Гурме29.09.2017

Най-добрият начин да създадеш щастливи спомени

Картите Visa Premium не само дават свобода и сигурност, а предоставят и възможност за повече почивка и места за отдих. Eто някои от тях.

+5 снимкиНай-добрият начин да създадеш щастливи спомени

Всяка есен започват и онези дълги работни дни, напрежението се трупа, събират се бизнес събития, срещи, пълна имейл поща и телефон, който не спира да звъни. Много е важно да противодействаме на тези моменти с качествен и ползотворен отдих.     

Основна цел на Visa е и да осигури удобства от висок клас за своите картодържатели от Premium серията, като задължителни са превъзходното обслужване, грабващата атмосфера и разнообразните развлечения, независимо от точката на света, в която се намират. Всичко това е част от специалната грижа на компанията за тях. 

Нашият съвет е: вземете своята Visa Platinum, Gold или Infinite и се впуснете в приключения, за да създавате спомени.

UMAMI: aзиатски гурме радости

Съвсем скоро София се сдоби с още един японски ресторант –  „UMAMI”, който се намира в хотел „Маринела“. Името на ресторанта идва от японското определение за петия вкус – този, който дава дълбочина на вкусовите качества на храната, придава наситеност и завършеност и е съвкупност от основните четири – сладко, солено, кисело и горчиво.

Японската кухня съчетава изключително добре приема на енергия, приятен и подходящ размер на порцията, питателност и здравословен избор. Готвачите акцентират върху повечето риба, зеленчуци и плодове. Порциите са по-малки, храненето става бавно и ритуално, гарнирането е със здравословни храни като ориз и тофу.

Гостите на UMAMI, които плащат с карта Visa Gold, Platinum или Infinite, получават 10% отстъпка от сметката или безплатен десерт за всеки от компанията.

 

МоМа: връщане във времето

Ресторантът е българска семейна къща от началото на миналия век, в която се приготвят традиционни ястия с нов прочит. Концепцията на MoMa е комбинацията от приятно кулинарно преживяване с авторски рецепти, които ни връщат към корените ни, и модерен интериор, представен от дизайнера чрез визуални знаци, снимки, материи и декор.

Ако платите сметка от минимум 100 лв. с карта Visa Gold, Platinum или Infinite, можете да вземете специален комплимент бутилка вино от бутикова българска изба по индивидуална поръчка на ресторант МоМа.

 

Wagamama: вече и в България

Известен в цял свят с високото качество на храната си, wagamama е ресторант за всички – от любители на месото до вегетарианци, от възрастни до тийнейджъри и деца. Вдъхновено от Азия и традиционните японски вкусове, менюто на wagamama включва вкусни донбури и тепаняки ястия, стоплящ душата рамен, свежи кърита, омакасе и класическата гьоза. Всички ястия са прясно приготвени в отворената кухня в сърцето на ресторанта и сервирана веднага, като е готова – това е запазеният стил на веригата.

До юли следващата година получавате 10% отстъпка при плащане на сметка с карта Visa Gold, Platinum или Infinite.

 

Вила Мелник: тур и дегустация

Есенните дни ще станат много по-топли и уютни с висококачественото вино, което отлежава в дъбови бъчви и бутилки дълбоко под хълм в специално изкопани тунели, осигуряващи естествена постоянна температура и влажност във вила Мелник. Дегустацията включва индивидуален тур на винарната, четири специално подбрани вина и подходящи дегустационни хапки. Турът на избата е подходящ за деца и възрастни, както и за трудноподвижни хора. Дегустацията на вино е за хора над 18 г., но деца също могат да присъстват.  

При закупуването на вино на стойност над 100 лв. с карта Visa Gold, Platinum и Infinite, Вашата дегустация на 4 вина за двама ще бъде безплатна. Промоцията за картодържателите на Visa продължава до август 2018 г.

RIU Pravets: голф и живописни панорами

Пълноценният отдих е само на 45 минути от София и носи името RIU Pravets Golf & SPA Resort. Комплексът обещава вечнозелена гледка към голф игрището, което има собствени езеро, СПА център и три ресторанта с изкушаващи специалитети.

Специалното предложение за притежателите на Visa включва една нощувка хотелско настаняване на executive етаж със закуска и вечеря в ресторант „Езерото“, голф урок за двама в голф академията на Pravets Golf Club, масаж за двама „Тайната на Черния лебед” и безплатно използване на вътрешен басейн, фитнес, термална зона на SPA центъра,  интернет или паркинг – всичко това на цена 405 лв.

 

Повече информация за различните отстъпки и предложения, които могат да се ползват с кредитните и дебитните карти Visa Premium в България и в избрани градове по света, можете да намерите ТУК


Свързано

Готварските книги на новото хилядолетие
Гурме15.02.2018
Готварските книги на новото хилядолетие

Не само кулинарията търпи трансформации. Писането за храна също.

Биляна Константинова
Ново място: L'avenue 3
Гурме19.02.2018
Ново място: L'avenue 3

Коледни и новогодишни изкушения от Mumm, Absolut Elyx и Chivas Extra
Гурме20.12.2017
Коледни и новогодишни изкушения от Mumm, Absolut Elyx и Chivas Extra

Или как да зарадвате своите близки и бизнес партньори.

Антония Стоилова
CORAVIN
Гурме14.12.2017
CORAVIN

Най-добрият приятел на виното.

Cognac de Luze: перлата в короната на коняка
Гурме28.11.2017
Cognac de Luze: перлата в короната на коняка

Три месеца до откриването на първия подводен ресторант в Европа
Гурме24.11.2017
Три месеца до откриването на първия подводен ресторант в Европа

Той се намира близо до селцето Боли на южното норвежко крайбрежие.

Биляна Константинова
Закуска в Тифани вече не е само заглавие на филм
Гурме22.11.2017
Закуска в Тифани вече не е само заглавие на филм

Американската компания отвори кафене в централния си магазин на Пето авеню в Ню Йорк.

Биляна Константинова
Бизнес с мисия
Гурме20.11.2017
Бизнес с мисия

Рене Елиът, основателка на Planet Organic, ексклузивно за PREMIUM Lifestyle

Божена Панделиева
Откриха най-старото вино в света
Гурме06.11.2017
Откриха най-старото вино в света

То е лежало 6000 години в пещера край Агридженто, смятана за светилище.

Биляна Константинова