+5 снимкиWILDVITALIC: тайната бадемова градина

Красота19.12.2017

WILDVITALIC: тайната бадемова градина

Единствената прясна козметика в България.

Антония Стоилова

Там, където Стара планина се спуска към морския бряг, по път, лъкатушкащ се повече от километър, се озоваваш пред портите на бадемова гора. Този къс природа е дом на бадемовото олио Wildvitalic, което е единствената прясна козметика на българския пазар.

1

Тя се произвежда всяка седмица и на деня след нейното бутилиране достига до вас. Прясна и жива, органична и директно от природата. Просторната градина е с лимитиран и силно вариращ добив, но дърветата са със силен имунитет, който са си изградили сами, и това е причината ядката да е наситена с високо съдържание на есенциалните мастноразтворим  витамин Е, ненаситените мастни киселини Омега 3, Омега 6 и минерали.  Всъщност, качествата на бадема за красотата и здравето са открити по времето, когато ядката е била природно богата на тези есенциални съставки още преди 4000 години.

2

Силният природен антиоксидант витамин Е защитава обвитите в мастна тъкан нервни и мозъчни клетки, както и протеините на съединителната тъкан, кожата, косата и ноктите. Тези полезни качества и силното му присъствие в ядките на „Тайната градина“ карат Ана-Мария Вълканова да създаде марката Wildvitalic и да сподели вълшебните съставки на бадемите, олиото и протеина с нас. Бадемовата ядка се пресова със специална машина, внесена от Германия, която осигурява температурата на олиото да е не по-висока от 38 градуса при неговото добиване, което запазва ценните и подхранващи съставки за кожата и косата живи. Ензимите и чувствителните на висока температура витамин Е и Омега 3 и 6 се съхраняват и осъществяват благотворния си ефект върху:

4

• Кожата – съставките на Wild Almond fresh organic oil преминават през бариерния слой и достигат до живите клетки на кожата, като я подхранват дълготрайно дори след измивания

• Косата и миглите - само няколко капки от вълшебния еликсир спомагат за доброто подхранване и защита на косъма

Wildvitalic e здравословена и разкрасяваща в дъгосрочен план козметика, която храни кожата без да й вреди с консерванти и друга синтетика.

5

Различните съставки в бадема действат оптимално заедно по природните закони. Предлагат на кожата както и на цялото тяло, според начина на използване, високо ниво на защита на клетката. Олиото спомага за влажността на кожата и еластичността, откъдето идва и антиейджинг ефектът.

Направете своя абонамет ТУК и получете шестата бутилка като комплимент.


Свързано

Подгответе се за пролетта с Esthederm
Красота09.03.2018
Подгответе се за пролетта с Esthederm

Замърсяването на въздуха, стресът и умората повишават нивото на свободните радикали, което причинява натрупване на токсини в кожата. Резултатът е безжизнена кожа и първи признаци на стареене.

АCQUA DELL’ELBA
Красота14.12.2017
АCQUA DELL’ELBA

Неустоими ухания от островите на Тоскана.

Este Fitness & Spa отбелязва първата си годишнина
Красота30.10.2017
Este Fitness & Spa отбелязва първата си годишнина

Красота и елегантност с Visa Premium
Красота26.10.2017
Красота и елегантност с Visa Premium
Световният победител в категория SPA за 2017г. е…
Красота03.08.2017
Световният победител в категория SPA за 2017г. е…

Este Fitness & Spa беше избран за победител в категория „Luxury Fitness Spa” в най-престижния международен конкурс: World Luxury Spa.

Размисли и храсти
Дизайн и култура27.07.2017
Размисли и храсти

Да предположим, че не сте художник, монах или философ, но все пак искате да станете горд притежател на брада.

Никола Неделчев
"Времето ви е ценно за нас"
Красота10.03.2017
"Времето ви е ценно за нас"

Цитатът е на д-р Константинос Пагидас, с когото съдбата ни среща тъкмо навреме.

Емилия Колева
Специален подарък за специалната жена
Красота07.02.2017
Специален подарък за специалната жена
Биляна Константинова
Усетете Африка
Красота24.01.2017
Усетете Африка