Акценти08.07.2020

Празнуваме живота

Chic & Cozy – Born to Be Alive

София Павлова София Павлова
+12 снимкиПразнуваме живота

Първи юли е специален ден за мнозина. Такъв беше и за нас тази година. Макар и да не заварихме юлското утро на някоя морска скала, ние се постарахме да посрещнем първата юлска вечер както подобава - в компанията на разноцветни рокли и панамени шапки, с елегантност и танцова стъпка, така както може да се случи само и единствено на Chic & Cozy събитие.

Беше шик, беше и уютно и то умножено по 10. Отбелязахме 10-годишнината на Chic & Cozy в една от най-красивите градини на София – тази на Къщата с часовника. Рожденият ни ден беше двоен - хем отпразнувахме юбилея, хем посветихме това издание на негово величество Живота. Благодарихме му за пъстротата, за красивите мигове, въпреки някои от недостатъците му и му показахме, че не му се сърдим за трудностите и предизвикателствата, защото след изпитанието на дългата изолация, именно животът отново ни събра и ни даде възможността да прегърнем хора, които не бяхме прегръщали от дълго време, да споделим една маса с тях, да си побъбрим и посмеем, да си кажем наздраве – този път на живо.

Chic & Cozy не можеше да бъде по-щастлива 10-годишна рожденичка - най-добрите ѝ приятели през годините се появиха, а в нейна чест небето беше безоблачно синьо, температурите – откровено летни, а масите безупречно украсени. Разбира се, отличните резултати винаги се постигат в екип, затова се съюзихме с нашите партньори, благодарение на които градинското ни парти се превърна в така жадуваната доза лятна емоция за всички гости. Любовта към живота се празнува с шампанско, а Deutz се погрижиха чашите ни да са винаги пълни.

Макар и да не липсваха джентълмени, дамите преобладаваха и затова NAOS подаряваха професионална консултация и козметика, а тук е подходящо да кажем, че ако все още не сте се включили в BIODERMA Women’s Run инициативата – сега е моментът.

Банка ДСК пък сред многобройните подаръци ни дариха и с най-ценния такъв – знание под формата на енциклопедия на National Geographic.

Благодарим от все сърце и на партньорите ни от BAT и VISA чиято подкрепа ни помогна да реализираме всичките си идеи и високо поставени стандарти.

И понеже нашият най-добър приятел, животът, често обича да ни изненадва с повод и без повод, ние на свой ред поднесохме изненада на гостите – танцьорите от Lindy Hop Bulgaria успяха да ни пренесат за няколко мига блаженство в онези години, в които жените са дами, а мъжете – кавалери.

Завършихме вечерта с класическа Chic & Cozy томбола, от която спечелилите си тръгнаха със страхотни награди и широки усмивки. Усмиханото ни беше и на нас след края на вечерта – осъзнавайки, че сме родени, за да живеем.

 


Свързано

Светът си е вкъщи
Акценти17.03.2020
Светът си е вкъщи

Култура у дома.

София Павлова София Павлова
Укротяване на голямото синьо
Акценти16.03.2020
Укротяване на голямото синьо

Hacker-Craft – безпогрешен усет към детайла

София Павлова София Павлова
Alberta Salotti – незаменима част от семейството на Selamore Design
Акценти12.03.2020
Alberta Salotti – незаменима част от семейството на Selamore Design

Мястото с най-голямо разнообразие на качествени италиански мебели.

София Павлова София Павлова
При индианците ембера - машината на времето
Акценти09.03.2020
При индианците ембера - машината на времето

От Панамския канал до племето разстоянието е по-малко от час и... повече от осем века.

Магдалена Гигова Магдалена Гигова
Timeout
Акценти10.03.2020
Timeout

Каква е стойността на една секунда? Попитайте шампионите.

Натали - иконата!
Акценти07.03.2020
Натали - иконата!

За сакралната архитектура на тялото, дишането и всичко останало. Защото жената не е пол, а титла.

Соня Момчилова
Злато в небето
Акценти06.03.2020
Злато в небето

Десет вълшебни гледки към залеза.

София Павлова София Павлова
Новите седем
Акценти02.03.2020
Новите седем

Най-масовият вот в историята на човечеството показва, че легендите не са това, което бяха... или как над 100 милиона души гласуват за Великата китайска стена.

Магдалена Гигова Магдалена Гигова
Ефектът Опра
Акценти01.03.2020
Ефектът Опра

Да бъдеш Опра Уинфри означава да направиш невъзможносто възможно. Не просто да извоюваш промяната, а да бъдеш тази промяна.

Мария Станчева