Животът17.11.2017

Топли комплименти от Visa Premium

+10 снимкиТопли комплименти от Visa Premium

„Зима дойде, сняг захвана,
няма птиче да запей,
вред студено вече стана,
                  всякой тича да се сгрей“

Петко Славейков

 

Зимата наднича от сивото ноемврийско небе, а вместо да утихва, животът около нас става все по-напрегнат – бизнес сезонът вече е в разгара си, а подготовката за коледните празници набира все по-голяма скорост. За притежателите на карти Visa Gold, Platinum и Infinite макар и интензивен, периодът до коледните празници може да бъде и спокоен, топъл и уютен, благодарение на многобройните предложение за тях в Premium платформата на Visa.

Здрав сън

1

Енергията, доброто настроение и неизчерпаемият ресурс от сили и идеи, за да посрещнем всеки нов ден подобаващо, започват с добрия, качествен и продължителен сън. За напрегнатите и натоварени бизнес хора, особено в препълнените със събития, конференции, задачи и срещи ноември и декември, това е особено трудна задача. Благодарение на матраците Magniflex заетите хора получават не просто спокоен сън, а здравословна среда за почивка и щастлив, пълноценен живот. В следващите 11 месеца Premium картодържателите на Visa, които купят матрак Armonia Dual, Diamante Dual или Virtuoso, ще получат подарък възглавница, а при закупуване на двоен матрак – 2 възглавници.

#OutOfOffice

Premium картите на Visa са още и „ключ“ към едни от най-качествените предложения за отдих през почивните дни. Visa Gold, Platinum и Infinite отварят гостоприемно за своите притежатели вратите на SPA Хотел „Рич“

2

и вила „Вучев“ във Велинград,

3

Saint George Palace в Банско

5

и Yastrebets Wellness & SPA в Боровец.

98

Бутикова архитектура и стилен интериор, съчетани с усмивките на квалифициран персонал, превръщат престоя на всеки Visa Premium картодържател в истинска приказка. Прозорците на хотелите откриват планински гледки, които спират дъха, а окото се рее измежду културни забележителности, красиви горски местности и немалко архитектурни паметници на културата. На всички тези места Premium картодържателите получават между 5% и 10% комплимент в цената за настаняване. Това са само част от лоялните партньори на Visa в страната, които не допускат компромис в качеството на обслужване и обединяват сили и енергия за постигането на оптимално клиентско удовлетворение.

Апетитни пътешествия

Качественият сън и почивка настройват сетивата и за по-нестандартни гурме преживявания. За притежателите на Visa Gold, Platinum и Infinite редица столични ресторанти са предвидили истинска колекция от ястия, които да пренесат картодържателите на Visa в по-топли краища на земното кълбо с вкусове, достойни за боговете. Ястията се приготвят грижливо с пресни сезонни продукти и се поднасят с много вкус и въображение. Всяко от тях изпълва първо очите с палитра от ярки цветове, които създават приповдигнато настроение и събуждат апетита дори в сивите зимни вечери. Част от тези места в столицата, където Вашата Visa Premium Ви носи гурме удоволствия, са UMAMI

76

и wagamama (японска кухня),

43

Corso (нетрадиционен прочит на традиционни ястия)

53

и La Terrazza (средиземноморска кухня).

87

В избраните ресторанти можете да се възползвате от комплимент от Visa като между 5% и 10% отстъпка от сметката, безплатен десерт за всеки от компанията, бутилка вино или ваучер за следващо посещение. Конкретните условия и как да направите резервация можете да видите на сайта на Visa в България.

Още идеи за трансформирането на сивия зимен сезон можете да видите в секцията „Premium оферти“ на https://www.visabg.com


Свързано

MH Group: M за Мария, H за Христо
Животът08.03.2018
MH Group: M за Мария, H за Христо

Визията за успешно бъдеще в България е индивидуална, но всички заедно рисуваме общата картина.

Антония Стоилова
Свети Валентин дори за най-капризните
Животът07.02.2018
Свети Валентин дори за най-капризните

Постижим е дори когато искаме да зарадваме „човек, който си има всичко“.

Биляна Константинова
Шана Това! 5778 години от сътворението на света
Животът21.09.2017
Шана Това! 5778 години от сътворението на света

Еврейската нова година е началото на 10-дневен период за преосмисляне и вглеждане в себе си.

Биляна Константинова
Важният въпрос
Животът07.07.2017
Важният въпрос

Животът ни задава едни и същи въпроси, но всеки от нас има различни отговори.

Антония Стоилова
География на джаза
Животът19.06.2017
География на джаза

Разберете защо джаз музиката е нюорлеанският подарък към света.

За интелекта на душата
Животът23.05.2017
За интелекта на душата

Според Буда, „Накрая само три неща са от значение: колко много си обичал, колко нежно си живял и колко грациозно си се освободил от нещата, които не са били за теб”.

Божена Панделиева
Рафаел Надал - №1 в тениса
Животът12.05.2017
Рафаел Надал - №1 в тениса
Къде са яйцата?
Животът15.04.2017
Къде са яйцата?

Голямото великденско издирване на яйца – от САЩ до Хонконг и обратно.

Биляна Константинова
Един процент индивидуалност
Деца08.02.2017
Един процент индивидуалност
Емилия Колева