От броя21.12.2015

Мисия подаръци

Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Кашмирен шал и мек пуловер. Срещи. Топло мляко с канела. Писма, картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини. Първи сняг. Изненади. Внимание и мисъл за най-любимите ни хора. Подаръци, сгушени под елхата, нетърпеливо очакващи да бъдат отворени.

+2 снимкиМисия подаръци
Именно те ни отвеждат до семейния бутик Аristokrat в лобито на хотел Макси София, където коледното настроение се усеща още с прекрачването на прага. Носи се аромат на портокалови кори, домашно приготвени сладки и греяно вино. Лакомства, с които е почерпен всеки гост.

Изведнъж пред погледа ни се открива пъстрата кашмирена колекция с марка Аristokrat, която ни примамва да я разгледаме. Пуловери, ефирни шалове и класически жилетки, елегантни ризи, тениски и аксесоари. За всеки вкус има по нещо, сега с предпразнично намаление от 20% до 70% .

А при избора ни на подарък за любимите хора винаги можем да разчитаме на препоръка и съвет от любезните домакини, както и да разберем повече за историята на кашмира и неговите удивителни качества. Той е нежно падащ, лек вълнен плат със слаба лъскавина и копринена гладкост. В чистия си вид е особено ценен заради своята удивителна способност да запазва непроменена телесната топлина както при много ниски температури, така и при високи. В миналото е бил привилегия само на знатните особи. А не е ли именно това начинът, по който искаме да се чувстват най-близките ни хора?

За своите колекции Аristokrat използва едни от най-добрите и качествени материи в света. Работи с най-големия конгломерат за производство на кашмирени платове и прежди Loro Piana, както и с италианската компания Albini Group, чийто египетски памук е единствен по рода си. Всички техники на обработка и дизайн на всяка дреха от марката са характерен елемент в сътворяването на тези ценни продукти, които са достойни да сбъднат всяко коледно желание. Вдъхновени от страстта и любовта към традициите, от Аristokrat се грижат за всеки един детайл от дрехите.

И вече, когато коледната магия оживее в перфектния кашмирен подарък, си тръгваме от уютното фоайе на хотел Макси София с усмивка и нетърпение да видим лицата на близките хора, когато отворят пакетите, чакащи под елхата.

Свързано

Udaya Live: Подари си време за теб
От броя19.07.2017
Udaya Live: Подари си време за теб

Йога практики, медитации, танци, образователни уъркшопи, концерти на живо, над 50 преподаватели от цял свят. Всичко това – през август, само на 30 минути от София.

#COVFEFE
От броя14.07.2017
#COVFEFE

Гафове, които остават добре запомнени, почти безсмъртни и понякога направо легендарни.

Ина Герджикова
Скоростта не му отива
От броя26.07.2017
Скоростта не му отива

Карл Оноре, посланикът на бавносттa, обяснява как да забавим темпото

Константин Вълков
Balkan fashion week
Мода18.05.2017
Balkan fashion week
Работното пространство на бъдещето
От броя16.05.2017
Работното пространство на бъдещето

Konica Minolta използва технологиите, за да улесни и оптимизира работния процес.

Елегантни експериментатори и пънк-дендита
Мода12.05.2017
Елегантни експериментатори и пънк-дендита

Мъжките аксесоари на BALLY за пролетта са за тези, които не следват чужди правила.

Емил Иванов
Левисън Ууд – съвременният пилигрим, който преоткрива света пеша
От броя11.05.2017
Левисън Ууд – съвременният пилигрим, който преоткрива света пеша
Божена Панделиева
Направи си Визионада
Въздух, суша & море17.03.2017
Направи си Визионада

Когато животът ти даде лимон, си правиш лимонада. Когато ти даде Visa, правиш каквото поискаш.

Антония Стоилова
"Времето ви е ценно за нас"
Красота10.03.2017
"Времето ви е ценно за нас"

Цитатът е на д-р Константинос Пагидас, с когото съдбата ни среща тъкмо навреме.

Емилия Колева