Пари30.11.2017

Запознайте се с робота Pepper, който ще консултира клиентите на Банка ДСК

Пълно дигитално обслужване на ново ниво.

+1 снимкиЗапознайте се с робота Pepper, който ще консултира клиентите на Банка ДСК

Банка ДСК е институция с богати традиции и опит, но в последните години се налага и като една от най-иновативните банки на българския пазар, чийто приоритет е намирането на начини за използване на новаторския подход в бизнеса, както и успешното прилагане на достиженията на високите технологии в сферата на клиентското обслужване. На фона на невижданите темпове на развитие на банковия сектора, финансовата институция си е заложила като цел да обогати дигиталното преживяване, което клиентите получават при взаимодействието си с нея.

1

Следвайки заложената дигитална стратегия, през месец май Банка ДСК откри в София първите си два високотехнологични клона, които са част от новото поколение офиси на банката с модерен и конкурентен облик, предлагащи пълно дигитално обслужване. Офисите напълно отговарят на съвременните изисквания на техните клиенти, особено на младото, динамично поколение, и следват стремителните промени в сферата на високите технологии.

Банката продължи с разширяването на мрежата от високотехнологични офиси, като през октоври откри такъв и в Икономическия университет във Варна.

2

В началото на месец ноември Банка ДСК официално стана и първата банкова институция на Балканския полуостров, която въведe изкуствен интелект в процеса на обслужване на клиентите чрез хуманоиден робот. Първият говорещ робот с името Pepper вече е разположен в офиса на банката в Сердика Център в София, където посреща, напътства и комуникира с клиентите, запознавайки ги с всички актуални банкови продукти чрез специално вградения в него екран.

Произведеният в Япония робот бе имплементиран изцяло с помощта на български ИТ разработчик, партньор на Банка ДСК в множество проекти – Мусала Софт. С включването на Pepper в банковото консултиране Банка ДСК задава нов модел на взаимодействие с клиентите и прави следващата стъпка в развитието на иновативната си стратегия. 

 


Свързано

Красота и елегантност с Visa Premium
Красота26.10.2017
Красота и елегантност с Visa Premium
Банка ДСК с 0% лихва по кредитни карти до 31 декември
Пари24.10.2017
Банка ДСК с 0% лихва по кредитни карти до 31 декември
Няма друго място като у дома
Пари29.09.2017
Няма друго място като у дома
Най-добрият начин да създадеш щастливи спомени
Гурме29.09.2017
Най-добрият начин да създадеш щастливи спомени
ДСК Директ – максимално удобство и защита на парите ви
Пари14.09.2017
ДСК Директ – максимално удобство и защита на парите ви

Електронното банкиране отдавна не е нещо екзотично, достъпно само за най-дигитално просветените. И ако все още не сте се възползвали от удобството да управлявате парите си дистанционно, ето 5 причини да го направите.

Важните неща в живота се нуждаят от финансов план
Пари31.08.2017
Важните неща в живота се нуждаят от финансов план

Играйте с NN и спечелете не само ваучер за екскурзия на стойност 300 лв., а и среща с финансов консултант.

Антония Стоилова
Модната сделка на годината
Мода23.08.2017
Модната сделка на годината

Michael Kors купува Jimmy Choo за 1,2 млрд. долара.

Биляна Константинова
Пазарът на луксозни бункери
Пари10.08.2017
Пазарът на луксозни бункери

Разрушително земетресение. Огромно цунами. Тероризъм. Ядрена война. Глад. Хората се страхуват от и за бъдещето си. Страхът обаче е голям бизнес и дори в деня на „Страшния съд” човеците няма да са равни.

Никола Неделчев
Летни кредити
Пари24.07.2017
Летни кредити

Нека парите работят за вас, дори когато вие самите почивате