Дизайн и култура31.07.2017

SPIRIT трансформации - интериорни истории в развитие

В продължение на няколко месеца ще можем да проследим цялостната промяна, която ще претърпят творческите кътове на трима от най-популярните наши блогъри.

Емилия Колева

Разказвали сме ви за SPIRIT – марката интериорни бои, създадена да подчертае яркия характер и индивидуалност на тези, за които безупречният стил е личен почерк, яркото присъствие е безспорно, а високите цели са естествен избор. С една дума продукт, който покрива повече от вашите очаквания с перфектен баланс между елегантност и професионално решение.

Отвъд безупречното интериорно присъствие, SPIRIT се стреми да открива и подкрепя духа на вдъхновението през погледа на реални хора и тяхната индивидуалност. Сега марката ви среща с трима популярни блогъри с модерен дух, цветен характер и вдъхновяващ SPIRIT:

1

- Ана Динкова от Fashion & Lifestyle блога “Ana’s Handbag”, която знае как да да остави ЯРКО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗАВИНАГИ,

2

- Христо Блажев от книжния блог “Книголандия”, който успешно превръща своето хоби в професия, защото ВТОРОТО му АЗ Е БЕЗУПРЕЧЕН,

3

- и София Йотова от кулинарния блог “Foodie Boulevard”, която винаги си поставя ВИСОКИ ЦЕЛИ И ЗНАЕ КАК ДА ГИ НАДХВЪРЛИ.

Ана, Христо и София приеха предизвикателството да отворят вратите на своите домове, за да ни покажат и разкажат за мястото в него, което им помага да се вдъхновяват, релаксират и зареждат с нова енергия. Казват, че домът е отражение на нас самите, но любимите кътчетата на Ана, Христо и София се нуждаят от ярки и вдъхновяващи интериорни промени, за да се превърнат в безупречно отражение на специфичния творчески дух на своите собственици.

SPIRIT е тук, за да покрие повече от техните очаквания и да създаде специален кът за всеки от тях с нови, по-смели, по-ярки и отразяващи характера на своя собственик интериорни SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ.

Кампанията е мащабен интерактивен проект, чиято комуникация и развитие ще премине през няколко основни фази. Началният етап на кампанията е подкрепен от видео представяне на концепцията и всеки един от участниците. В специално създадената онлайн платформа http://transformacii.spiritpaints.bg/ можете да се запознаете с концепцията, участниците в нея и да научите любопитни и интересни факти за блогърите  от техните блиц интервюта, както и  да проследите началото на интериорните трансформации в галериите.

Също така на разположение са и 3D интериорните проекти за всеки от участниците и всяка седмица ще можете да гласувате за своя любим проект. Гласуването за проект в кампанията ще ви даде възможност за участие за 1 от 3 награди – ваучери за интериорни аксесоари за дома на стойност 100 лв.

4

“Предизвикателствата” и “Проектът” като следващи етапи ще се фокусират върху моментите на предизвикателство в търсене на идеалната интериорна SPIRIT трансформация за всяка от трите локации – избор на точния Spirit цвят от палитрата на SPIRIT Fine Paints и търсене на функционални творчески интериорни решения и промени за всяка от трите локации.

Предизвикателствата, целите и самите интериорни проекти ще бъдат представени със серия видеа, галерии и статии. В представянето и комуникацията на самите интериорни проекти ще бъде проследена и ролята интериорните дизайнери при създаването на проектите, отразяващи характера на своите собственици.

Преминавайки през “Процеса” ще можете да проследите моменти от реалните трансформации във всеки обект в процеса на тяхната реализация. А накрая, разбира се, ще видим и финално реализираните SPIRIT Трансформации в домовете на участниците.

Можете да проследите развитието на проекта тук: http://transformacii.spiritpaints.bg/, където ви очакват вдъхновяващи истории, запомнящи се интериорни трансформации и награди, защото ….

 

SPIRIT ПОКРИВА ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ!

 

Вижте още: Път към звездите


Свързано

Два дни адреналин в сърцето на столицата
Дизайн и култура18.09.2017
Два дни адреналин в сърцето на столицата

Освободете страстта си към спорта с Extreme Fest 2017, който ще се проведе на 23 и 24 септември в Княжевската градина (Паметникът на Съветската армия) и ул. „Ген. Гурко“

Александра Златева
Другата страна на най-мръсните и лепкави фестивали в Европа
Дизайн и култура12.09.2017
Другата страна на най-мръсните и лепкави фестивали в Европа
Биляна Константинова
Българското семейство, влязло в дома на Анджелина Джоли
Бижута11.09.2017
Българското семейство, влязло в дома на Анджелина Джоли

Майсторските изработки на „Зографов и син“ от злато, сребро и екзотична дървесина се предават от поколения

Андреа Пунчева
SPIRIT Трансформации продължава...
Дизайн и култура31.08.2017
SPIRIT Трансформации продължава...

Познавате SPIRIT – интериорните бои с ярък характер и безупречно покритие. Ето какво се случва с любопитния проект на бранда, за който ви разказахме.

Арт забежките на Premium марките
Дизайн и култура21.08.2017
Арт забежките на Premium марките

Това всъщност е бизнес трик за привличане на клиенти, твърдят анализатори.

Звук и светлина в сърцето на Рим
Дизайн и култура18.08.2017
Звук и светлина в сърцето на Рим

Мултимедийно шоу пренася гостите на града в славните времена на Римската империя.

Биляна Константинова
Няколко коментара върху начина, по който технологиите дефинират изкуството
Дизайн и култура09.08.2017
Няколко коментара върху начина, по който технологиите дефинират изкуството

Технологията не е пасивно средство за правенето на изкуство. Тя е активен участник в нейната еволюция.

Никола Неделчев
Партенон от 100 000 забранени книги се извисява в Германия
Дизайн и култура04.08.2017
Партенон от 100 000 забранени книги се извисява в Германия

Сред заглавията са „Приключенията на Том Сойер“, „Сатанински строфи“ и „Ловецът на хвърчила“.

Биляна Константинова
Размисли и храсти
Дизайн и култура27.07.2017
Размисли и храсти

Да предположим, че не сте художник, монах или философ, но все пак искате да станете горд притежател на брада.

Никола Неделчев