+13 снимкиБутиковото очарование на Zornitza Family Estate

Пътешествия27.10.2017

Бутиковото очарование на Zornitza Family Estate

Вечно топлия басейн окончателно ще затвърди усещането ви за блаженство и домашен уют.

Есента в Zornitza Family Estate е време за гроздобер, красиви багри и винарски емоции. Със своите 60 декара лозови масиви имението ви дава възможност да се докоснете до тези древни човешки дейности – гроздобера и правенето на вино. Време е и за дърва в камината, и за топлината на открития минерален басейн. 

За да ви опишем приказното място ви срещаме с г-н Киров, управител на Zornitza Family Estate.

1
Господин Киров, пред какви предизвикателства ви изправя позицията на управител на Zornitza Family Estate?
Предизвикателствата са много и различни, но точно те ме накараха да приема предложението и да заживея в това прекрасно имение. Сформирането на екип от професионалисти в малко населено място се очертаваше като едно от най-големите изпитания, затова препочетох „да наемам отношение, а не опит“. Именно то е онова, което прави възможно развитието и овладяването на необходимите умения за добро изпълнение на дадена работа. Вярвам, че в нашето имение гостите ще открият приятелско и топло отношение.
2
Ще ни разведете ли на виртуална разходка из имението? 
 Zornitza Family Estate е бутиково място. Вече имаме гости, които казват, че сякаш са попаднали в Тоскана – каменните сгради, дървените греди, червените тухли... Благодарение на интимността и домашния уют тук ще се откъснете напълно от ежедневието. При пристигането си влизате в елегантната сграда на рецепцията, където ви очакват топлината на горяща камина, рафтове с книги и меки мебели. Ще ви предложим питие за „Добре дошли!“, ще ви изкушим с нещо леко за хапване и ще ви отведем до една от шестте вили, стилно решени в камък и дърво.
7
Гледката към заобикалящите лозови масиви и планински върхове е естествен завършек на интериора. Камината във всяка вила осигурява приятни емоции през студените месеци, а просторните тераси – прохлада и свежест през останалото време. Гордостта на имението е нашият ресторант aEstivum с авторска кухня и предразполагаща атмосфера.
4
С не повече от 30 места в закритата част и обширна тераса, заведението е мястото, където можете да се отпуснете в приятна компания, да се отдадете на кулинарни приключения и да опитате първокласни вина – не само от нашата изба, но и регионални и световноизвестни. Потапяне във вечно топлия ни басейн окончателно ще затвърди усещането ви за блаженство и домашен уют. За любителите на разходките на разположение са диви пътеки, водещи до Мелнишката река, както и винените маршрути до съседните винарни. Роженският манастир, Рупите и село Златолист са на около 20 минути с кола, а от Мелник ни делят само 5 км. 
Какви туристи очаквате в комплекса в началото на сезон 2017? 
Хората, които идват при нас, са по-скоро наши съмишленици и приятели, споделящи желанието ни да направим живота по-добър чрез авторска кухня, искрено гостоприемство и естествени продукти. Вратите ни са отворени целогодишно и съм сигурен, че през всеки сезон ще има с какво да изненадаме гостите си.
4
Кои са основните ви предимства пред близките популярни дестинации? 
На първо място е качеството на продукта, който предлагаме – малко са местата, където е създаден такъв комфорт за толкова ограничен брой гости. При максимална натовареност във вилите могат да се настанят петнайсетина посетители, на които предлагаме концепцията, че човек може да се храни с качествена храна, произведена на място. Вярвам, че гостите ни ще определят като наше предимство и отношението и вниманието към тях. 
Кое очаквате да предизвика най-голям интерес сред посетителите ви – отглеждането на трюфели, целогодишно мекия климат и термална вода, първокласните вина с марка “Зорница”, кухнята на шеф Спасов... или? 
Всеки гост ще открие по нещо за себе си, но аз мисля, че силата ни е в цялостното преживяване, което осигуряваме. Преживяване, което започва с изброеното от вас, продължава през постоянно променящата се съвършена природна картина и... не завършва. Елате и ще видите! 
На Ваше разположение предлагаме и Коледни и Новогодишни пакети.
Зимата е все още далеч, но дотогава в имението ще се появи закрит басейн, сауна, парна баня и още изненади. За Коледа Zornitza Family Estate ще се превърне в уютен дом за събиране със семейство и приятели. 
5
 
7
 

9

 

За повече информация:

A 2821 с. Зорница

Мелник, България

E: y.kirov@zornitzaestate.com

T: +359 888 809 134

W: www.zornitzaestate.com

F: Facebook/ZornitzaFamilyEstate

 

 

 

Свързано

Phuket Randezvous е домакин на Парада на слоновете
Дизайн и култура05.01.2018
Phuket Randezvous е домакин на Парада на слоновете

Инициативата фокусира общественото внимание върху избиването на слоновете и програмите за тяхното опазване.

Биляна Константинова
Домът на "Табаско" – най-лютото място на света
Пътешествия16.11.2017
Домът на "Табаско" – най-лютото място на света

Може би ще се изненадате, но прочутият сос не произхожда от Мексико.

Биляна Константинова
Най-добрите плаващи хотели в света
Дизайн и култура10.11.2017
Най-добрите плаващи хотели в света

От Франция до Танзания – това са петте най-подходящи места за подобно приключение.

Биляна Константинова
Най-добрите приложения, ако пътувате сами
Пътешествия20.10.2017
Най-добрите приложения, ако пътувате сами

От хапване с местните до грижа за сигурността, защото кръстосването на света в собствената ви компания може да е опасно.

Биляна Константинова
„Арабската Венеция”: първият в света 5-звезден плаващ курорт
Пътешествия16.10.2017
„Арабската Венеция”: първият в света 5-звезден плаващ курорт
Светът е споделен с намаление -50% от Qatar Airways
Въздух, суша & море09.10.2017
Светът е споделен с намаление -50% от Qatar Airways

Преференциалното предложение се отнася за резервации на две места в Бизнес класа на до 16 октомври за пътешествие до 31 май 2018.

Qatar Airways празнува годишнина с промоция до 45%
Въздух, суша & море04.10.2017
Qatar Airways празнува годишнина с промоция до 45%

Рожденикът обичайно получава подаръци, но на своя юбилей първокласната авиокомпания е подготвила специална изненада за своите пътешественици.

Най-добрият начин да създадеш щастливи спомени
Гурме29.09.2017
Най-добрият начин да създадеш щастливи спомени
Как да не останем гладни в Танзания
Гурме25.09.2017
Как да не останем гладни в Танзания
Биляна Богданова