+3 снимки(Не) Мечтай. Живей

Въздух, суша & море17.05.2017

(Не) Мечтай. Живей

Новото VOLVO V90CC олицетворява цялата мъдрост на източната философия... а именно, че единственият миг е тук и сега.

Антония Стоилова
Спомняте ли си кога за първи път отидохте на училище? Кога го завършихте и започнахте да се изкачвате по стълбичката нагоре? После дойде гимназията като първата огромна промяна в живота ви. Когато напрежението започна да се натрупва, а очакванията към вас ставаха все по-големи. Трябваше да завършите достатъчно добре, за да влезете в университет. И отново, и отново. Така, докато дойде големият момент да се изправите срещу света, в борбата за успех и професионално развитие.
1
Въртележката вече ви е всмукала и ето - изведнъж се събуждате на 40 години, в средата на своя живот, с мисълта, че най-накрая май сте пристигнали. Но в музиката човек не чака края на песента. Ако това беше така, най-добрите музиканти щяха да са онези, които свирят най-бързо, щеше да има композитори, пишещи само финали. Хората щяха да ходят на концерти, за да чуят само един ударен акорд, и това щеше да е краят. И макар да е от огромно значение да гледаме напред и да планираме, няма полза от бъдеще, което настъпва и се случва днес, а виe не сте там, защото живеете в друго бъдеще, което още не е дошло.
ЧОВЕК НЕ ЖИВЕЕ ИСТИНСКИ, АКО НЕ ЖИВЕЕ ИЗЦЯЛО ТУК И СЕГА: ТОВА Е ПОСЛАНИЕТО НА VOLVO V90 CROSS COUNTRY.
Според международно проучване, проведено от Volvo Cars, 6 от всеки 10 души искат да прекарват повече време сред природата и да спортуват на открито. Туризмът, бягането и карането на велосипед заемат първите три места сред най-желаните спортни дейности. 68% от тези, които не успяват да отделят време за хобитата си, признават, че работата доминира голяма част от живота им. Но това може да се промени лесно. С Volvo V90CC.
С луксозно изчистени линии и впечатляваща проходимост във всякакви метеорологични условия и на всякакъв терен, новото Volvo 90 Cross Country е умното решение, което да ви отведе далече от града, за да се отдадете на любимите си занимания сред природата. Отново да преоткриете спортните си заложби. С верен партньор, който ще е винаги до вас.
2
Скандинавският дизайн и майсторската изработка дават усещането за изтънченост и лукс, а големите колела и увеличеният пътен просвет гарантират сигурност и спокойствие, които са ви необходими. Функцията Hill Descent Control и задвижването на всички колела позволяват на автомобила да преодолее реки и планини, заледени повърхности и пясъчни дюни. Освен това
УПРАВЛЕНИЕТО СЕ АДАПТИРА СПОРЕД НУЖДИТЕ НА ВОДАЧА
с избор на подходящия режим – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road или Individual.
Нещо повече, дори и единствената възможност да достигнете до някоя приказна и скрита от погледи екопътека да е да преминете през прашасало шосе, с технологията CleanZone въздухът в купето винаги ще е кристално чист. Тя филтрира твърдите частици и миризмите, като затваря въздуховодите, ако нивата на замърсяване се повишат.
3
С Volvo V90CC винаги ще сте спокойни, че ще достигнете крайната цел на пътуването си бързо и лесно със Sensus Navigation като ваш водач. Свързана, човешка и естествена, системата Sensus ви държи една крачка напред и ви насочва точно. А Pilot Assist регулира кормилното управление, така че автомобилът да остане в лентата през целия път дори и при високи скорости, подходящи за магистрала.
С видима сила и неповторим дизайн, новото Volvo V90CC ви служи перфектно във всекидневието, но с лекота ви отвежда и далече от рутината му. Там, където са истинският живот и приключенията.
Започнете своето пътуване днес.
4
П.П. Доскоро прекарвах дните си предимно в работа и изпълнение на всекидневните задачи и се радвах на снега и слънчевите дни от прозореца на 12-ия етаж. Пиша този текст с лява счупена ръка от сноуборд, но и с усмивка. Защото тя ми напомня, че живея тук и сега, че започнах да „грабя“ от живота и да давам на себе си. Емоция, приключения, оптимизъм. 
 
Не пропускайте ВИДЕОТО тук:
 

Свързано

Тест драйв с новия Rolls Royce Dawn
Въздух, суша & море04.10.2017
Тест драйв с новия Rolls Royce Dawn
Виктор Папазов
В ерата на свръхлуксозните коли: Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet
Въздух, суша & море08.09.2017
В ерата на свръхлуксозните коли: Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Никола Неделчев
5 неща, които не знаете за хибридните коли
Въздух, суша & море14.08.2017
5 неща, които не знаете за хибридните коли

Първата е изобретена в началото на ХХ век от самия Фердинанд Порше.

Биляна Константинова
Добре дошли на борда на най-добрата Бизнес класа
Въздух, суша & море31.07.2017
Добре дошли на борда на най-добрата Бизнес класа

С Qatar Airways пътуването е част от преживяването, наред с дестинацията, особено когато си говорим за Бизнес класата на първокласната авиокомпания.

Porsche Road Tour Bulgaria: емоции като на кино
Въздух, суша & море18.07.2017
Porsche Road Tour Bulgaria: емоции като на кино

Конвой от (почти само) червени, ръмжащи автомобили в приказливите завои на Подбалканския път в 5 сцени. А в главната роля е Porsche.

Три водни играчки, които ще вдигнат адреналина ви това лято
Въздух, суша & море17.07.2017
Три водни играчки, които ще вдигнат адреналина ви това лято

Дръжте се, лятото идва!

Никола Неделчев
През града – стилно, на две колела
Въздух, суша & море08.08.2017
През града – стилно, на две колела

Пет дизайнерски електрически велосипеда, с които да влезете в „зеленото“ градско настояще.

Биляна Константинова
Електрически тласък за колоездачите
Въздух, суша & море22.06.2017
Електрически тласък за колоездачите

Животът на две колела печели все повече привърженици из целия свят. Вижте какво представляват Copenhagen Wheel и FlyKly Smart Wheel и как могат да превърнат стандартното колело в електрическо.

Никола Неделчев
Любов под водата или какво представлява новата концепция Mile Low Club
Въздух, суша & море12.06.2017
Любов под водата или какво представлява новата концепция Mile Low Club

Туристическа агенция пуска романтичен тур с луксозна подводница за $292,000 на вечер.

Никола Неделчев