Дизайн и култура31.07.2017

SPIRIT трансформации - интериорни истории в развитие

В продължение на няколко месеца ще можем да проследим цялостната промяна, която ще претърпят творческите кътове на трима от най-популярните наши блогъри.

Емилия Колева

Разказвали сме ви за SPIRIT – марката интериорни бои, създадена да подчертае яркия характер и индивидуалност на тези, за които безупречният стил е личен почерк, яркото присъствие е безспорно, а високите цели са естествен избор. С една дума продукт, който покрива повече от вашите очаквания с перфектен баланс между елегантност и професионално решение.

Отвъд безупречното интериорно присъствие, SPIRIT се стреми да открива и подкрепя духа на вдъхновението през погледа на реални хора и тяхната индивидуалност. Сега марката ви среща с трима популярни блогъри с модерен дух, цветен характер и вдъхновяващ SPIRIT:

1

- Ана Динкова от Fashion & Lifestyle блога “Ana’s Handbag”, която знае как да да остави ЯРКО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗАВИНАГИ,

2

- Христо Блажев от книжния блог “Книголандия”, който успешно превръща своето хоби в професия, защото ВТОРОТО му АЗ Е БЕЗУПРЕЧЕН,

3

- и София Йотова от кулинарния блог “Foodie Boulevard”, която винаги си поставя ВИСОКИ ЦЕЛИ И ЗНАЕ КАК ДА ГИ НАДХВЪРЛИ.

Ана, Христо и София приеха предизвикателството да отворят вратите на своите домове, за да ни покажат и разкажат за мястото в него, което им помага да се вдъхновяват, релаксират и зареждат с нова енергия. Казват, че домът е отражение на нас самите, но любимите кътчетата на Ана, Христо и София се нуждаят от ярки и вдъхновяващи интериорни промени, за да се превърнат в безупречно отражение на специфичния творчески дух на своите собственици.

SPIRIT е тук, за да покрие повече от техните очаквания и да създаде специален кът за всеки от тях с нови, по-смели, по-ярки и отразяващи характера на своя собственик интериорни SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ.

Кампанията е мащабен интерактивен проект, чиято комуникация и развитие ще премине през няколко основни фази. Началният етап на кампанията е подкрепен от видео представяне на концепцията и всеки един от участниците. В специално създадената онлайн платформа http://transformacii.spiritpaints.bg/ можете да се запознаете с концепцията, участниците в нея и да научите любопитни и интересни факти за блогърите  от техните блиц интервюта, както и  да проследите началото на интериорните трансформации в галериите.

Също така на разположение са и 3D интериорните проекти за всеки от участниците и всяка седмица ще можете да гласувате за своя любим проект. Гласуването за проект в кампанията ще ви даде възможност за участие за 1 от 3 награди – ваучери за интериорни аксесоари за дома на стойност 100 лв.

4

“Предизвикателствата” и “Проектът” като следващи етапи ще се фокусират върху моментите на предизвикателство в търсене на идеалната интериорна SPIRIT трансформация за всяка от трите локации – избор на точния Spirit цвят от палитрата на SPIRIT Fine Paints и търсене на функционални творчески интериорни решения и промени за всяка от трите локации.

Предизвикателствата, целите и самите интериорни проекти ще бъдат представени със серия видеа, галерии и статии. В представянето и комуникацията на самите интериорни проекти ще бъде проследена и ролята интериорните дизайнери при създаването на проектите, отразяващи характера на своите собственици.

Преминавайки през “Процеса” ще можете да проследите моменти от реалните трансформации във всеки обект в процеса на тяхната реализация. А накрая, разбира се, ще видим и финално реализираните SPIRIT Трансформации в домовете на участниците.

Можете да проследите развитието на проекта тук: http://transformacii.spiritpaints.bg/, където ви очакват вдъхновяващи истории, запомнящи се интериорни трансформации и награди, защото ….

 

SPIRIT ПОКРИВА ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ!

 

Вижте още: Път към звездите


Свързано

hAPPily ever after
Дизайн и култура24.07.2017
hAPPily ever after

Как да се откажеш от мъжете за 10 дни с Tinder

Божена Панделиева
Дефиниране на модерното изкуство
Дизайн и култура13.07.2017
Дефиниране на модерното изкуство

В епоха, в която съюзът между дизайн, функционалност и лукс е определящ фактор при избора на дом, модерната архитектура предлага широк набор от изумителни творчески решения.

Никола Неделчев
Ах, този дизайн!
Дизайн и култура23.06.2017
Ах, този дизайн!

Какво ново в дома и градината? Говори Франкфурт.

Бляскав финал за Balkan Fashion Week
Дизайн и култура14.06.2017
Бляскав финал за Balkan Fashion Week

По време на 7-дневния фестивал в Nu Boyana Film Studios повече от 50 артисти, млади модни дизайнери и нови таланти от кино индустрията имаха възможност да покажат работата си.

Това не e снимка
Дизайн и култура06.06.2017
Това не e снимка
Как да се сдобиеш с динозавър?
Дизайн и култура06.06.2017
Как да се сдобиеш с динозавър?

Това е съвсем възможно. Въпросът е къде ще го сложите.

Биляна Константинова
Елитна морска резиденция на плажа в Лозенец
Дизайн и култура05.05.2017
Елитна морска резиденция на плажа в Лозенец

Само до края на месеца имате възможност да закупите ваканционен дом на брега на морето на преференциални цени.

Smart технологиите и изкуството върху една социална маса
Дизайн и култура04.05.2017
Smart технологиите и изкуството върху една социална маса

Приложенията на smart технологиите в днешно време са безброй и наистина ги откриваме във всяка една сфера на живот. Имат различни предназначения, но едно е сигурно – създадени са с цел да направят живота ни или по-лесен, или по-интересен.

Мартина Захариева
Частен музей вкъщи от Buben & Zörweg
Дизайн и култура05.05.2017
Частен музей вкъщи от Buben & Zörweg

Уникална модулна система ви позволява да разположите ценни предмети в дома си и те да бъдат защитени като в истински музей.

Биляна Константинова