Събития05.02.2019

Не изпускайте тези 5 събития през февруари

Вижте нашите предложения, които ще ви избавят от зимната летаргия…

Йоана Иванова Йоана Иванова
+5 снимкиНе изпускайте тези 5 събития през февруари

Януари беше кошмар, но най-доброто предстои – доказва го и мекото време в последните дни. Месецът е кратък, но за сметка на това ви е приготвил събития, които ще помните дълго.

Sofia Open, 3-10 февруари, София

Дългоочакваното събитие за феновете на тениса вече започна!

Шестима играчи от топ 30 на световната ранглиста и бившият №3 Стан Вавринка ще участват в четвъртото издание на тенис турнира от сериите АТП 250 Sofia Open. Надпреварата се провежда в зала „Арена Армеец” от 3 до 10 февруари 2019 г. и се очертава като най-силната пред българска публика.

Вижте и предварителната програма за събитието:

5 февруари – Първи кръг единично / Първи кръг на двойки

6 февруари – Първи и втори кръг единично / Първи кръг и четвъртфинали на двойки

7 февруари – Втори кръг единично / Четвъртфинали на двойки

8 февруари – Четвъртфинали единично / Полуфинал на двойки

9 февруари – Полуфинали единично / Полуфинал на двойки

10 февруари – Финал на двойки / Финал единично

James Bond Live in concert, 10 февруари, София

Тематична вечер и един изключителен концерт с музиката от незабравимите филми за агент 007. Филмовата класика ще зазвучи под диригентската палка на Найден Тодоров и е с участието на някои от най-добрите български певци – Милица Гладнишка, Криста, Рут Колева и други. Очакват ви много стил и музикални шедьоври, както от класическите така и от най-новите филми за Джеймс Бонд.

Светлин Русев и Софийската филхармония, 14 февруари, София

Любимецът на българската музика и виртуоз на цигулката – Светлин Русев, ще представи незабравима музикална програма, която е предизвикателство за всеки музикант и ще донесе наслада на душата на слушащите.

Том Одел, 15 февруари, София

Английският музикант идва за първи път България. Той е един от най-успешните изпълнители на английската инди-поп сцена, а през 2014г. печели престижната награда Ivor Novello за най-добър автор на песни. Преди няколко месеца излезе новият му албум Jubilee Road, а на 15 февруари феновете на нежните лирични текстове и хубавата музика ще могат да го видят и на живо.

Винария 2019, 20-24 февруари, Пловдив

Събитието ще представи колекциите на винарските изби, както и нови начини за атрактивно предлагане на продуктите. Посетителите могат да посетят уникалния Град на Виното, което представлява арена на изисканите напитки и храни. Магията на виното и кулинарията ще разкриват своето очарование в атрактивна среда и завладяваща атмосфера.

 


Свързано