+3 снимки(Не) Мечтай. Живей

Въздух, суша & море17.05.2017

(Не) Мечтай. Живей

Новото VOLVO V90CC олицетворява цялата мъдрост на източната философия... а именно, че единственият миг е тук и сега.

Антония Стоилова
Спомняте ли си кога за първи път отидохте на училище? Кога го завършихте и започнахте да се изкачвате по стълбичката нагоре? После дойде гимназията като първата огромна промяна в живота ви. Когато напрежението започна да се натрупва, а очакванията към вас ставаха все по-големи. Трябваше да завършите достатъчно добре, за да влезете в университет. И отново, и отново. Така, докато дойде големият момент да се изправите срещу света, в борбата за успех и професионално развитие.
1
Въртележката вече ви е всмукала и ето - изведнъж се събуждате на 40 години, в средата на своя живот, с мисълта, че най-накрая май сте пристигнали. Но в музиката човек не чака края на песента. Ако това беше така, най-добрите музиканти щяха да са онези, които свирят най-бързо, щеше да има композитори, пишещи само финали. Хората щяха да ходят на концерти, за да чуят само един ударен акорд, и това щеше да е краят. И макар да е от огромно значение да гледаме напред и да планираме, няма полза от бъдеще, което настъпва и се случва днес, а виe не сте там, защото живеете в друго бъдеще, което още не е дошло.
ЧОВЕК НЕ ЖИВЕЕ ИСТИНСКИ, АКО НЕ ЖИВЕЕ ИЗЦЯЛО ТУК И СЕГА: ТОВА Е ПОСЛАНИЕТО НА VOLVO V90 CROSS COUNTRY.
Според международно проучване, проведено от Volvo Cars, 6 от всеки 10 души искат да прекарват повече време сред природата и да спортуват на открито. Туризмът, бягането и карането на велосипед заемат първите три места сред най-желаните спортни дейности. 68% от тези, които не успяват да отделят време за хобитата си, признават, че работата доминира голяма част от живота им. Но това може да се промени лесно. С Volvo V90CC.
С луксозно изчистени линии и впечатляваща проходимост във всякакви метеорологични условия и на всякакъв терен, новото Volvo 90 Cross Country е умното решение, което да ви отведе далече от града, за да се отдадете на любимите си занимания сред природата. Отново да преоткриете спортните си заложби. С верен партньор, който ще е винаги до вас.
2
Скандинавският дизайн и майсторската изработка дават усещането за изтънченост и лукс, а големите колела и увеличеният пътен просвет гарантират сигурност и спокойствие, които са ви необходими. Функцията Hill Descent Control и задвижването на всички колела позволяват на автомобила да преодолее реки и планини, заледени повърхности и пясъчни дюни. Освен това
УПРАВЛЕНИЕТО СЕ АДАПТИРА СПОРЕД НУЖДИТЕ НА ВОДАЧА
с избор на подходящия режим – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road или Individual.
Нещо повече, дори и единствената възможност да достигнете до някоя приказна и скрита от погледи екопътека да е да преминете през прашасало шосе, с технологията CleanZone въздухът в купето винаги ще е кристално чист. Тя филтрира твърдите частици и миризмите, като затваря въздуховодите, ако нивата на замърсяване се повишат.
3
С Volvo V90CC винаги ще сте спокойни, че ще достигнете крайната цел на пътуването си бързо и лесно със Sensus Navigation като ваш водач. Свързана, човешка и естествена, системата Sensus ви държи една крачка напред и ви насочва точно. А Pilot Assist регулира кормилното управление, така че автомобилът да остане в лентата през целия път дори и при високи скорости, подходящи за магистрала.
С видима сила и неповторим дизайн, новото Volvo V90CC ви служи перфектно във всекидневието, но с лекота ви отвежда и далече от рутината му. Там, където са истинският живот и приключенията.
Започнете своето пътуване днес.
4
П.П. Доскоро прекарвах дните си предимно в работа и изпълнение на всекидневните задачи и се радвах на снега и слънчевите дни от прозореца на 12-ия етаж. Пиша този текст с лява счупена ръка от сноуборд, но и с усмивка. Защото тя ми напомня, че живея тук и сега, че започнах да „грабя“ от живота и да давам на себе си. Емоция, приключения, оптимизъм. 
 
Не пропускайте ВИДЕОТО тук:
 

Свързано

Смел, уверен, сигурен. Новият герой на BMW е BMW Серия 6 Гран Туризмо.
Въздух, суша & море14.12.2017
Смел, уверен, сигурен. Новият герой на BMW е BMW Серия 6 Гран Туризмо.

“BMW Серия 6 Гран Туризмо е насочено към взискателните клиенти, които държат на индивидуалността, естетиката и изключителния комфорт при пътуване.“, казва Адриан Ван Хойдонк, ръководител BMW Group Design.

Емилия Колева
Време, отмервано от вятъра
Въздух, суша & море13.11.2017
Време, отмервано от вятъра

Panerai Classic Yacht Challenge 2017

Антония Стоилова
Aston Martin не признават „тавани” с новата си DB11 Volante
Въздух, суша & море08.11.2017
Aston Martin не признават „тавани” с новата си DB11 Volante

Новият модел е модифицирана версия на елегантния DB11, а резултатът е една великолепна спортна кола.

Никола Неделчев
20 години Qatar Airways и още вълнуващи награди
Въздух, суша & море02.11.2017
20 години Qatar Airways и още вълнуващи награди

Станете и вие част от голямото семейство на компанията като се възползвате от невероятните оферти за пътуване в икономична и бизнес класа.

Бъдеще с предимство
Въздух, суша & море27.10.2017
Бъдеще с предимство

Нашето утре зависи от избора, който правим днес. Дали ще помислим за дългосрочните последствия от него – зависи от нас.

Светът е споделен с намаление -50% от Qatar Airways
Въздух, суша & море09.10.2017
Светът е споделен с намаление -50% от Qatar Airways

Преференциалното предложение се отнася за резервации на две места в Бизнес класа на до 16 октомври за пътешествие до 31 май 2018.

Лукс с мощна тяга на автосалона в София
Въздух, суша & море09.10.2017
Лукс с мощна тяга на автосалона в София

Луксозните и бързи коли винаги привличат вниманието - с мощността, дизайна, оборудването и комфорта. Вижте ги преди всички на предпремиерния ден на Автосалона на 13 октомври, а билетите вече са в продажба на Eventim.bg.

Qatar Airways празнува годишнина с промоция до 45%
Въздух, суша & море04.10.2017
Qatar Airways празнува годишнина с промоция до 45%

Рожденикът обичайно получава подаръци, но на своя юбилей първокласната авиокомпания е подготвила специална изненада за своите пътешественици.

Тест драйв с новия Rolls Royce Dawn
Въздух, суша & море04.10.2017
Тест драйв с новия Rolls Royce Dawn
Виктор Папазов