Гурме05.06.2014

Сладолед със стил

Можехте да облечете Dolce & Gabbana, можехте да обуете Dolce & Gabbana, а сега вече можете и да ядете Dolce & Gabbana.

+2 снимкиСладолед със стил
Колаборациите между компании от различни сектори винаги се предизвиквали голям интерес заради дързостта да експериментират и превръщат съвместната си работа в истинска сензация. Поредното доказателство е неочакваното партньорството между италианската модна къща Dolce & Gabbana и марката за сладоледи Magnum.

Този месец на пазара ще бъде пуснат лимитираната серия Dolce & Gabbana by Magnum с мек ванилов вкус, шам-фъстък и парченца черен шоколад, покрит с хрупкава обвивка от бял шоколад – специална рецепта, дело на самите Стефано Габана и Доменико Долче. Дизайнът на опаковката е вдъхновен от живописния остров Сицилия и е съшо дело на модния дует. Със специалната линия марката сладоледи празнува 25-та си годишнина.

Изглежда Magnum има „слабост“ към висшата мода. Това не е първият подобен съвместен проект на компанията. Миналата година Зак Позен създаде рокля от 24-каратово злато на стойност $1.5 млн. по повод представянето на новия вкус Magnum Gold - ванилов сладолед със спирали от карамел с морска сол и „златиста“ заливка от млечен шоколад. Легендарният Карл Лагерфелд също се впусна в „сладоледни приключение“, когато режисира реклама за Magnum с участието на Рейчъл Билсън.

Като подарък за големия празник за любителите на сладолед има подготвена и още една изненада – серия с вкус на шампанско! Сребристата заливка е повече от изкушаваща..

.





Свързано

Берлин – Европейската „Мека“ на веганството
Акценти14.08.2019
Берлин – Европейската „Мека“ на веганството

С безмесните си ресторанти, съществуващи десетилетия, магазини за обувки без естествена кожа и зелените си хотели, Берлин бавно, но сигурно, се превръща във веган столицата на Европа.

Марияна Гаврилова
Сладки изкушения в Мадрид
Акценти08.08.2019
Сладки изкушения в Мадрид

Градът е познат не само със своите музеи, паметници и пикантни ястия, но и с невероятните си десерти, които очакват нашето пристигане.

Марияна Гаврилова
Най-добрите готвачи в света и техните емблематични ястия - част III
Гурме07.08.2019
Най-добрите готвачи в света и техните емблематични ястия - част III

Готвачите от Изтока имат уникални рецепти, дължащи се на традиционните местни подправки, продукти и обичаи.

Виктор Големинов Виктор Големинов
Сборен пункт: Барселона
Гурме28.07.2019
Сборен пункт: Барселона

За 48 часа в каталунската столица може да ви се случат толкова много неща.

Емилия Колева Емилия Колева
3 ракъ коктейла за лятото (ВИДЕО)
Акценти01.07.2019
3 ракъ коктейла за лятото (ВИДЕО)

Вкусете почивката заедно с анасонова напитка #1 в света*

Джин с мариновани лукчета: три фънки коктейла
Гурме10.07.2019
Джин с мариновани лукчета: три фънки коктейла

Funky Monkey Pickled Onions са неочаквано вкусно творение на Monkey 47 и около тях се случват серия от събития това лято...

Андреа Пунчева Андреа Пунчева
Най-добрите готвачи в света и техните емблематични ястия - част II
Акценти01.07.2019
Най-добрите готвачи в света и техните емблематични ястия - част II

Британци и американци в надпревара за най-вкусно приготвеното месо

Виктор Големинов Виктор Големинов
Moët & Chandon Grand Day: имате 24 часа за "бълбукащото" парти
Акценти18.06.2019
Moët & Chandon Grand Day: имате 24 часа за "бълбукащото" парти

На 22 юни френската марка ще вдигне незабравим тост по случай 150-годишнината на Moët Impérial

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
Най-добрите готвачи в света и техните емблематични ястия - част I
Гурме12.06.2019
Най-добрите готвачи в света и техните емблематични ястия - част I

Италия и Франция са дарили света с разпознаваеми гозби, уклон към пресните продукти и извисен вкус за живота

Виктор Големинов Виктор Големинов