Акценти08.07.2020

Празнуваме живота

Chic & Cozy – Born to Be Alive

София Павлова София Павлова
+12 снимкиПразнуваме живота

Първи юли е специален ден за мнозина. Такъв беше и за нас тази година. Макар и да не заварихме юлското утро на някоя морска скала, ние се постарахме да посрещнем първата юлска вечер както подобава - в компанията на разноцветни рокли и панамени шапки, с елегантност и танцова стъпка, така както може да се случи само и единствено на Chic & Cozy събитие.

Беше шик, беше и уютно и то умножено по 10. Отбелязахме 10-годишнината на Chic & Cozy в една от най-красивите градини на София – тази на Къщата с часовника. Рожденият ни ден беше двоен - хем отпразнувахме юбилея, хем посветихме това издание на негово величество Живота. Благодарихме му за пъстротата, за красивите мигове, въпреки някои от недостатъците му и му показахме, че не му се сърдим за трудностите и предизвикателствата, защото след изпитанието на дългата изолация, именно животът отново ни събра и ни даде възможността да прегърнем хора, които не бяхме прегръщали от дълго време, да споделим една маса с тях, да си побъбрим и посмеем, да си кажем наздраве – този път на живо.

Chic & Cozy не можеше да бъде по-щастлива 10-годишна рожденичка - най-добрите ѝ приятели през годините се появиха, а в нейна чест небето беше безоблачно синьо, температурите – откровено летни, а масите безупречно украсени. Разбира се, отличните резултати винаги се постигат в екип, затова се съюзихме с нашите партньори, благодарение на които градинското ни парти се превърна в така жадуваната доза лятна емоция за всички гости. Любовта към живота се празнува с шампанско, а Deutz се погрижиха чашите ни да са винаги пълни.

Макар и да не липсваха джентълмени, дамите преобладаваха и затова NAOS подаряваха професионална консултация и козметика, а тук е подходящо да кажем, че ако все още не сте се включили в BIODERMA Women’s Run инициативата – сега е моментът.

Банка ДСК пък сред многобройните подаръци ни дариха и с най-ценния такъв – знание под формата на енциклопедия на National Geographic.

Благодарим от все сърце и на партньорите ни от BAT и VISA чиято подкрепа ни помогна да реализираме всичките си идеи и високо поставени стандарти.

И понеже нашият най-добър приятел, животът, често обича да ни изненадва с повод и без повод, ние на свой ред поднесохме изненада на гостите – танцьорите от Lindy Hop Bulgaria успяха да ни пренесат за няколко мига блаженство в онези години, в които жените са дами, а мъжете – кавалери.

Завършихме вечерта с класическа Chic & Cozy томбола, от която спечелилите си тръгнаха със страхотни награди и широки усмивки. Усмиханото ни беше и на нас след края на вечерта – осъзнавайки, че сме родени, за да живеем.

 


Свързано

FT BUSINESS OF LUXURY SUMMIT 2022 В УИНДЗОР
Акценти07.07.2022
FT BUSINESS OF LUXURY SUMMIT 2022 В УИНДЗОР

Близо до замъка на кралицата, с разходка по Long Walk в разкошния парк и в компанията на водещи брандове в луксозния бизнес. Част 2

FT BUSINESS OF LUXURY SUMMIT 2022 В УИНДЗОР
Акценти05.07.2022
FT BUSINESS OF LUXURY SUMMIT 2022 В УИНДЗОР

Близо до замъка на кралицата, с разходка по Long Walk в разкошния парк и в компанията на водещи брандове в луксозния бизнес. Част 1

Ирена Комитова
Юлиан Костов пред камерата и зад завесата
Акценти05.07.2022
Юлиан Костов пред камерата и зад завесата

За филмите на екрана и в живота, успеха отвъд очевидното и...

Елена Николова Елена Николова
Watches & Wonders
Акценти05.05.2022
Watches & Wonders

Чудесата на часовникарското изкуство за 2022

Емилия Колева Емилия Колева
Тиери Мюглер извън въображението
Акценти27.04.2022
Тиери Мюглер извън въображението

Ексцентричен, различен и изключително креативен, френският гений на модата трансформира жените в богини чрез пищни и възбуждащи въображението тоалети

Семенцето на магията 
Акценти17.12.2021
Семенцето на магията 

Емилия Колева Емилия Колева
The future in motion
Акценти07.12.2021
The future in motion

A New Momentum for Human Mobility

Ирена Комитова
Въпрос на стил: Dieci
Акценти16.03.2022
Въпрос на стил: Dieci

Kъдето идваш като гост, а си тръгваш като приятел  

Ирена Комитова
Monaco Yacht Show
Акценти16.03.2022
Monaco Yacht Show

Независимо дали се интересувате от потенциална покупка на яхта, взимане под наем, дизайн или мениджмънт, това е събитието на годината

Божена Панделиева