Животът28.10.2022

ОТЛИЧИЕ: Este Fitness & Spa отново е сред най-добрите в света

Българският спа център получи най-престижната глобална награда в световния конкурс Luxury Spa Awards

+9 снимкиОТЛИЧИЕ: Este Fitness & Spa отново е сред най-добрите в света

Най-луксозният фитнес и спа център в света за 2022 г. е Este Fitness & Spa. Признанието идва от престижния и единствен по рода си международен конкурс Luxury Spa Awards, а призът бе връчен по време на официална церемония на мениджъра на комплекса - Надя Халачева.

„Изключително съм развълнувана, защото за мен и целия ни екип това е заслужено признание. През 2022 г. Este Fitness & Spa доказа отново, че продължаваме да се развиваме и да надгражда с разнообразие от качествени услуги в съчетание с много изискана атмосфера. За мен е предизвикателство да съм част от процеса за издигането на луксозните спа услуги в България до най-високо световно ниво“, сподели Надя Халачева по време на връчването на наградата.

Тазгодишното издание на конкурса отбеляза висок интерес в броя на участниците. 700 луксозни спа центрове от цял свят се състезаваха в няколко различни категории на глобално и регионално ниво. Сред тях бяха представители на световноизвестни вериги от всички краища на планетата. Взискателно жури оценява кандидатите на база отзивите от клиенти и специална скала за нивото на предлаганото качество. Конкурсът има за цел да избере и отличи най-върховите постиженията в сферата на спа услугите, а наградените получават безпрецедентно международно признание.

Награждаването на най-добрите спа центрове в света се проведе преди броени дни в луксозния комплекс Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace в Анталия, Турция. На бляскавото събитие присъстваха над 400 елитни професионалисти и водещи експерти в сферата на спа центровете.

Голямото отличие е поредно признание за Надя Халачева, която е част от създаването на престижния спа център, намиращ се в елитен квартал на София. Името на успешната бизнес дама нееднократно е свързвано с престижните световни награди. Тя е отличена няколко пъти с международно признание Best Spa Manager, а Este Fitness & Spa застана на лидерското място в глобален мащаб и се задържа трайно на върха след поредица признания и награди. Луксозният спа център печели наградата Luxury Fitness Spa за целия свят в три поредни години – 2017, 2018 и 2019 г., както и приза Luxury Wellness Spa.

Успехите на българския елитен спа център в глобалната надпревара са огромно постижение и доказателство за устойчива тенденция с най-високо качество и лукс сред световноизвестните спа центрове. Организаторите на церемонията не скриха възхитата си от Надя Халачева и комплекса Este Fitness & Spa и поднесоха своите специални поздравления, като пожелаха още много бъдещи успехи.

Este Fitness & Spa изпъква с изискана атмосфера и грижа за здравето, красотата и добрата физическа форма на своите клиенти. Стилната обстановка съчетава елегантен дизайн, безупречна чистота и удобство. Гостите могат да избират от специално селектирано меню с класически, екзотични и авторски масажи, спа терапии и ритуали, фитнес, йога и пилатес, осигурени от екип от висококвалифицирани терапевти и инструктори. Прецизно подбрана високотехнологична апаратура и първокласни козметични продукти от водещи световни производители гарантират най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на посетителите.


Свързано

Юлиан Костов пред камерата и зад завесата
Акценти05.07.2022
Юлиан Костов пред камерата и зад завесата

За филмите на екрана и в живота, успеха отвъд очевидното и...

Елена Николова Елена Николова
Игри на волята
Животът12.05.2022
Игри на волята

В света на спорта балансът е крехко понятие, а провалът и успехът винаги са на една ръка разстояние

Методи Шуманов
Усещане за спокойствие след 30 секунди
Животът29.04.2022
Усещане за спокойствие след 30 секунди

Маслото с тематичното наименование Balance от Doterra

Антония Комитова
Семенцето на магията 
Акценти17.12.2021
Семенцето на магията 

Емилия Колева Емилия Колева
Замръзналото езеро
Акценти10.01.2022
Замръзналото езеро

Зимни емоции в Сейнт Мориц

Феята на зъбките и нейният дом в София
Деца01.06.2021
Феята на зъбките и нейният дом в София
Балончетата нашепват пожелания за 2021-а
Гурме07.12.2020
Балончетата нашепват пожелания за 2021-а

Moët & Chandon отбелязва края на годината с лимитиранa серия празнични бутилки и кутии.

Ключът към успеха е във верните партньори
Акценти09.07.2020
Ключът към успеха е във верните партньори

BARNES International смело стъпва на българския пазар, а ние се срещаме с граф Гийом де Виллие, основен деятел за развитието на мрежата на BARNES в Централна и Източна Европа.

Емилия Колева Емилия Колева
Празнуваме живота
Акценти08.07.2020
Празнуваме живота

Chic & Cozy – Born to Be Alive

София Павлова София Павлова