Въздух, суша & море31.07.2017

Добре дошли на борда на най-добрата Бизнес класа

С Qatar Airways пътуването е част от преживяването, наред с дестинацията, особено когато си говорим за Бизнес класата на първокласната авиокомпания.

+2 снимкиДобре дошли на борда на най-добрата Бизнес класа

Ако можем да парафразираме популярната фраза, че животът е пътуване, а не дестинация - пътуването също е голяма част от нашия живот. Пътуването е време, което неизбежно прекарваме докато достигнем до вълните на мечтаната ваканция или важна професионална дестинация. Qatar Airways разбират, че това са не по-малко важни минути и часове от живота ни, затова ни канят в най-добрата Бизнес класа за 2017. Именно тази награда бе присъдена на първокласната авиолиния на тазгодишните Skytrax World Airline Awards. За да отпразнува престижното признание със своите пътешественици, Qatar Airways предлага преференциални цени до популярни ваканционни и бизнес дестинации в цялата си глобална мрежа.

Добре дошли на борда! Настанете се удобно в Бизнес класата – вашето персонално пространство е обширно, за да имате свободата да изберете дали да прекарате своя полет в релаксиращ сън, в увлекателни филми или игри на развлекателната система или в гурме пътешествие на глобалните вкусове. При резервация до 9 август пътуване в периода 31 юли 2017г. - 31 март 2018г., Qatar Airways са ни подготвили специални предложения за Бизнес класа. Вижте до къде ще ви отведе това великолепно преживяване:

 

Сингапур

Шанхай

Доха

Пекин

Малдиви

Йоханесбург

Ханой

Токио

Куала Лумпур

Банкок

Пукет

Делхи

Занзибар

Бали

Хо Ши Мин

Сидни

 

Междувременно, Qatar Airways отново получи световно признание за своята кабинка Qsuite в рамките на Бизнес класа, с наградата „Най-добра иновация на годината“ на 2017 ULTRAS (Ultimate Luxury Travel Related Awards). Първият напълно оборудван с кабинки Qsuite самолет на компанията „разпери криле“ по-рано тази година по маршрута Лондон-Доха.

Qsuite е патент на Qatar Airways, предлагащ първото двойно легло в Бизнес класа, с подвижни панели за лично пространство, позволяващи на пътуващите да обособят своето пространство на неприкосновеност. Мобилните панели и монитори позволяват пътуващи заедно на колеги, приятели или семейства да трансформират общо пространство за приятно или ползотворно време заедно.

Qsuite вече започва да навлиза в комерсиалните самолети и това иновационно събитие тази година съвсем не е случайно: в годината на 20-годишния юбилей на Qatar Airways ни очакват още 24 нови дестинации, нови самолети и все по-добро обслужване на борда на любимата ни авиокомпания.


Свързано

Смел, уверен, сигурен. Новият герой на BMW е BMW Серия 6 Гран Туризмо.
Въздух, суша & море14.12.2017
Смел, уверен, сигурен. Новият герой на BMW е BMW Серия 6 Гран Туризмо.

“BMW Серия 6 Гран Туризмо е насочено към взискателните клиенти, които държат на индивидуалността, естетиката и изключителния комфорт при пътуване.“, казва Адриан Ван Хойдонк, ръководител BMW Group Design.

Емилия Колева
Време, отмервано от вятъра
Въздух, суша & море13.11.2017
Време, отмервано от вятъра

Panerai Classic Yacht Challenge 2017

Антония Стоилова
Aston Martin не признават „тавани” с новата си DB11 Volante
Въздух, суша & море08.11.2017
Aston Martin не признават „тавани” с новата си DB11 Volante

Новият модел е модифицирана версия на елегантния DB11, а резултатът е една великолепна спортна кола.

Никола Неделчев
20 години Qatar Airways и още вълнуващи награди
Въздух, суша & море02.11.2017
20 години Qatar Airways и още вълнуващи награди

Станете и вие част от голямото семейство на компанията като се възползвате от невероятните оферти за пътуване в икономична и бизнес класа.

Бъдеще с предимство
Въздух, суша & море27.10.2017
Бъдеще с предимство

Нашето утре зависи от избора, който правим днес. Дали ще помислим за дългосрочните последствия от него – зависи от нас.

Светът е споделен с намаление -50% от Qatar Airways
Въздух, суша & море09.10.2017
Светът е споделен с намаление -50% от Qatar Airways

Преференциалното предложение се отнася за резервации на две места в Бизнес класа на до 16 октомври за пътешествие до 31 май 2018.

Лукс с мощна тяга на автосалона в София
Въздух, суша & море09.10.2017
Лукс с мощна тяга на автосалона в София

Луксозните и бързи коли винаги привличат вниманието - с мощността, дизайна, оборудването и комфорта. Вижте ги преди всички на предпремиерния ден на Автосалона на 13 октомври, а билетите вече са в продажба на Eventim.bg.

Qatar Airways празнува годишнина с промоция до 45%
Въздух, суша & море04.10.2017
Qatar Airways празнува годишнина с промоция до 45%

Рожденикът обичайно получава подаръци, но на своя юбилей първокласната авиокомпания е подготвила специална изненада за своите пътешественици.

Тест драйв с новия Rolls Royce Dawn
Въздух, суша & море04.10.2017
Тест драйв с новия Rolls Royce Dawn
Виктор Папазов