Дизайн и култура31.07.2017

SPIRIT трансформации - интериорни истории в развитие

В продължение на няколко месеца ще можем да проследим цялостната промяна, която ще претърпят творческите кътове на трима от най-популярните наши блогъри.

Емилия Колева

Разказвали сме ви за SPIRIT – марката интериорни бои, създадена да подчертае яркия характер и индивидуалност на тези, за които безупречният стил е личен почерк, яркото присъствие е безспорно, а високите цели са естествен избор. С една дума продукт, който покрива повече от вашите очаквания с перфектен баланс между елегантност и професионално решение.

Отвъд безупречното интериорно присъствие, SPIRIT се стреми да открива и подкрепя духа на вдъхновението през погледа на реални хора и тяхната индивидуалност. Сега марката ви среща с трима популярни блогъри с модерен дух, цветен характер и вдъхновяващ SPIRIT:

1

- Ана Динкова от Fashion & Lifestyle блога “Ana’s Handbag”, която знае как да да остави ЯРКО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗАВИНАГИ,

2

- Христо Блажев от книжния блог “Книголандия”, който успешно превръща своето хоби в професия, защото ВТОРОТО му АЗ Е БЕЗУПРЕЧЕН,

3

- и София Йотова от кулинарния блог “Foodie Boulevard”, която винаги си поставя ВИСОКИ ЦЕЛИ И ЗНАЕ КАК ДА ГИ НАДХВЪРЛИ.

Ана, Христо и София приеха предизвикателството да отворят вратите на своите домове, за да ни покажат и разкажат за мястото в него, което им помага да се вдъхновяват, релаксират и зареждат с нова енергия. Казват, че домът е отражение на нас самите, но любимите кътчетата на Ана, Христо и София се нуждаят от ярки и вдъхновяващи интериорни промени, за да се превърнат в безупречно отражение на специфичния творчески дух на своите собственици.

SPIRIT е тук, за да покрие повече от техните очаквания и да създаде специален кът за всеки от тях с нови, по-смели, по-ярки и отразяващи характера на своя собственик интериорни SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ.

Кампанията е мащабен интерактивен проект, чиято комуникация и развитие ще премине през няколко основни фази. Началният етап на кампанията е подкрепен от видео представяне на концепцията и всеки един от участниците. В специално създадената онлайн платформа http://transformacii.spiritpaints.bg/ можете да се запознаете с концепцията, участниците в нея и да научите любопитни и интересни факти за блогърите  от техните блиц интервюта, както и  да проследите началото на интериорните трансформации в галериите.

Също така на разположение са и 3D интериорните проекти за всеки от участниците и всяка седмица ще можете да гласувате за своя любим проект. Гласуването за проект в кампанията ще ви даде възможност за участие за 1 от 3 награди – ваучери за интериорни аксесоари за дома на стойност 100 лв.

4

“Предизвикателствата” и “Проектът” като следващи етапи ще се фокусират върху моментите на предизвикателство в търсене на идеалната интериорна SPIRIT трансформация за всяка от трите локации – избор на точния Spirit цвят от палитрата на SPIRIT Fine Paints и търсене на функционални творчески интериорни решения и промени за всяка от трите локации.

Предизвикателствата, целите и самите интериорни проекти ще бъдат представени със серия видеа, галерии и статии. В представянето и комуникацията на самите интериорни проекти ще бъде проследена и ролята интериорните дизайнери при създаването на проектите, отразяващи характера на своите собственици.

Преминавайки през “Процеса” ще можете да проследите моменти от реалните трансформации във всеки обект в процеса на тяхната реализация. А накрая, разбира се, ще видим и финално реализираните SPIRIT Трансформации в домовете на участниците.

Можете да проследите развитието на проекта тук: http://transformacii.spiritpaints.bg/, където ви очакват вдъхновяващи истории, запомнящи се интериорни трансформации и награди, защото ….

 

SPIRIT ПОКРИВА ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ!

 

Вижте още: Път към звездите


Свързано

Продава се: Голям германски замък
Дизайн и култура27.11.2017
Продава се: Голям германски замък

От 5 до 23 спални – можете дори да избирате съобразно стила и предпочитанията си.

Биляна Константинова
Най-добрите плаващи хотели в света
Дизайн и култура10.11.2017
Най-добрите плаващи хотели в света

От Франция до Танзания – това са петте най-подходящи места за подобно приключение.

Биляна Константинова
Не колекция, а колекционерска стая!
Дизайн и култура07.11.2017
Не колекция, а колекционерска стая!

Прилича на комфортно помещение, но всяка красива мебел в нея всъщност е добре прикрит сейф.

Биляна Константинова
Spirit Трансформации приключи успешно и сбъдна мечтите на трима блогъри
Дизайн и култура04.10.2017
Spirit Трансформации приключи успешно и сбъдна мечтите на трима блогъри

В продължени на няколко месеца ви запознахме с цялостната промяна, която претърпяха творческите кътове на трима от-най популярните блогъри в страната.

The Cool People: Nasimo, графити артист
Акценти25.09.2017
The Cool People: Nasimo, графити артист

Срещата ни е част от поредицата The Cool People, съвместен проект между www.premium.bg и списание PREMIUM Lifestyle. Продължението четете на страниците на The Cool Issue.

Как ви звучи кучешко имение в двора за 190 000 евро?
Дизайн и култура19.09.2017
Как ви звучи кучешко имение в двора за 190 000 евро?
Биляна Константинова
Два дни адреналин в сърцето на столицата
Дизайн и култура18.09.2017
Два дни адреналин в сърцето на столицата

Освободете страстта си към спорта с Extreme Fest 2017, който ще се проведе на 23 и 24 септември в Княжевската градина (Паметникът на Съветската армия) и ул. „Ген. Гурко“

Александра Златева
Другата страна на най-мръсните и лепкави фестивали в Европа
Дизайн и култура12.09.2017
Другата страна на най-мръсните и лепкави фестивали в Европа
Биляна Константинова
Българското семейство, влязло в дома на Анджелина Джоли
Бижута11.09.2017
Българското семейство, влязло в дома на Анджелина Джоли

Майсторските изработки на „Зографов и син“ от злато, сребро и екзотична дървесина се предават от поколения

Андреа Пунчева