиземноморската кухня е издигнато в култ. Създаден в духа на традициите на Сан Ремо, този романтичен ресторант предлага забележителни специалитети, дело на шеф-готвач Теодор Мавров. Богатата винена листа допринася за цялостното преживяване сякаш сте на италианския бряг. Интериорът ви посреща със съвременен дизайн и уютна атмосфера за споделени моменти със специални хора.

BLACK & WHITE PIANO LOUNGE

Две превъплъщения, една цел – качествено забавление както в светлата, така и в тъмната част от денонощието. През деня тук е арена на спортно-развлекателни турнири, а вечер тя се преобразява в изискан пиано бар с неповторима атмосфера, изпълнители на живо и различни тематични вечери.

Ако сте особено взискателни към стила, комфорта и иновативните решения за вашето събитие, Palms Merkur Royale ще ви заинтригува със способността си да посрещне всякакви идеи и изисквания. Трите локации в комплекса са подходящи за бутикови и средно големи събития, като съгласно действащите мерки пространствата подлежат на реорганизация, за да осигурят подходящо разстояние между посетителите. И трите разполагат с всичко необходимо за срещи както на живо, така и в хибриден или онлайн формат. Конференции, корпоративни или лични поводи, културни и спортни събития, тиймбилдинги или игри – комплексът отваря широко врати за предпочитания от вас формат. Единствено вашето въображение ще определи начина, по който ще покачите адреналина и ще накрате пулса си да се ускори.


Свързано

Успешни решения за добрите идеи (част 1)
От броя21.05.2021
Успешни решения за добрите идеи (част 1)
Предизвикани да успяват
От броя21.05.2021
Предизвикани да успяват
Арх. Весела Мирянова: Обсъдихме идеи за сътрудничество с Ричард Брансън още преди три години
Дизайн и култура15.12.2020
Арх. Весела Мирянова: Обсъдихме идеи за сътрудничество с Ричард Брансън още преди три години

Световноизвестният бизнесмен се е запознал с вариантите за партньорство с Артекс в проектите им Диамант 1, Диамант 2 и Диамант 3

Да споделяме мисли, емоции, красота, храна и вино е винаги обогатяващо
Дизайн и култура01.12.2020
Да споделяме мисли, емоции, красота, храна и вино е винаги обогатяващо

Никой не може да го каже по-добре от един италианец

Анна Мария Попова
При индианците ембера - машината на времето
Акценти09.03.2020
При индианците ембера - машината на времето

От Панамския канал до племето разстоянието е по-малко от час и... повече от осем века.

Timeout
Акценти10.03.2020
Timeout

Каква е стойността на една секунда? Попитайте шампионите.

Цветан Баяслиев Цветан Баяслиев
Натали - иконата!
Акценти07.03.2020
Натали - иконата!

За сакралната архитектура на тялото, дишането и всичко останало. Защото жената не е пол, а титла.

Соня Момчилова
Новите седем
Акценти02.03.2020
Новите седем

Най-масовият вот в историята на човечеството показва, че легендите не са това, което бяха... или как над 100 милиона души гласуват за Великата китайска стена.

Магдалена Гигова Магдалена Гигова
Виетнам, моя любов!
Акценти24.02.2020
Виетнам, моя любов!

Признавам си, че Азия никога не ме е привличала. Въпрос на вътрешно усещане. Когато обаче една от най-добрите ми приятелки ме покани да се присъединя към малка група, заминаваща за Виетнам, в съзнанието ми изплуваха спомени от детството и аз веднага казах... Да!

Любка Качакова