+5 снимкиWILDVITALIC: тайната бадемова градина

Красота19.12.2017

WILDVITALIC: тайната бадемова градина

Единствената прясна козметика в България.

Антония Стоилова

Там, където Стара планина се спуска към морския бряг, по път, лъкатушкащ се повече от километър, се озоваваш пред портите на бадемова гора. Този къс природа е дом на бадемовото олио Wildvitalic, което е единствената прясна козметика на българския пазар.

1

Тя се произвежда всяка седмица и на деня след нейното бутилиране достига до вас. Прясна и жива, органична и директно от природата. Просторната градина е с лимитиран и силно вариращ добив, но дърветата са със силен имунитет, който са си изградили сами, и това е причината ядката да е наситена с високо съдържание на есенциалните мастноразтворим  витамин Е, ненаситените мастни киселини Омега 3, Омега 6 и минерали.  Всъщност, качествата на бадема за красотата и здравето са открити по времето, когато ядката е била природно богата на тези есенциални съставки още преди 4000 години.

2

Силният природен антиоксидант витамин Е защитава обвитите в мастна тъкан нервни и мозъчни клетки, както и протеините на съединителната тъкан, кожата, косата и ноктите. Тези полезни качества и силното му присъствие в ядките на „Тайната градина“ карат Ана-Мария Вълканова да създаде марката Wildvitalic и да сподели вълшебните съставки на бадемите, олиото и протеина с нас. Бадемовата ядка се пресова със специална машина, внесена от Германия, която осигурява температурата на олиото да е не по-висока от 38 градуса при неговото добиване, което запазва ценните и подхранващи съставки за кожата и косата живи. Ензимите и чувствителните на висока температура витамин Е и Омега 3 и 6 се съхраняват и осъществяват благотворния си ефект върху:

4

• Кожата – съставките на Wild Almond fresh organic oil преминават през бариерния слой и достигат до живите клетки на кожата, като я подхранват дълготрайно дори след измивания

• Косата и миглите - само няколко капки от вълшебния еликсир спомагат за доброто подхранване и защита на косъма

Wildvitalic e здравословена и разкрасяваща в дъгосрочен план козметика, която храни кожата без да й вреди с консерванти и друга синтетика.

5

Различните съставки в бадема действат оптимално заедно по природните закони. Предлагат на кожата както и на цялото тяло, според начина на използване, високо ниво на защита на клетката. Олиото спомага за влажността на кожата и еластичността, откъдето идва и антиейджинг ефектът.

Направете своя абонамет ТУК и получете шестата бутилка като комплимент.


Свързано