Акценти15.10.2019

Очите са на фокус

"Истинското откривателство се състои не в търсенето на нови гледки, а в това да гледаме с нови очи" Маршал Пруст

Теодора Георгиева Теодора Георгиева
+4 снимкиОчите са на фокус

Знаете ли, че мигаме средно по 10 000 пъти на ден? Областта на окото включва около 22 мускула, които са в непрекъснато движение. Затова и не е изненада, че именно деликатната кожа около очите издава първите признаци на стареене.

В търсене на все по-усъвършенствана формула специалистите от лабораториите на La Prairie непрекъснато изместват границите на иновациите. В резултат на това те успяха да създадат Skin Caviar Eye Lift – първия серум за

цялото съживяване на очите,
включително и веждите – нежен, но ефективен отговор за повдигане и стягане на околоочния контур.

Skin Caviar Eye Lift е мощна комбинация от две формули: едната капсулирана в емблематичните хайверени перли на La Prairie, а другата – в иновативна емулсия гел-крем, обогатена с Caviar Premier и ексклузивния клетъчен комплекс на La Prairie, който използва последни биотехнологични изследвания, за да даде нов живот и да върне енергията обратно в клетките.

Резултатите са безпрецедентни. Чрез иновативни алгоритми, специално разработени за изследване на действието на Skin Caviar Eye Lift, учените в La Prairie са установили, че с редовна употреба зоната се съживява, докато контурите на очите и веждите се освежават. Горните клепачи са стегнати, а бръчките тип „пачи крак“ са видимо намалени. Зоната под очите е загладена, а торбичките и подпухванията изчезват. Погледът е съживен и озарен.

Удоволствието от употребата на новия продукт се дължи и на дизайна на опаковката. Всяка от двете формули се съдържа в отделни камери – едната капсулира перлите от хайвер, а другата съхранява иновативната турмалиново розова гел-кремообразна емулсия. По този начин се запазва чистотата и свежестта на двата компонента. С натискане на активиращия бутон двете формули се смесват благодарение на предстоящ за патентоване механизъм. Резултатът е възхитително текстуриран серум, който попива в кожата с усещане за свежест и мигновено стягане.
Околоочният ритуал Skin Caviar започва с идеално чиста кожа. Няколко капки от Essence of Skin Caviar Eye Complex спомагат за успокояване и подготвят зоната на очите за следващите процедури.

Леко натискане на помпата на Skin Caviar Eye Lift активира механизма за смесване и освобождава една доза. Започвайки от вътрешния ъгъл на окото, копринената формула се поставя по дължината на гънките на клепача до външния ъгъл. Тъй като движението на нанасяне продължава по контура на окото, се получава приятно усещане за повдигане и така необходимият за всяка дама момент на удоволствие в сутрешния или вечерния ритуал грижа за кожата. За негов завършек от La Prairie препоръчват да заложите на Skin Caviar Luxe Eye Cream и да си подарите истинско удоволствие, което ще накара погледът ви да засияе.

 

Вижте още:

Тайната съставка на звездите

Усъвършенстван шедьовър


Свързано

Най-големите провали на най-успешните хора в историята - част I
Акценти12.11.2019
Най-големите провали на най-успешните хора в историята - част I

Колко криволичещ може да бъде пътят към успеха?  

Кристин Кръстева Кристин Кръстева
Няма нужда да обичате вино...
Акценти11.11.2019
Няма нужда да обичате вино...

...Но ако го обичате, животът става толкова по-шарен

Андреа Пунчева Андреа Пунчева
Почти документално
Акценти10.11.2019
Почти документално

Tри истории, които да си откраднете сами

Петя Бангьозова
Човешка клетка с големината на цял град
Акценти06.11.2019
Човешка клетка с големината на цял град

Работата на Дейвид Болински е феноменална - графиките и анимациите му са за илюстрация на жизнените процеси в нашето тяло и за работата на клетките ни променят изцяло съвременното обучение в природните науки.

Ирена Комитова
География на внезапния успех
Акценти05.11.2019
География на внезапния успех

Топ 3 на местата по света, превърнали неочаквания късмет в трайно постижение

Спайдърмен с турбийон
Акценти03.11.2019
Спайдърмен с турбийон

Последното часовникарско бижу на RJ е издръжливо като супергерой

Биляна Константинова Биляна Константинова
13 Мid-century стола за изискано усещане от 50-те
Акценти02.11.2019
13 Мid-century стола за изискано усещане от 50-те

Ретрото не излиза от мода

Наталия Иванова
На върха няма място за всички
Акценти01.11.2019
На върха няма място за всички

А ако има, това връх ли е всъщност?

Емилия Колева Емилия Колева
EmSculpt – след вторите две процедури
Акценти29.10.2019
EmSculpt – след вторите две процедури

Всички сме гледали множество футуристични филми, в които героите влизат в лековити капсули или басейни и излизат “чисто нови” - със заздравели рани, отстранени тумори, изгладени лица и с жизненост на 20-годишни младежи. 

Ирена Комитова