Събития01.03.2022

Champagne CaviArt Dinner

Лъскави перли черен хайвер, искрящо шампанско и модерно изкуствo

+12 снимкиChampagne CaviArt Dinner

Eлегантен френски дух обгърна балната зала на InterContinental Sofia на знаменателната дата 22.02.2022. 70 подбрани гости опитаха деликатния и фин вкус на три различни предложения от първокласното шампанско Pannier в компанията на 4-степенно меню, сътворено от шеф Антон Димитров.

Жулиен Жоли представи трите вида шампанско Pannier

Жулиен Жоли от Pannier представи трите вида шампанско, които гостите опитаха по време на вечерята.

 

Главна роля в кулинарната пиеса бе отредена на негово величество черния хайвер, който се появи в три разновидности: хайвер от есетра, есетра reserve и моруна.

Специален гост на Champagne CaviArt Dinner бе актрисата с най-разпознаваемия глас – Силвия Лулчева. Именно тя представи пред гостите предимствата на френския бранд, който от години се грижи за здравето и красотота на кожата ни – Biologique Recherche.

“Точно като в приказките добрите момичета срещат добрите феи. В моя случай феята е мъж – д-р Филип Алуш, създател на култовите формули на френската козметика BR”, обърна се към гостите едно от най-разпознаваемите лица от малкия и големия екран. Тя сподели факти за създаването на марката, за нейната философия и принципи, според които вече половин век създава своите забележителни продукти.

Масажът например е ключов компонент по време на всяка процедура, свързана с кожата на лицето. Както хлебарите знаят как да месят хляб, така и д-р Алуш знае как да натисне, потупа, притисне и размачка кожата с гладки движения, работейки от врата към челото и от вътрешната част към външната. „Към лицето трябва да се подхожда като към триизмерен обект, както правят архитектите”, твърди той.

Продуктите на Biologique Recherche не се продават онлайн, в безмитните магазини или в магазинната мрежа. „Как е възможно да сте професионална марка и да ви има навсякъде? - пита риторично Д-р Алуш. „Един френски вестник ни нарече “Hermès” на козметичните продукти” и д-р Алуш несъмнено се гордее с това сравнение. Всички гости на Champagne CaviArt Dinner получиха специални подаръци от френската марка като допълнение към великолепното преживяване.

По време на вечерята бе представен и проектът “Ето къде си”, с който България ще участва на La Biennale di Venezia 2022. За него и автора му, Михаил Михайлов, присъстващите чуха от Гергана Мудова, ПР на българското участие в Биеналето. Амбициозният проект ще може да бъде видян от 23 април до 27 ноември и ще включва рисунки, специална инсталация и пърформънс.

 

 


Свързано

The future in motion
Акценти07.12.2021
The future in motion

A New Momentum for Human Mobility

Ирена Комитова
Добротворение
Събития17.02.2022
Добротворение

"Колко въздигащо и осмислящо живота е да помогнем безвъзмездно“ - думите, с които арх. Пламен Пламенов Мирянов се обърна към гостите на благотворителна вечеря, организирана от фондация "Нашият дом е България".

Global Citizen Forum 2021
Събития22.12.2021
Global Citizen Forum 2021

Бъдещето е в движение.

Емилия Колева Емилия Колева
Involve, Evolve, Empower
Събития01.12.2021
Involve, Evolve, Empower

Това е призивът на GLOBAL CITIZEN FORUM

Ирена Комитова
Празнуваме живота
Акценти08.07.2020
Празнуваме живота

Chic & Cozy – Born to Be Alive

В търсене на баланс и вътрешен мир на прага на новото десетилетие
Акценти21.12.2019
В търсене на баланс и вътрешен мир на прага на новото десетилетие

…през погледа на Шаолин.

София Павлова София Павлова
Мисия Silver Spitfire – успешна
Акценти16.12.2019
Мисия Silver Spitfire – успешна

Поглед от облаците

София Павлова София Павлова
Любимото Nespresso на Джордж Клуни вече е в България
Акценти11.12.2019
Любимото Nespresso на Джордж Клуни вече е в България

Първият бутик на марката отвори врати в София.

София Павлова София Павлова
А ти супергерой ли си?
Акценти05.12.2019
А ти супергерой ли си?

„Всичко, което сме, е резултат от нашите мисли“, казва д-р Атанас Скатов, който не престава да изкачва най-високите върхове на планетата.

София Павлова София Павлова