Красота30.10.2017

Este Fitness & Spa отбелязва първата си годишнина

+6 снимкиEste Fitness & Spa отбелязва първата си годишнина

Измина година, откакто Este Fitness & Spa отвори врати за всички, които търсят релаксация, висок физически тонус и едновременно с това държат на стила и качеството. За този кратък период луксозният Спа център успя да очарова клиентите си с високо качество на услугите и предоставената възможност за по-различно изживяване в забързания град.

1

Este Fitness & Spa привлече вниманието и на професионалистите в тази сфера по света, доказателство за което бе номинацията в престижния международен конкурс за луксозни Спа центрове - World Luxury Spa. На специално събитие по-рано тази година Este Fitness & Spa беше отличен като победител на глобално ниво в категорията „Luxury Fitness Spa”. Освен този приз, те заслужиха и 3 локални отличия за България – „Луксозен дневен Спа център“, „Луксозен Уелнес Спа център“ и „Най-добър Спа мениджър“. По този начин, Este Fitness & Spa затвърди успеха си и се нареди сред най-добрите луксозни фитнес и Спа центрове в света.

2

„Отличията са резултат от постоянните усилия и ежедневен стремеж да създаваме комфортна и елегантна атмосфера, наред с богатата палитра ексклузивни услуги и с безупречното обслужване на клиентите“, споделя Надя Халачева, мениджър на Este Fitness & Spa.

5

Este Fitness & Spa заслужено отговаря на най-високите световни стандарти. Клиентите оценяват богатото разнообразие от услуги и ненадминатото по рода си качество. В центъра те имат привилегията да се насладят на класически, екзотични и авторски масажи, Спа терапии и ритуали, йога и пилатес. И още, за тях се грижи екип от висококвалифицирани терапевти, масажисти и инструктори, сред които има и автентични представители на екзотичната култура на остров Бали.

4

Едно от най-впечатляващите съоръжения в Este Fitness & Spa е фитнес залата, която със своя уникален дизайн и високотехнологично оборудване отговаря на най-високите стандарти за фитнес и уелнес. Центърът предлага и възможност да се ползват и закупят висококачествени козметични продукти на утвърдени световни производители. Сред тях се откроява програмата Haute Couture Biologique Recherche, за която Este Fitness & Spa е единствен домакин за България. Ексклузивно за България се предлага и козметиката Niance. Репутацията на тези продукти като изключително ефективни се дължи на клиничния подход към грижата за красотата и използването на чисти, концентрирани, сурови съставки, съчетани с иновативни и педантични протоколи и процедури.

6

За Este Fitness & Spa:

Este Fitness & Spa е луксозен Спа център от градски тип, който предлага комплексна услуга, свързана с грижата за здравето, красотата и добрата физическа форма. Центърът се намира в престижния столичен квартал „Изток“, в затворен комплекс Este Home & Spa – носител на приза „Сграда на годината“ за 2011 година в категорията „Жилищни сгради или комплекси“. „Изток“ е един от най-спокойните и зелени столични квартали, на 10 минути от центъра на града. Всичко това превръща Спа комплекса в желана дестинация както за постоянните си посетители, така и за гостите на столицата от чужбина.


Свързано