Животът17.11.2017

Топли комплименти от Visa Premium

+10 снимкиТопли комплименти от Visa Premium

„Зима дойде, сняг захвана,
няма птиче да запей,
вред студено вече стана,
                  всякой тича да се сгрей“

Петко Славейков

 

Зимата наднича от сивото ноемврийско небе, а вместо да утихва, животът около нас става все по-напрегнат – бизнес сезонът вече е в разгара си, а подготовката за коледните празници набира все по-голяма скорост. За притежателите на карти Visa Gold, Platinum и Infinite макар и интензивен, периодът до коледните празници може да бъде и спокоен, топъл и уютен, благодарение на многобройните предложение за тях в Premium платформата на Visa.

Здрав сън

1

Енергията, доброто настроение и неизчерпаемият ресурс от сили и идеи, за да посрещнем всеки нов ден подобаващо, започват с добрия, качествен и продължителен сън. За напрегнатите и натоварени бизнес хора, особено в препълнените със събития, конференции, задачи и срещи ноември и декември, това е особено трудна задача. Благодарение на матраците Magniflex заетите хора получават не просто спокоен сън, а здравословна среда за почивка и щастлив, пълноценен живот. В следващите 11 месеца Premium картодържателите на Visa, които купят матрак Armonia Dual, Diamante Dual или Virtuoso, ще получат подарък възглавница, а при закупуване на двоен матрак – 2 възглавници.

#OutOfOffice

Premium картите на Visa са още и „ключ“ към едни от най-качествените предложения за отдих през почивните дни. Visa Gold, Platinum и Infinite отварят гостоприемно за своите притежатели вратите на SPA Хотел „Рич“

2

и вила „Вучев“ във Велинград,

3

Saint George Palace в Банско

5

и Yastrebets Wellness & SPA в Боровец.

98

Бутикова архитектура и стилен интериор, съчетани с усмивките на квалифициран персонал, превръщат престоя на всеки Visa Premium картодържател в истинска приказка. Прозорците на хотелите откриват планински гледки, които спират дъха, а окото се рее измежду културни забележителности, красиви горски местности и немалко архитектурни паметници на културата. На всички тези места Premium картодържателите получават между 5% и 10% комплимент в цената за настаняване. Това са само част от лоялните партньори на Visa в страната, които не допускат компромис в качеството на обслужване и обединяват сили и енергия за постигането на оптимално клиентско удовлетворение.

Апетитни пътешествия

Качественият сън и почивка настройват сетивата и за по-нестандартни гурме преживявания. За притежателите на Visa Gold, Platinum и Infinite редица столични ресторанти са предвидили истинска колекция от ястия, които да пренесат картодържателите на Visa в по-топли краища на земното кълбо с вкусове, достойни за боговете. Ястията се приготвят грижливо с пресни сезонни продукти и се поднасят с много вкус и въображение. Всяко от тях изпълва първо очите с палитра от ярки цветове, които създават приповдигнато настроение и събуждат апетита дори в сивите зимни вечери. Част от тези места в столицата, където Вашата Visa Premium Ви носи гурме удоволствия, са UMAMI

76

и wagamama (японска кухня),

43

Corso (нетрадиционен прочит на традиционни ястия)

53

и La Terrazza (средиземноморска кухня).

87

В избраните ресторанти можете да се възползвате от комплимент от Visa като между 5% и 10% отстъпка от сметката, безплатен десерт за всеки от компанията, бутилка вино или ваучер за следващо посещение. Конкретните условия и как да направите резервация можете да видите на сайта на Visa в България.

Още идеи за трансформирането на сивия зимен сезон можете да видите в секцията „Premium оферти“ на https://www.visabg.com


Свързано

Важният въпрос
Животът07.07.2017
Важният въпрос

Животът ни задава едни и същи въпроси, но всеки от нас има различни отговори.

Антония Стоилова
География на джаза
Животът19.06.2017
География на джаза

Разберете защо джаз музиката е нюорлеанският подарък към света.

Никола Неделчев
За интелекта на душата
Животът23.05.2017
За интелекта на душата

Според Буда, „Накрая само три неща са от значение: колко много си обичал, колко нежно си живял и колко грациозно си се освободил от нещата, които не са били за теб”.

Божена Панделиева
Рафаел Надал - №1 в тениса
Животът12.05.2017
Рафаел Надал - №1 в тениса
Къде са яйцата?
Животът15.04.2017
Къде са яйцата?

Голямото великденско издирване на яйца – от САЩ до Хонконг и обратно.

Един процент индивидуалност
Деца08.02.2017
Един процент индивидуалност
Емилия Колева
$850 000 за най-стария скрижал с Божиите заповеди
Дизайн и култура29.12.2016
$850 000 за най-стария скрижал с Божиите заповеди

Парче библейска история в човешки ръце

Искате да бъдете рок звезда
Животът12.12.2016
Искате да бъдете рок звезда
Биляна Константинова
5-звездно „престъпление“
Животът03.11.2016
5-звездно „престъпление“
Андреа Пунчева