Дизайн и култура15.11.2018

Време е за подаръци

След малко повече от месец идват най-уютните и топли празници. Вижте някои от предложенията на PREMIUM Lifestyle за подаръци, които ще останат недокоснати от времето…буквално.

Йоана Иванова Йоана Иванова
+2 снимкиВреме е за подаръци

Коледните празници са прекрасен момент да покажем на близките си, че ги ценим и искаме да ги зарадваме с нещо, което не само да им хареса на външен вид, но и да им бъде полезно. Уви, всекидневието ни е натоварено и избирането на подарък в последния момент не е най-удачният вариант. Нашият опит е показал, че има един подарък, който остава вечна класика – часовникът. И тъй като не можем да направим компромис с качеството, отново се доверяваме на The Baume & Mercier, защото техните часовници са не просто символ на престиж и висока класа, но и качеството им е от най-високо ниво.

Представяме ви два варианта: за него и за нея.

Зa него 

Clifton Baumatic е задължителният аксесоар за всеки мъж с отношение към стила и елегантността. Съвършено белият циферблат предполага лесно разчитане на дисплея. Часовникът е снабден с фино занитени часови маркери, деликатни стрелки и уголемен отвор за датата на 3 часа. Сапфиреното заоблено стъкло допълва съвършените пропорции на 40-милиметровата каса. Водоустойчив до 50 метра, моделът притежава прозрачен гръб, който разкрива новия калибър Baumatic BM12-1975A – първият самонавиващ се механизъм, разработен от компанията в сътрудничество с Richemont group. Кафявата каишка oт алигаторска кожа е чудесен завършек на изящния аксеасоар.

The Clifton Baumatic постига забележителна точност по време на 5-те дни силов резерв и предлага устойчивост на магнитни полета, 25 пъти по-висока от сегашния ISO стандарт. И накрая, часовникът не изисква честа техническа поддръжка, благодарение на смазочнитe масла, които намаляват износването на компонентните.

За нея

Classima е със седефен циферблат, украсен с 8 диаманта, поставени на часовите маркери. Сияйният часовник е с римска номерация, дата на 3 часа и родийно покритие на стрелките. Блестящите скъпоценни камъни се открояват на фона на циферблата с нежно гладък завършек. Задвижван от кварцов механизъм, Classima е снабден със стоманена верижка със закопчаване с тройно прегъване и допълнителни елементи за сигурност. Този превъзходен часовник с диаметър 31 мм и символ на вечния стил е перфектно допълнение за китката на всяка силна, независима жена.

Не пропускайте и следващите ни PREMIUM предложения.


Свързано

Вижте най-красивите паспорти по света
Дизайн и култура22.11.2018
Вижте най-красивите паспорти по света

Несъмнено най-красивият паспорт е този, чиито страници са запълнени от печати. Но ние не сме безразлични към дизайна и ви представяме 11-те най-добри

Йоана Иванова Йоана Иванова
Приказка с нещастен край
Дизайн и култура12.11.2018
Приказка с нещастен край

На 12-и ноември се навършват 89 години от рождението на филмовата звезда Грейс Кели

Йоана Иванова Йоана Иванова
Филмът е слаб, но това е без значение
Дизайн и култура09.11.2018
Филмът е слаб, но това е без значение

Повече за емоциите от филма за Меркюри, а не толкова за неговото съдържание

Йоана Иванова Йоана Иванова
На ъгъла на Бродуей и Гурко
Дизайн и култура24.10.2018
На ъгъла на Бродуей и Гурко

Американският режисьор Уест Хайлър пред PREMIUM Lifestyle за недостатъчния блясък на червения килим и удоволствието да обикаляш света по работа

Андреа Пунчева Андреа Пунчева
Обясни ми го с часовник
Дизайн и култура05.11.2018
Обясни ми го с часовник

Само така не бяха преподавали дизайн

Напазарувай си уют
Дизайн и култура15.10.2018
Напазарувай си уют

Надникнете в новия магазин на Bed Bath & Table в Sofia Ring Mall

Емилия Колева Емилия Колева
На Helvetica с любов
Дизайн и култура13.10.2018
На Helvetica с любов

Говори арт директорът, който не обича да го наричат така  

Андреа Пунчева Андреа Пунчева
Едит Пиаф: врабчето, което летеше с гласа си
Дизайн и култура10.10.2018
Едит Пиаф: врабчето, което летеше с гласа си

„Умирам от любов по петстотин пъти на вечер…“ - Едит Пиаф. Жената, която "за нищо не съжалява", губи на 10 октомври преди 55 години битката си с рака.

Йоана Иванова Йоана Иванова
А Вие от кой тип сте?
Дизайн и култура03.10.2018
А Вие от кой тип сте?

Human Design: как да взимаме решенията правилно спрямо нас самите

Антония Стоилова Антония Стоилова