Гурме29.09.2017

Най-добрият начин да създадеш щастливи спомени

Картите Visa Premium не само дават свобода и сигурност, а предоставят и възможност за повече почивка и места за отдих. Eто някои от тях.

+5 снимкиНай-добрият начин да създадеш щастливи спомени

Всяка есен започват и онези дълги работни дни, напрежението се трупа, събират се бизнес събития, срещи, пълна имейл поща и телефон, който не спира да звъни. Много е важно да противодействаме на тези моменти с качествен и ползотворен отдих.     

Основна цел на Visa е и да осигури удобства от висок клас за своите картодържатели от Premium серията, като задължителни са превъзходното обслужване, грабващата атмосфера и разнообразните развлечения, независимо от точката на света, в която се намират. Всичко това е част от специалната грижа на компанията за тях. 

Нашият съвет е: вземете своята Visa Platinum, Gold или Infinite и се впуснете в приключения, за да създавате спомени.

UMAMI: aзиатски гурме радости

Съвсем скоро София се сдоби с още един японски ресторант –  „UMAMI”, който се намира в хотел „Маринела“. Името на ресторанта идва от японското определение за петия вкус – този, който дава дълбочина на вкусовите качества на храната, придава наситеност и завършеност и е съвкупност от основните четири – сладко, солено, кисело и горчиво.

Японската кухня съчетава изключително добре приема на енергия, приятен и подходящ размер на порцията, питателност и здравословен избор. Готвачите акцентират върху повечето риба, зеленчуци и плодове. Порциите са по-малки, храненето става бавно и ритуално, гарнирането е със здравословни храни като ориз и тофу.

Гостите на UMAMI, които плащат с карта Visa Gold, Platinum или Infinite, получават 10% отстъпка от сметката или безплатен десерт за всеки от компанията.

 

МоМа: връщане във времето

Ресторантът е българска семейна къща от началото на миналия век, в която се приготвят традиционни ястия с нов прочит. Концепцията на MoMa е комбинацията от приятно кулинарно преживяване с авторски рецепти, които ни връщат към корените ни, и модерен интериор, представен от дизайнера чрез визуални знаци, снимки, материи и декор.

Ако платите сметка от минимум 100 лв. с карта Visa Gold, Platinum или Infinite, можете да вземете специален комплимент бутилка вино от бутикова българска изба по индивидуална поръчка на ресторант МоМа.

 

Wagamama: вече и в България

Известен в цял свят с високото качество на храната си, wagamama е ресторант за всички – от любители на месото до вегетарианци, от възрастни до тийнейджъри и деца. Вдъхновено от Азия и традиционните японски вкусове, менюто на wagamama включва вкусни донбури и тепаняки ястия, стоплящ душата рамен, свежи кърита, омакасе и класическата гьоза. Всички ястия са прясно приготвени в отворената кухня в сърцето на ресторанта и сервирана веднага, като е готова – това е запазеният стил на веригата.

До юли следващата година получавате 10% отстъпка при плащане на сметка с карта Visa Gold, Platinum или Infinite.

 

Вила Мелник: тур и дегустация

Есенните дни ще станат много по-топли и уютни с висококачественото вино, което отлежава в дъбови бъчви и бутилки дълбоко под хълм в специално изкопани тунели, осигуряващи естествена постоянна температура и влажност във вила Мелник. Дегустацията включва индивидуален тур на винарната, четири специално подбрани вина и подходящи дегустационни хапки. Турът на избата е подходящ за деца и възрастни, както и за трудноподвижни хора. Дегустацията на вино е за хора над 18 г., но деца също могат да присъстват.  

При закупуването на вино на стойност над 100 лв. с карта Visa Gold, Platinum и Infinite, Вашата дегустация на 4 вина за двама ще бъде безплатна. Промоцията за картодържателите на Visa продължава до август 2018 г.

RIU Pravets: голф и живописни панорами

Пълноценният отдих е само на 45 минути от София и носи името RIU Pravets Golf & SPA Resort. Комплексът обещава вечнозелена гледка към голф игрището, което има собствени езеро, СПА център и три ресторанта с изкушаващи специалитети.

Специалното предложение за притежателите на Visa включва една нощувка хотелско настаняване на executive етаж със закуска и вечеря в ресторант „Езерото“, голф урок за двама в голф академията на Pravets Golf Club, масаж за двама „Тайната на Черния лебед” и безплатно използване на вътрешен басейн, фитнес, термална зона на SPA центъра,  интернет или паркинг – всичко това на цена 405 лв.

 

Повече информация за различните отстъпки и предложения, които могат да се ползват с кредитните и дебитните карти Visa Premium в България и в избрани градове по света, можете да намерите ТУК


Свързано

Как да не останем гладни в Танзания
Гурме25.09.2017
Как да не останем гладни в Танзания
Биляна Богданова
РОЗЕви моменти
Гурме24.08.2017
РОЗЕви моменти

Розовото вино предлага далеч по-добра перспектива за живота от розовите очила

Биляна Константинова
Коктейл от гурме кухня и Premium забавление
Гурме17.08.2017
Коктейл от гурме кухня и Premium забавление
Пътешествие в страната на текилата
Гурме11.08.2017
Пътешествие в страната на текилата

От 2002 г. досега произведените количества са се увеличили със 121%.

Биляна Константинова
Бохемство в лятна нощ
Гурме11.07.2017
Бохемство в лятна нощ

Absolut Elyx – пресечната точка на модерния облик и традиционното отношение.

Домашният бар - ето какво ви трябва
Гурме15.08.2017
Домашният бар - ето какво ви трябва

Няма по-добро време от лятото.

Андреа Пунчева
5 изненадващи дестинации за вкусно пътешествие
Гурме10.07.2017
5 изненадващи дестинации за вкусно пътешествие

Малко вероятно е да ги видите в масовите пътеводители, но посетите ли ги, няма да съжалявате.

Биляна Константинова
Бар кодове
Гурме30.06.2017
Бар кодове

И не само кодове. А също и тайни вратички, пароли, безистени. Открехваме света на Speakeasy културата.

Андреа Пунчева
Улови си вечеря
Гурме27.06.2017
Улови си вечеря

Концепция за ресторант: Каквото хванеш, това ще ядеш.

Биляна Константинова