Гурме11.07.2017

Бохемство в лятна нощ

Absolut Elyx – пресечната точка на модерния облик и традиционното отношение.

+11 снимкиБохемство в лятна нощ

Заетият ни свят ни носи изобилие, но това означава, че рядко успяваме да посветим цялото си внимание на едно-единствено занимание, един-единствен момент или една-единствена идея. Отминало е времето, когато всеки занаят е бил практикуван от майстори с усет и към най-финия детайл, а ние сме свикнали да гледаме с лека носталгия към миналото.

Всъщност горното твърдение е там, за да провокира, и добрата новина е, че не е вярно. Виртуози има и до днес. Преднамерената прецизност винаги сочи различно отношение, индикатор на нещо, което сме свикнали да наричаме с думи като "гений" и "майсторство".

 

Злато за блясък, мед за автентичност

Ще разпознаете бутилката на Absolut Elyx по цвета, но ще я запомните по вкуса. Това е най-качествената водка на бранда и се прави ръчно в Ахус, Швеция, в една от най-старите и запазени дестилерии. Там процесът на дестилация се извършва в специални медни съоражения, които са и ключът при получаване на тази чиста, мека, но и отличително вкусна водка.

Металът, чийто разпознаваем цвят е сновен акцент във визията на бутилката, елиминира нежеланите елементи при самия процес, като обаче запазва онези, придаващи уникалния характер.

Вижте и: Анди Уорхол, духът в бутилката на Absolut

 

Малките детайли създават специалните моменти

Хармоничнотo съчетание между коктейли и точно подбрана храна е запазена марка за събитията на Absolut Elyx, а 8-и юни беше поредният повод за съпреживяване на майсторството в отлична компания.

Музиката на Прея потопи всички в бохемската атмосфера на блаженството от четиристепенно меню и 5-звездни питиета, а един от най-добрите български бармани и посланик на Elyx – Димитър Петровски, посвети гостите в тайното изкуство на добрия коктейл. По време на събитието беше представена възможността всеки да изпита съвършеството на Absolut Elyx в домашна атмосфера.

 

Elyx Service - барманът у дома

Elyx Service е услугата, с която ще изненадате приятно своите гости и приятели. В удобно за вас време двама бармани ще дойдат и ще демонстрират съвършенството на премиум водката на Absolut, като забъркат главозамайващи коктейли за вас и компанията.

 

Не ни е нужен специален повод, но ако някой пита, лятното настроение е причината да си подарим доза бохемство с Elyx Service.

 

Absolut Elyx може да бъде намерена както в магазините, така и в по-добрите заведения и нощни барове.


Свързано