+2 снимкиПървото в света виртуалното мобилно кино вече е тук

Технологии28.08.2017

Първото в света виртуалното мобилно кино вече е тук

Оптимизирайте кинематографичното си изживяване с Royole Moon, докато пътувате със самолет или се наслаждавате на домашното си уединение.

Никола Неделчев

Не е пресилено да се каже, че 3D-технологиите променят филмите по начин, сходен на въвеждането на звука и цвета в кинематографията. Като един от водещите иноватори и производители на „смарт” продукти, Royole Corporation са се ориентирали перфектно в съвременната ситуация. Отбелязвайки своята пет-годишнина в бизнеса, от компанията ни представят Royole Moon – първото в света напълно мобилно 4G LTE устройство за триизмерно кино.

Домашният уют пред кино салоните.

1

Да си го кажем направо – посещението на кино салоните е като игра на зарчета. Въпреки принципно добрите условия, кината се посещават буквално от всякакъв тип хора, включително шумни и несъобразителни, което от своя страна може да превърне петъчната ви вечер в истински кошмар. Създавайки виртуалното мобилно кино Royole Moon, Royole Corporation разчитат на все по-очевидната тенденция да се избягват кино салоните за сметка на домашното кино. От компанията се гордеят с характеристиките на своя дисплей (Full HD 1080p AMOLED с 3000 пиксели на инч), който симулира огромен извит екран с 3D стереоскопичен ефект.

Видео стрийминг.

2

Въпреки че днес любителите на качествените продукции могат да се сдобият с тях през апликации, сайтове и платформи като iTunes, Google Play и Netflix, притежателите на Royole Moon ще трябва да го направят през Tencent и iQIYI - най-често използваните апликации за видео стрийминг в Китай. Причината за това е, че до този момент иновативното устройство е налично единствено на Ккитайския пазар. Изпълнителният директор на Royole Corporation  Др. Бил Лю обаче очаква продуктът му да се появи съвсем скоро и на глобалния пазар, поради което е оставил вратата отворена за допълнителни апликации, разширяващи достъпа до ново видео съдържание. Отделно, Royole Moon лесно може да бъде „сдвоен” със смартфона на притежателя си, което да позволи пренос на данни от едното устройство към другото.

Удобен за път.

3

Ако пътувате често със самолет на дълги разстояния, най-вероятно сте добре запознати със звуците на хорска кихавица и детски плач, както и с фрустрацията от невъзможността да се измъкнете от летящия затвор, в който сте се набутали. С риск да ви гледат като извънземно, звукоизолиращите слушалки на Royole Moon са добър повод да запушите ушите си от околната врява. Ако пък сте семеен човек, със сигурност сте се сблъсквали с трудностите около пътуването с деца. Устройството на Royole Corporation е предвидено да работи с Micro-SD карти, което означава, че може да увеличите свободното си пространство до 128GB. Вярваме, че това е напълно достатъчно да „зомбирате” децата си на задната седалка, докато трае дългият ви път. 


Свързано

BIKI – първият подводен дрон
Технологии02.08.2017
BIKI – първият подводен дрон

Той ще ви покаже какво се крие под водната повърхност в 4К резолюция.

Биляна Константинова
Три водни играчки, които ще вдигнат адреналина ви това лято
Въздух, суша & море17.07.2017
Три водни играчки, които ще вдигнат адреналина ви това лято

Дръжте се, лятото идва!

Никола Неделчев
Колко струва да бъдеш „Ловец на духове“?
От редакторите06.07.2017
Колко струва да бъдеш „Ловец на духове“?

Можем да вярваме или не безплатно… но доказателствата за съществуването на свръхествественото правят това хоби доста скъпо.

Ина Герджикова
Съвършени попадения с голф инструктор на ръката
Технологии05.07.2017
Съвършени попадения с голф инструктор на ръката

Zepp Golf 2 3D анализира най-важните условия за точни попадения – скорост, път и височина на замаха, темпо.

Биляна Константинова
Ooho: Вода, която може да се яде
Технологии29.06.2017
Ooho: Вода, която може да се яде

Трима студенти са убедени, че изобретението им ще намали използването на пластмасови бутилки

Историята на една първа среща с Сanon EOS M6
Технологии28.06.2017
Историята на една първа среща с Сanon EOS M6

Страстта има много лица, тук ви разказваме за две от тях.

Саксията с интелигентно поведение
Технологии07.06.2017
Саксията с интелигентно поведение

Освен че разкрасяват домашната атмосфера, цветята са незаменим източник на кислород и действат като филтър за прочистване на въздуха. А интелигентното поведение на Parrot Pot ни позволява да оптимизираме тази тяхна функция.

Никола Неделчев
Това не e снимка
Дизайн и култура06.06.2017
Това не e снимка
Андреа Пунчева
"Зеленото" бъдеще на смарт технологиите
Технологии30.05.2017
"Зеленото" бъдеще на смарт технологиите

Знаете ли кои от тях правят света по-добро място за живеене?

Биляна Константинова