От броя21.12.2015

Мисия подаръци

Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Кашмирен шал и мек пуловер. Срещи. Топло мляко с канела. Писма, картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини. Първи сняг. Изненади. Внимание и мисъл за най-любимите ни хора. Подаръци, сгушени под елхата, нетърпеливо очакващи да бъдат отворени.

+2 снимкиМисия подаръци
Именно те ни отвеждат до семейния бутик Аristokrat в лобито на хотел Макси София, където коледното настроение се усеща още с прекрачването на прага. Носи се аромат на портокалови кори, домашно приготвени сладки и греяно вино. Лакомства, с които е почерпен всеки гост.

Изведнъж пред погледа ни се открива пъстрата кашмирена колекция с марка Аristokrat, която ни примамва да я разгледаме. Пуловери, ефирни шалове и класически жилетки, елегантни ризи, тениски и аксесоари. За всеки вкус има по нещо, сега с предпразнично намаление от 20% до 70% .

А при избора ни на подарък за любимите хора винаги можем да разчитаме на препоръка и съвет от любезните домакини, както и да разберем повече за историята на кашмира и неговите удивителни качества. Той е нежно падащ, лек вълнен плат със слаба лъскавина и копринена гладкост. В чистия си вид е особено ценен заради своята удивителна способност да запазва непроменена телесната топлина както при много ниски температури, така и при високи. В миналото е бил привилегия само на знатните особи. А не е ли именно това начинът, по който искаме да се чувстват най-близките ни хора?

За своите колекции Аristokrat използва едни от най-добрите и качествени материи в света. Работи с най-големия конгломерат за производство на кашмирени платове и прежди Loro Piana, както и с италианската компания Albini Group, чийто египетски памук е единствен по рода си. Всички техники на обработка и дизайн на всяка дреха от марката са характерен елемент в сътворяването на тези ценни продукти, които са достойни да сбъднат всяко коледно желание. Вдъхновени от страстта и любовта към традициите, от Аristokrat се грижат за всеки един детайл от дрехите.

И вече, когато коледната магия оживее в перфектния кашмирен подарък, си тръгваме от уютното фоайе на хотел Макси София с усмивка и нетърпение да видим лицата на близките хора, когато отворят пакетите, чакащи под елхата.

Свързано

Емоции в бронз
Дизайн и култура24.04.2018
Емоции в бронз

София, Виена и изкуство си дават среща в центъра на нашата столица

Андреа Пунчева
Да галиш пингвин, да яздиш делфин, да плуваш с кон
От броя17.04.2018
Да галиш пингвин, да яздиш делфин, да плуваш с кон

И още за усещането да изживееш мечтите си.

Магдалена Гигова
Защо е важно невинаги да сме усмихнати
От броя10.04.2018
Защо е важно невинаги да сме усмихнати

Индустрията на щастието стремглаво се превърна от ниша във водеща тенденция. А какво да правим с останалите емоции? Ето няколко идеи.

Ина Герджикова
Това е тя, Александрина Пендачанска
Дизайн и култура30.03.2018
Това е тя, Александрина Пендачанска

Оперната прима празнува 30 години на сцената с концерт-спектакъл на 2 април в зала 1 на НДК

Евелин Цанева
Изкуство или мода
Мода23.03.2018
Изкуство или мода

Пътешествие във вълшебния свят на Маноло Бланик на изложбата му в Museo Nacional De Artes Decorativas в Мадрид

Лекар без граници
От броя30.03.2018
Лекар без граници

Да си лекар може и да е призвание, но да си човек, който не спира да „лекува“, борейки за своята кауза, е мисия.

Емилия Колева
Ние питаме. Webit отговарят.
От броя22.03.2018
Ние питаме. Webit отговарят.

Двама от любимите гости на PREMIUM lifestyle, Пламен и Аниелa Русеви, ни разказват какво се случва на най-голямото и влиятелно събитие за технологии, иновации и предприемачество в Европа.

MH Group: M за Мария, H за Христо
Животът08.03.2018
MH Group: M за Мария, H за Христо

Визията за успешно бъдеще в България е индивидуална, но всички заедно рисуваме общата картина.

Антония Стоилова
Златният град близо до небето (ВИДЕО)
От броя08.03.2018
Златният град близо до небето (ВИДЕО)

Маракеш - там, където проблемите от живота ви подминават

Ирена Комитова