Събития09.08.2018

“Човекът, който мести планини”

Заглавието е на влиятелната медия за предприемачество entrepreneur.com, а вдъхновението е основателят на Webit д-р Пламен Русев

+2 снимки“Човекът, който мести планини”

Юбилейното десето издание на форума за технологии и иновации Webit беше най-голямото до момента и съвпадна с края на българското европредседателство. Това стана повод и за пространно интервю на медията с предприемачески поглед entrepreneur.com с основателя на форума Пламен Русев. Сайтът определи българина като един от световните лидери, които формират съвременните хоризонти на предприемачеството и създават възможности за развитие на иновациите, особено в България и региона на Централна и Източна Европа.

Редица от световните лидери, които бяха в София за десета  поредна година на Webit.Festival Europe определят събитието и световната общност Webit като най-добрата реклама, която една страна може да има, и определено като най-добрата, която България е имала. Като потвърждение идва фактът, че няколко държави в Европа в момента канят Webit да се премести от София в техни ключови градове.  Това се превърна в тенденция, след като Валенсия предложи на Web Summit сумата от 170 милиона евро при условие, че събитието се провежда следващите 10 години в испанския град.


Свързано