Красота03.08.2017

Световният победител в категория SPA за 2017г. е…

Este Fitness & Spa беше избран за победител в категория „Luxury Fitness Spa” в най-престижния международен конкурс: World Luxury Spa.

+1 снимкиСветовният победител в категория SPA за 2017г. е…

В надпреварата взеха участие над 300 фитнес и спа центрове от цял свят, а победителите бяха обявени по време на изискана гала церемония, която се проведе на 22 юли в гр. Ханой, Виетнам. По време на събитието присъстваха над 180 избрани гости и знаменитости от над 50 държави.

Освен изключителния международен приз на глобално ниво, Este Fitness & Spa получи още 3 локални отличия – „Най-луксозен дневен Спа център“, „Най-луксозен Уелнес Спа център“ и „Най-добър Спа мениджър“. По този начин, Este Fitness & Spa затвърди лидерските си позиции и се нареди сред най-добрите и луксозни центрове в света.

“Este Fitness & Spa е запазена марка и символ на първокласно обслужване и безупречен професионализъм, отговарящ на най-високи стандарти. Екип от квалифицирани терапевти, масажисти и инструктори, включително местни представители на екзотичната култура на Бали полагат високопрофесионални грижи за комфорта на гостите.” – беше посочено в номинацията на комплекса в конкурса.

1

Наградите бяха връчени лично на Надя Халачева, мениджър на Este Fitness & Spa, която присъстваше на събитието.

„Изключително сме щастливи, че Este Fitness & Spa спечели толкова престижно международно отличие. Това е още едно доказателство за изключително високото качество и иновациите в спа услугите, които предлагаме на нашите клиенти. Благодарни сме и за получените отлични оценки от клиентите ни, което беше един от ключовите критерии за спечелването на допълнителните 3 локални награди“ сподели Надя Халачева по време на гала церемонията във Виетнам.

Центърът предлага комплексна услуга, свързана с грижата за здравето, красотата и отличната физическа форма. На територията на Este Fitness & Spa гостите могат да се насладят на богата палитра от класически, екзотични и авторски масажи, спа терапии и ритуали, фитнес, басейн, сауна, парна баня, йога и пилатес.

Пълният списък на отличените Спа центрове в конкурса може да откриете тук.


Свързано